Inlägg

Inlägg som Evident har skrivit i forumet
Av Evident

Vad lirar alla just nu under hösten? Då alla gamers sitter inne o myser i mörkret.
PC: Hearthstone, CSGO
PS4: Battlefield 1

Av Evident

Var ett tag sen någon skrev nu tänkte få igång lite liv i tråden. Vad lirar de flesta 2016?

22år, blir mest PC > cs:go, rocket leauge, lite slö lir på heroes of the storm & heartsthone.

Av Evident

Vilken Rival ska man köra rival 100 elr 300? stor skillnad?, vilken körni?

Av Evident

Razer BlackWidow Ultimate 2014 Mekanisk, Köpa elr inte Köpa?

Tjenare!

Jag har tittat in Razer BlackWidow Ultimate 2014 mekanisk och är sjuktsugen på det men tänkte höra
om några här sweclockare har nå erfarenhet av detta tangentbord, åsikter, omdöme å lämna

Har kört ett Steelseries 6gv2 förut var nöjd me det, men sitter på ett skräptangentbord nu.
Vill fortsätta med mekaniskt. Men hör gärna era åsikter, eller om ni har något annat som är bättre?!

Mvh

Av Evident

Mottagaren hör mig inte i samtal, bara om högtalarenfunktionen är på slagen (hjälp!)

Hej!

Jag har ett problem angående min Oneplus one när jag eller någon ringer så hör mottagaren (motpartnern) inte mig bara om jag slår på själva högtalarfunktionen i samtalet. Testat startat om den flera gånger, fabrik återställning, testat med ett annat simkort i den, testat blåst med dammsugarn vid högtalaren/micen, men ingen skillnad.. , någon som haft detta på sin OPO? eller kan det vara en fuktskada?

Läst till och från angående service på OPO.. ni som har haft fel och så har ni skickat och väntat på dem eller gett sjutton i det och köpt en ny annat märke..?

Behöver all hjälp ja kan få!

Tack på förhand!

Av Evident

Tacksam för svar.

Har nu testat med "Goodplayer" men fungerar bara med vissa -format.

Testade på min Androidlur med DS video app mycket smidigare, direkt så fanns den där downloadknappen fungerar med nedladdning vilket det inte fanns på Ipaden. Att android alltid ska va så fritt, gillas skarpt..

Av Evident

Filmer från NAS till Ipad Air. ( se i "Offline-läge") Hjälp!

Hejhej!

Jag har stor fundering angående att tanka in filmer/serier i min Ipad Air. Har idag en NAS Sonology 713+.

Jag kan se filmer direkt genom DS VIDEO som app på hemnätverk och utifrån men skulle vilja kunna se dem i "offline-läge". Ex då jag ska o resa senare i vinter vill jag kunna se på planet.

Eller måste man ha en film i datorn sen konvertera över på något specifikt sätt?
Enklaste är ju från datorn > androidplatta - drag 'n drop!

Så Sweclockare vad är era erfarenheter från NAS - Ipad att spara filmer/serier i "offline-läge" ??

Tack på förhand!

Av Evident

Har köpt denna nu och kopplat in allt men ena dataskärmen får bara upplösning 1024 x 768 genom dendär adatpern men skärmen ska egentligen klara 1680 x 1050, och får inte välja någon annan upplösning på skärmens kontrollpanel.. skärmen är samsung syncmaster 226bw, om jag kopplar direkt dvi kabeln i datorn får jag den rätta upplösningen! Den dyker upp som "allmän icke pnp skärm" därför inte går att ändra upplösning.. Whats the problem..?

Av Evident

Tacktack!

Men kör det hära högtalarsystemet: logitech z 5550, så ska väl it ha någon betydelse då jag kollar film på tvn?:)

Av Evident

Geforce GTX 460, 2st dvi utgångar, koppla till 2 skärmar + 1 tv

Hejsan!

Jag undrar en sak, har två skärmar och en tv idag där jag vill koppla in alla 3 skärmar till datorn.

Grafikkortet (Geforce GTX 460) har två st DVI utgångar, om jag har tv skärmen kopplad till ena och till den andra dvi utgången kopplar en sådan adapter http://www.maxfps.se/adaptrar/deltaco/dvi-adapter-dual-link-1... , kommer jag då kunna ha igång en skärm sedan om ja vill se film på tv bara switcha om "sourcen" på tvn så kan ja se film där etc, eller kommer jag kunna ha på alla samtidigt?

Varför jag undrar med dendär adaptern är för att slippa slita ut ena data skärmen och sätta in tv dvi:n kabeln varenda gång jag ska se en film.

