Inlägg

Inlägg som SpyTec har skrivit i forumet
Av SpyTec

Till andra som hade domänkonto (nu e-postpaket). Deras mail om informationen ska ha skickats via separat email och via nyhetsbrevet 30/3, men de medger att gmail konton inte fick emailen då de gick in i skräpposten. Jag kollar sällan skräpposten så detta var något som jag inte visste om fören jag såg fakturan.

Men de sa till mig via support att om man nedgraderar inom 30 dagar från då tjänsten introducerades så kommer fakturan automatiskt krediteras

Av SpyTec
Skrivet av LPG:

En humant prissatt då kanske?

Eftersom det är Luxottica skulle jag inte bli förvånad om det är skyhöga priser. De har trotts allt ett monopol med vanliga glasögon

Av SpyTec

Markus stolen som många andra har rekommenderat håller otroligt väl. Har troligen haft denna i 2-3 år nu utan problem. Så om du kan lägga på lite extra på din budget kan du nog få en bra stol. Tror nog att de färgade modellerna håller längre än den svarta modellen som jag har, men kan inte svara på det.

Av SpyTec

En vanlig domän kan ha flera subdomäner som m4gnify säger. http://loopia.se/ erbjuder gratis subdomäner till ens domän.

Av SpyTec

http://www.noip.com/

Delar ut flera domäner som de har "gjort". Som t.ex. http://exempel.no-ip.org

Av SpyTec
Skrivet av CGD:

Det kan ju knappast vara så att man får ett spel helt gratis. På något sätt är det ju inräknat i priset. Så jag hade hellre sett ett lägre pris. Det är inte alla som vill ha det där spelet.

Aria.co.uk har det inräknat. AMD ger ut nycklar till återförsäljarna gratis så får de bestämma hur de gör med nycklarna. Som jag har fattat det iaf.

Edit: Det är tillverkarna som lägger in BF4 i deras produkter och bestämmer priset.

Av SpyTec
Skrivet av Daavido:

De sitter bra i öronen, när du väll har stoppat in dem i öronen så kommer de inte komma ut fören du själv tar ut dem. De sitter där de sitter helt enkelt

Det kommer även med olika storlek så du kan sätta på de som passar dig. De är 4st olika storlekar om jag inte minns fel

Kul att höra

Skrivet av Dajms:

Bra val! Jag gjorde en liknande tråd (http://www.sweclockers.com/forum/77-ljud/1140353-stabila-ear-...) för lite över ett år sen och blev tipsade om dessa. Jag fullständigt älskar dem. Följer med många ploppar för att kunna passa alla, fodralet av tyg är jävligt fiffigt också då det är betydligt bättra att ha de i väskan än i fickan. I mitt tycke har ljudkvalitén efter ett år inte försämrats ett dugg. Jämt och skarpt ljud i bägge snäckorna.

Det bästa med lurarna är:
1. Byggkvalitén
2. Att lurarna passar både party-party och metal (lyssnar på båda)
3. Komforten,isoleringen och passformen. Kan dunka på ganska bra utan att medpassageraren hör.

Hoppas du inte får ett måndagsexemplar nu och att du blir lika nöjd som jag är. Man betalar lite mer och får MYCKET mer ljud för pengarna, kort och gott.

Edit: Daavido svaradew om passformen och kan bara hålla med. Fördelen med designen är att man kommer väldigt långt in med dem. Vinden blåser inte bort dem direkt, utan de sitter fast där. Nämnde ovan att det följde med många ploppar, och det är ju bra så att de flesta kan uppleva bra komfort och passform samtidigt. Jag använder XS-plopparna (minsta varianten) då S blev lite för trånga för mina öron. I början kan det vara lite skavt att trycka in ploppar så långt in i öronen då dina öron antagligen är ganska ovan det. Det försvann för mig efter några dagar och nu känner jag knappt av dem när jag använder dem, vilket är varje dag ~1,5h

En nackdel: när sladden slår i jackan så kan det låta lite (vet inte hur jag ska beskriva det). Det sker oftast vid låg volym (eller inget alls) och ja vid blåsiga förhållande. Detta är väldigt vanligt för hörlurar och det går ju att undvika om man har sladden innanför jackan och går rakt med ryggen. Märker bara av det när jag har väldigt lågt eller helt tyst, som sagt.

Märkte nu att Yamaha inte hade headset. Finns det några andra alternativ som ni vet om?

Av SpyTec

Snor tråden lite. Inhandlade ett par JayBird Bluebuds X. Vart en besvikelse, inte på ljudet men på passformen. Åkte lätt ur öronen och passade inte mina öron alls. Likadant som recensenten på NetOnNet.

Blir nog ett par Yamaha för mig också då, hur är passformen för dem?

Av SpyTec

Har själv kollat på JayBird Bluebuds X.
Dock har jag ingen aning om vilka som är bäst eller så.

Av SpyTec

Finns sjukt många sätt att skapa program. Beroende på vad för bibliotek och språk man använder. Oftast är C++ med win32 GUI api det bästa du kan använda.

Frågan kvarstår dock, vill du lära dig att programmera eller vill du göra ett specifikt program?

Av SpyTec

Flera månader senare och fortfarande inget. Kommer du ihåg att du sa att du skulle skriva guiden?

Av SpyTec

Windows Task Manager finns i Windows. Skapa en batchfil som kör kommandot "shutdown -r -t 10". Därefter skapar du en uppgift i Task Manager som kör batchfilen varje dag/vecka/månad vid en specifik tid.

Av SpyTec

Inte riktigt.

boolean y = true ; //Sätt y som sant while(y){ //Fortsätt sålänge y är sant for(int i=0; i < a.length-1; i++ ){ //Om i är mindre än a.length-1 så kör den eller fortsätter for-loopen.

EDIT: Det är just denna bit som byter plats på talen genom bubblesort.

if(a[i] > a[i+1]){ y= true; int temp = a[i+1]; a[i+1] = a[i]; a[i] = temp;

Av SpyTec

Kolla upp i din bok för sorteringsalgoritmer, speciellt bubblesort. Borde stå något om det i boken om hur det fungerar.

Av SpyTec

Vilken specifik del är det du inte förstår?

Av SpyTec

Om jag inte minns fel så ska VirtualHost fungera till sub-domäner. Kan själv inte hur det fungerar men kollar du upp VirtualHost så går det säkert.

Av SpyTec

Du klarar dig gott och väl på ett 500W. Vill du vara säker kan du ta en 650W. Men skulle säga att satsa på Corsair CX500M

Edit: såg inte att det stod om 2x grafikkort. Corsair CX750M låter då bättre.

Edit2: Skapa inte två trådar om samma sak. Du har redan fått svar i andra tråden, varför skapa en ny?

Av SpyTec

Kör man med hög upplösning och höga texturer i spel så kan de vara värt med ett Titan för att få det bästa möjliga då det kan ta otroligt mycket på VRAM.

Av SpyTec

Själv skulle jag sagt en Seagate Barracude 3TB.

Edit: Det är då Pris/GB är en av de lägre priserna

Av SpyTec

Här är en .svg (vektor) av bilden. Är själv nybörjare och lär mig lite inom just Illustrator. Får hoppas att detta duger.

Edit: Bytt hyperlänken till Dropbox istället för MEGA