Inlägg

Inlägg som Sampabowie har skrivit i forumet
Av Sampabowie
Skrivet av Poss3:

Jag sitter i en sådan här och tycker att den verkligen är bekväm.

Mio racer

/S

Av Sampabowie
Skrivet av alek747:

Tack till alla som röstade på mig! Jag är mycket glad för priset då jag precis köpt ny dator och kan nu även byta ut min gamla skärm från 2009 och testa 144Hz och freesync. Tur att jag köpte ett grafikkort från AMD.

Riktigt snyggt, grattis!
Tycker loggan gör sig riktigt bra om man har den svarta layouten via Stylish som någon Sweclockare gjort förr.

/S

Av Sampabowie
Skrivet av Sazuki:

Jag har detta kort: http://mediapool.xpressplatforms.com/product-files/original-i... och den verkar inte använda 9distanser?

Jag bör alltså bara använda mig av 7distanser placerade där det kommer finnas hål på moderkotet? Bild : http://mediapool.xpressplatforms.com/product-files/original-i...

Ja precis, det ser så ut. Det finns bara 7 hål, då är det 7 distanser som gäller.

/S

Av Sampabowie
Skrivet av Sazuki:

Började bygga min dator idag, och håller på att installera moderkortet på define r5, det finns 9 distanser för atx moderkort, men när jag kollar på mitt moderkort (gigabte ud3h black edition) finns det bara 7 hål, 2 i övre delen, 3 i mitten, och 3 i nedre delen. Behövs det olika många distanser beroende på moderkort?

Ja precis, det kan se olika ut beroende på moderkort, det viktiga är att det är rätt format på moderkortet och att de distanshålen som finns i ditt moderkort används. Det viktiga är att det skapas distans mellan chassit och moderkortet så inte kortslutning kan förekomma.

/S

Av Sampabowie

Jag äger ett par Astro A40 vilka jag tycker bra! Spelar mycket CS:GO och lyssnar även på musik i dessa lurar. Micken verkar bra också då jag sitter mycket i TS och snackar med polare som jag lirar med.

/S

Av Sampabowie
Skrivet av kvarn123:

Hej, min fps är helt konstig. jag har typ 60-90 ibland 100. Den kan till och med gå ner till 55. Jag har ingen aning om vad som kan göra så den är så här dålig!
Min dator kan det väl inte vara fel på?
Mina specs:
Processor: AMD A4 6300 3.9GHz Turbo
Grafikkort: MSI Geforce Gtx 750ti
Moderkort: Gigabyte GA-F2A68HM-DS2 FM2
Ram: Kingston HyperX Fury 4GB 1600MHz
¨
Jag menar, vad kan felet vara? Min dator är liksom helt okej!
Önskar bara jag iallafall kunde spela på minst 130fps men det går ju inte..
om ni skulle veta vad felet är skriv gärna det! Tack på förhand

MvH kvarn123

Se till att ha -threads (antal kärnor du har på processorn) i launchoptions på CSGO också, detta vet jag har hjälpt en del som haft problem med att det bara är en kärna på processorn som används vid spelande.

/S

Av Sampabowie

Trodde vi kommit längre, är detta verkligen 2015 material, svaret mina vänner, är nej.

Av Sampabowie
Skrivet av KingCobra:

Gjorde ni verkligen faktory reset? Har s5 och har inte haft ett enda problem sen uppdateringen. Gjorde faktory resett före och efter uppdateringen och den funkar klockrent. Gissar att det är en massa gammla inställningar som ligger och spökar på era mobiler.

Nej jag har inte gjort något åt det då jag inte haft tid. Ska göra det så snart som möjligt.

/S

Av Sampabowie
Skrivet av WongFeiHung:

Har en splitterny Galaxy S5 och telefonen är nästan oanvändbar efter 5.0 uppdateringen.
Konstant pop-up "xxxx has stopped working", Emails syns inte alls, eller går att öppna men blanka sidor.
Måste ladda telefonen 2ggr/dag.
Factory reset blir det imorgon tyvärr :/

Jag har också S5 och upplever en del av det du säger, oanvändbar skulle jag inte säga men det är vissa problem som man stör sig på.
Jag får upp "Kontakter har stoppats" från ingenstans med jämna mellanrum, även då kontakter inte ens körs. När man ska stänga ner samtliga öppna prog. så är den segare än förr och det irriterar mig nå enormt, vill kunna stänga ner det som inte används snabbt. Batteritiden har jag dock inga problem med, men sett fler som har samma problem.

/S

Av Sampabowie

Kopplar du in skärmen på moderkortet/inbyggda grafiken eller på grafikkortet, vet att vissa har problem med att BIOS ställer in att den inbyggda grafiken i processorn ska användas. Kommer du in på BIOS?

/S

Av Sampabowie
Skrivet av Benny_k:

Sverige, landet där myndigheterna gör som de vill! Jävla skitland det har blivit! Vart fan ska det sluta?

Vilken tur att du bor i Oslo då så du slipper bry dig.

