Inlägg

Inlägg som Avatar77 har skrivit i forumet
Av Avatar77

Tack för tipset ang flash. När det gäller vanlig video uppspelning då ? t.ex. via VLC ? Kommer prestandan öka där om man skaffar extra kort?

Av Avatar77

Video + Gaming (2 Skärmar)

Vad jag vill uppnå är att kunna titta på en film på en skärm och spela på den andra, just nu så fungerar det något så när men fpsen dropar rätt enormt på min primär skärm så fort man drar igång t.ex. youtube eller liknande (på sekundära skärmen). Min fråga är, om jag skaffar ett extra grafikkort (budget variant) och kör en skärm på den och spelar video, kommer det förbättra min prestanda i spelen?

Av Avatar77
Skrivet av pompa_kumla:

Går dina hitachi diskar 24/7 med mycket belastning? Har inte hört så gott om hitachi =?

Hitachi diskar är kända för att vara stabila i raid system.

Av Avatar77

I början av den här tråden så nämnde några att en DAC som t.ex. Cambridge DACMagic förbättrar ljudet avsevärt från datorn. Min fråga är, om man har en NAD förstärkare och kör ljudet via coaxial/optical kabel till förstärkare, bidrar en DAC Magic med något då om man hade använt en? eller är det helt onödigt att köpa en till ett sådant system ?

Av Avatar77

Inga avgifter på HDs tack!!! Och om man måste betala pga HD är pirat media så borde man inte kunna bli bestraffad som pirat, man har ju trots allt betalat för sig!!