Tacksam för svar!!

Av Evident

Någon med 1+1, som ibland får "det går inte att ansluta kameran" i nått stil med den meningen, måste därefter starta om den då fungerar det, händer lite då och då. någon som har likadant och har nå tips på förbättring? eller bara invänta alla uppdateringar som kommer till den. tyckte att det blev bättre med dem två senaste. Inköpt början av september.

Av Evident
Skrivet av Sir Hitman:

Telefonen radio del saknar LTE band 20 (800mhz) vilket är en vanliga 4g frekvens för hela Europa, så utanför centrala delarna i södra delarna på Sverige så kommer man ej kunna få 4g täckning.

Okej tack för hjälpen!

Av Evident

Tog mindre än 48h för den att komma till norrland! mycket bra leveranstid!. Efter lite pillande i någon timme av luren så flyter allt på bra allt känns så "premium" känsla för prislappen, längesen man var så här nöjd av ett flagskepp med bra komponenter ist för att lägga ut ca 5-6000 kr. 1+1 rekommenderas starkt

En fråga; Någon som har telia/halebop som operatör på oneplus one som får ut 4G? sitter på ett halebop kontantkort men har även 4g i sig, men får bara ut 3g+ på luren. (operatörerna går under samma nät)

Av Evident

okej härligt!:) står det "processing" för dig med på deras hemsida?

Av Evident

Ni som fått invite från deras hemsida och gjort köpet klart genom hemsidan står bara "processing" för mig sedan kl 20:00 igårkväll (3/9) alltså. Tog standard leverans, någon som vet ungefär leveransdagar? Vem som levererar var man kan spåra paketet?:)

Av Evident

Ni som bytt från android samt iOS vad tycker ni om lumia 930? Sjuktsugen på att testa på en WP lur, bara testat lumia 800 någon månad då nokia börja lansera lumia modellerna, men blev inte så impad av apparna. Nu i efterhand så dem flesta appar som är populära har nog nokia idag. Det jag behöver är ungefär (nordeas mobilbank, mobilt bank id, instagram,facebook , twitter, aftonbladet,whatsapp,snapchat,spotify,smhi t.ex.) Vet inte om backup program som dropbox och google drive finns möjligt att ta hem också?. Var och pillade igår på en 930 på mediamarkt och blev riktad impad av den faktiskt, skön att hålla i inte allt för stor eftersom man kört Note 3:an tidigare. Men ni som kört WP vad är erat största intryck om windows lurar samt om 930, värt o byta? sitter på en skrutten s3a just nuså riktigt sugen att slå till.

Av Evident

Samsung Galaxy Note 4

Tjena!

Tänkte höra vad vi tror om höstens flaggskepp på note-serien.

Specifikationer

- Display (1440 x 2560 pixlar, 5.7 inches (~515 ppi )
- Storleksminne ( 32 eller 64 gb?)
- Kamera , 16mp med upplösning (3456 x 4608 pixlar)
- Filma i 4K
- Ip67?
- 4gbram
- 3500 mAh?
-Qualcomm Snapdragon 805
- Pris 6000 - 6500 kr?
- Färger?

Samsungkonferens början av september?

Kom gärna med tankar och spekulationer inför höstens fkommande flaggskepp!

Av Evident

Hjälp med utforskaren i Windows 8, (flytta flikar)

Hej!

Behöver hjälp, när jag hade windows 7 så i utforskaren så hade jag "bilder,dokument,filmer osv" under fliken "bibliotek" vill flytta dem helt från fliken " den här datorn" där vill jag bara se vilka hårddiskar som är upp mappade inte som i denna bild, hur bär jag mig åt??

http://www.bilddump.se/bilder/20140508172701-88.83.42.64.jpg

http://www.bilddump.se/bilder/20140508172701-88.83.42.64.jpg

HJÄLP!

Mvh

Av Evident
Skrivet av DOGE:

Åfan, undrar oxå vad som händer efter dessa 24 månader. Fick 50gb dropbox gratis i samband med att jag tecknade ett 3 abonnemang i juni för två år sedan så efter juni i år har jag alltså bara 4gb?

Var exakt det jag också tänkte, och försvinner alla bilder från dropbox också eller stannar dom kvar och att man kan köpa nya gb?

Av Evident
Skrivet av DOGE:

Åfan, undrar oxå vad som händer efter dessa 24 månader. Fick 50gb dropbox gratis i samband med att jag tecknade ett 3 abonnemang i juni för två år sedan så efter juni i år har jag alltså bara 4gb?

Var exakt det jag också tänkte, och försvinner alla bilder från dropbox också eller går de att uppgradera?