Av Sampabowie
Skrivet av klemze:

Hej,

vi gjorde precis vårt första formulär i skolan och nu har vi lite problem att sammanställa statistiken. Vi har en sida med sammanfattning av svaren. https://docs.google.com/forms/d/1ZL0beUWNlt_Oft94PQohwFMj6kwF...

Men det intressanta är ju att veta vad kvinnorna har svarat JÄMFÖRT med männen. Hur kan jag åskadkomma detta? Vi har ett kalkyldokument med alla specifika svar och det vore kul att kunna jämföra vad olika åldrar och kön har svarat.

Tack på förhand!

Nu var det ett tag sen jag höll på med detta men vi konverterade svaren till en excelfil som vi sedan la in i programmet SPSS. Där kan du sedan analysera materialet utifrån en massa olika variabler. Lycka till!

/S

Av Sampabowie

Hur ser inställningarna ut i consolen?

Skrivet av Jonas2100:

Nu har jag fått nog. När jag går in i en Deathmatch på CSGO ligger min FPS på 60 hela tiden, ingen aning varför. Men sjukt irriterande. I en Ranked match kan jag ligga på 160 iaf. MEN, datorn klarar Diablo 3 allt på högsta, Samt Just Cause, dirt 3 och massa andra spel. Vilket gör mig ännu mer irriterad för då är det väl inte datorn det är fel på utan spelet? Så sjukt less på FPS laggs då jag spelar CS rätt så Tävlingsinriktat. Någon som har samma problem eller en lösning? Snabba och seriösa svar tack.

Specs: 8GB HyperX, R9 280 3GB gpu, AMD Athlon 3,8gHZ- 4.1, 550W 80+, Asrock FM2A88X EXTREME4+.

Nu är jag ingen direkt expert, men jag vet att man måste pilla i consolen för att få ut max fps.
Kontrollera inställningarna. Typ vad är fps_max på? cl_cmdrate, cl_updaterate osv.

/S

Av Sampabowie
Skrivet av anon196866:

Jag har kontaktat ea kundtjänst men inget de har föreslagit har hjälpt, har öppnat portar och allt möjligt. Dock så lyckas jag kanske komma in i en lobby va 15 gång jag startar spelet nu

Skickades från m.sweclockers.com

Jag har exakt samma problem, verkar som att jag kan lira på dagarna, men på kvällarna är det omöjligt att komma in på servrarna.

/S

Av Sampabowie
Skrivet av Maeror:

Hej,

Jag har haft problem med razer möss förut och nu när min Imperator har gett upp blir det ny mus. Jag har kollat på QPAD 5K men inte haft så mycket tid. Har ni några rekommendationer? Jag lirar alltfrån CS:GO / BF4 till DOTA och LoL. Ge gärna en liten motivering också

Tack på förhand!

Tjena, jag böt nyss från QPAD 5K, min första 5K började dubbelklicka, fick en ny. Den andra fastnade vänstermusknapp nere på, sjukt irriterande. Införskaffade en Steelseries Sensei Pro och har aldrig vart nöjdare. Ligger superskönt i handen och verkligen osar kvalité när man först öppnar den. Lirar Dota 2, Titanfall, CS:GO.

/S

Av Sampabowie
Skrivet av patton:

Skit också Här sitter man med armen i gips fram till 25 maj...hade ju sett fram emot TF jaja vad är en bal på slottet.

Den som väntar på något gott, väntar oftast för länge som man säger. Men det positiva är att barnsjukdomar med spelet och så kanske är fixade då

/S

Av Sampabowie
Skrivet av LocSin:

Fler än mig som har haft problem med kopplingen till servern? Tappar kopplingen under matcherna typ hela tiden, testat både västra och norra eu servrarna.

Ja jag har problem, inte nog med att jag ibland blir disconnectad från gamet så kommer jag knappt in och kan lira alls.
Fattar inte hur det kan vara så.

/S

Av Sampabowie

Mina laddtider är otroligt långa. Nu är det tredje gången i rad jag connectar när ronden är slut. Någon mer som har problem och vet vad det kan vara?

/S

Av Sampabowie
Skrivet av Sony_victor:

Tjo
I förrgår beställde jag en pro13, svart med touch, 8Gb RAM, 256 SSD och i5 processorn.
Undrar lite över leveransdatum. Mitt är tydligen mellan 16/12 och 16/12 (ja ganska exakt datum där), och undrar hur ni andra som beställt har fått er dator levererad. Är det troligt att jag hinner få datorn innan den 16e och att detta är en säkerhet från sonys sida eller är det såpass lång leveranstid?
Tack på förhand

Tiden blir så lång om det inte finns någon exakt sådan dator redan byggd och ligger och väntar.
Dom byggde ihop min dator, men det kom ändå några dagar innan det utsatta datumet på deras hemsida.

/S

Av Sampabowie
Skrivet av Bas Rutten:

Tror de flesta VP13 utan touch, har problemet med glappande skärmlist.

Hörde om detta tidigare. Jag har en VP13 utan touch därför jag reagerade, jag har absolut inga som helst problem med glappande skärmlist.

/S