Inlägg

Inlägg som yargnitz har skrivit i forumet
Av yargnitz

Gran Turismo 4 är helt underbart hittills :D. Måste bara vänja mig lite vid den annorlunda körkänslan gentemot GT2 :). Tummen upp för Polyphony Digital!

Av yargnitz

homeboy87: Intressant det där med nya lurar, jag ska köpa ett par har jag tänkt :). Kör också med jazz som eq btw :).

Av yargnitz

homeboy87: Det är skillnad på ipod mini och photo eftersom att det var jag har hört sitter olika ljudkretsar i dem. Jag har mixtrat med EQN och testat olika inställningar av denna på både irivern och ipoden. Rent subjektivt är Irivern snäppet bättre än ipoden, men det gäller när 3D eq är på på irivern. Jag överdrev nog lite i min ovanstående post eftersom att ipoden inte alls har så dåligt ljud, rätt acceptabelt faktiskt. De lurarna jag har testat med är dels orginallurarna till ipoden, men också sennheiser mx300 och ett par Philips HP890, och det var i de sistnämnda som skillnaden i ljudkvalite var mest markant. Speciellt basen var kraftigare på irivern.

Av yargnitz

Fick min Mini idag. Tyvärr är ljudet märkbart sämre än på min två år gamla Iriver IFP-180T vilket känns som lite av en besvikelse. Från början lätt den rent ut sagt fördjävligt, men efter lite fipplande med EQn så låter den betydligt bättre, men basen spricker vilket den inte gör på irivern. Ljudet är också lite mer instängt och burkigt och lite obalanserat. Men på alla andra sätt är minin trevlig. Kanske ska tillägga att jag är rätt kräsen när det gäller ljud:).

Av yargnitz

Det är rätt svårt att hitta chassin i just den dimensionen.(spec när det gäller bredden liggande ner eller vad man ska säga. För att komma ner i de dimensionerna så behöver du nog gå ner till m-atx eftersom att ett vanligt atxchassi är för högt när det ligger ner för att få plats där.

Av yargnitz

Det där verkar vara ett bra alternativ till Antec Aria. Skulle inte säga nej till ett själv för att ha till landator, men det beror ju såklart på vad det kostar.

Av yargnitz

Det borde inte vara några problem :). Mitt chassi är garanterat trängre, och det är inga problem med det nätagget.

Av yargnitz

Blir lite avis på dig som har en sådan raritet som en cobalt cube. Undrar samma som ovanstående angående ljudnivån.

Av yargnitz

Razor_cut: Din dator är rena drömburken, slår Malmedahls imho :). Iaf när det gäller kylningen :).

Av yargnitz

Jag tycker faktiskt att ditt bygge ser rätt trevligt ut borsett från fönstret som ser slarvigt ut :). Men det är nästan lite helgerån att göra om ett lian-li till julgran :p.

OT: Värst vad många som börjat använda M-atx mobon i atxlådor.

Av yargnitz

Kul att du fått så bra resultat med din rigg :). Den verkar skitnice hursomhelst, om lite väl högljutt för mig kanske, fast det är smällar man får ta om man vill ligga på topp :).

Av yargnitz

Vad har du fått tag på själva kontakterna som sitter i hårddiskarna?

Av yargnitz

Såvida inget annat sägs så är det i befintligt skick vad jag vet. Och hur ska han bevisa att man undanhöll fel?

Av yargnitz

Snajdig "modd" :D. Fast jag trodde att det var en "riktig" impreza när jag såg topicen :(.

Av yargnitz

RippaN: Din polares hårddiskar lär bli rätt så varma :). Skulle vara intressant att se lite tempraturer ifrån systemet faktiskt.

Av yargnitz

Acousticase är bra, men dyra(och prisvärda). Men vill du inte lägga så mycket pengar på ett chassi så skulle jag vilja slå ett slag för Antec 3000B vilket ist är ett sonata/3700BQE utan nätagg :).

Av yargnitz

Smart lösning att ha radiatorn i ett annat rum :). Fast hade varit coolare om du lyckats få in allt i det där lilla chassit. Men om man kan överrösta datorn genom att andas genom näsan så är den inte så tyst. Tyst är den om den är ohörbar från där man sitter när man jobbar med den i ett tyst rum anser jag :). Fast hur bra funkar hårddiskkylaren?

Av yargnitz

Tagan 480W är überbra. Tyvärr verkar det vara en hel del personer som har haft problem med sina. Mitt har hursomhelst funkat helt klockrent ända sen jag köpte det. Det är både tyst och stabilt, så vågar du chansa på att du kanske måste gå tillbaka till butiken med det så bör du köpa det. Sen är det ju 3 års garanti på det. Fast det verkar som det är den senare revisionen av Tagan 480 som det har varit så mycket problem med, för den gamla har jag aldrig hört någon klaga över. Annars kan du ju köpa ett modstream, för Neopower verkar inte alls vara lika bra som det.

Av yargnitz

SC:CT är faktiskt riktigt kul. Fast jag är fan av de andra spelen också. Men jag håller med om att det är trisst att man inte kan rädda mogenholt :(. Synd bara att det är nästan en månad kvar tills spelet kommer, jag vill ju ha det nu!

Av yargnitz

Jag längtar verkligen efter GT4 :D. Men jag har hört att det ska finnas en stad man kan åka runt i(står på granturismoworld tror jag). Kommer iaf köpa det på direkten när det kommer, fast jag är rädd att mitt skolarbete kommer att bli lidande :/.