Inlägg

Inlägg som yargnitz har skrivit i forumet
Av yargnitz

Glöm inte basebollträet bara... Måste ju bli lite "Falling Down" över det hela :).

Av yargnitz

Du får nog slänga spelaren och löpa amok inne på classe som Ilja föreslog :D. Hahaha :D.

Av yargnitz

Haha, kunde inte sluta skratta när jag läste topicen. Men formatera den så ordnar det sig ngo som sagt.. haha.. hahah. rofl, omg LOL :D.

Av yargnitz

Usch vad jobbigt. Varje gång du blivit "frisk" så har sjukdomen brutit ut igen... Håller verkligen tummarna, vill inte se fler tyna bort, har sett alltför många göra det i min omgivning...

Av yargnitz

Acousticase är helt klart att rekommendera. Men vet inte vad som passar dig bäst. Du kan ju ta ett Antec SLK3000B, köpa acoustipack och modda det och ändå få pengar över jämfört med ett acousticase. Det är ju istort sett identiskt med acousticaset inuti, dessutom så kan du få samma ljudislolering som i Acousticaset. Fast tycker inte att du ska vänta på P180, lär bli dyrt, och dessutom är jag tveksam till om det verkligen kommer bli så tyst med alla fläktarna i det(går iof att ta ur).

Av yargnitz

Ni som funderar på att köpa den bör kolla in SPCR. De var lite tveksamma till lådan...

Av yargnitz

sven_melas: Hade varit kul, fast kan vara problem att hitta en lcd i rätt storlek om man inte ska behålla orginalskärmen :). Har för mig att den är 7" eller nåt sånt där konstigt.

Av yargnitz

Mitt surrar lite, men det låter inte speciellt högt, och absolut inget "skrikande" ljud. Det borde vara skäl nog för att få ett nytt tycker man. Störs du av det får du väl helt enkelt klaga i affären.

Av yargnitz

Du kanske ska definiera lite tydligare vad du har för problem. Sen kanske du skulle ha lagt tråden i Kringutrustning - Handdatorer - Mobilt istället för ÖA :).

Av yargnitz

Skulle vara kul att prova på att köra ett system med pentium m, passivt agg och 2.5 diskar. Då borde det kunna bli riktigt tyst :).

Frostyfog: Skulle inte du kunna byta avatar, så lätt att förväxla våra användare annars.

Av yargnitz

Jag med :), det gäller även din Frantic, för du har väl gjort en om jag inte minns fel.

Av yargnitz

Var en sån här tråd uppe på apanson.siteburg.com för ett tag sen :). Får ta och snatcha min bild därifrån antar jag ;).

http://img1.imageuploader.net/678/kyl1.jpg

http://img1.imageuploader.net/562/sval1.jpg

Av yargnitz

Verkar vara ett.. rejält chassi :D. Tycker det verkar rätt coolt, en nackdel med 5.25platserna om det står upp då.

Av yargnitz

Det där var dugligt :). Man skulle ju nästan kunna tro att du har hcp 0 eller nåt :).

Av yargnitz

Nero Vision Express funkar utmärkt. Då kan man även fixa menyer och sånt. Har stöd för xvid, divx, ogm, och diverse annat också :).

Av yargnitz

Morannon: Om du inte redan gör det, kör everflowfläktarna på 5v. De är på tok för högljudda för en tyst dator annars. Det där med 18dB måste vara något deras tekniker kom på när de hade tagit droger eller nåt.

Min dator är iaf såpass tyst att det enda jag stör mig på i ljudväg är hårddiskarnas idleljud. Framförallt min 200gb 'cuda. Föredrar lugnt min samsung framför den, spec iom att jag kör de två raidade.

Av yargnitz

Kör du hårdvaruraid?

Fixade raid 0 idag, och kan inte säga att jag är annat än nöjd, förutom med allt arbete i form av allt som var tvunget att kopieras osv.
När jag höll på med detta började jag fundera hur många som egentligen har raid och vilken sorts raid de kör.

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}

Av yargnitz

Blev grymt sugen på att spela GT4, men tvn var upptagen :(.

RogerL: Jag tycker att S60n var rätt tråkig, har iof bara kört en liten del av nordslingan med den. Den banan är nog förövrigt min favorit i spelet :).

Av yargnitz

Såklart det är aprilskämt :).

Av yargnitz

GBG-SKURT: Det är inte så mycket att snacka om, chassit äger, om det passar dina behov dvs:). Jag menar, ska du ha 10 diskar och dubbla cpus så finns nog bättre chassi, likaså om du ofta lanar, men för alla andra så är det nog utmärkt.