Inlägg

Inlägg som Buzz996 har skrivit i forumet
Av Buzz996
Skrivet av Oggaaaa:

Installera drivrutinerna.

Alltså ska dom jag ska hämta från logitechs hemsida eller dom som installeras automatiskt när man kopplar in dom?

Av Buzz996

Logitech G35 - ingen bas?

Hejsan!

Min megalodons mikrofon har snappat av av själva headsetet så använder mina "backups" nu då som är ett par G35. Problemet är nu att ljudet gentemot megalodon headsetet är skit. Det finns ingen bas ALLS. Kan man fixa det eller ska det vara så? Vill iaf ha lite bas. Har till o med hört att logitechs ljud ska vara bättre än razers här på swec, men det verkar inte vara så, inte enligt mig i alla fall. Och ska det inte vara 5.1 ljud? Får bara fram 2.0..

Tack på förhand!

Av Buzz996
Skrivet av Jupiter IV:

Förstår inte riktigt varför alla prisar Fractal Design, speciellt R4an. Har själv en sådan och är inte jättenöjd med kvalitén, får inte fast I/O-plåten på baksidan och "fötterna" faller av - vilket är lite synd då det både är en snygg och tyst låda. Och då är jag en sådan som är väldigt försiktig med min dator. Kan vara en dålig "batch", men hade förväntat mig lite mer.

Hade inte dessa problem funnits hade jag faktiskt röstat på den, lådan är delvis modulär(hårddiskburen) och insidan rymlig.

har exakt samma problem med fötterna!!! så störigt att det inte är sant. Limmet har nu fångat upp damm o skit så man kan inte sätta fast den igen. Utöver det så är det en fantastisk låda. Fick heller inte dit I/O plåten, tog ett bra tag innan jag fick dit den dock

Av Buzz996

om du är nöjd med din deathadder så ser jag inte varför du inte ska köpa en ny deathadder

Av Buzz996
Skrivet av OggeB:

Skulle tippa på att det är därför Samsung använder svepfunktionen på sin fingeravtrycksläsare för att komma runt det eventuella patentet som Apple har.

Skickades från m.sweclockers.com

alltså som HTC har? Med deras kan man ju svepa med o så

Av Buzz996
Skrivet av TheTriumpH:

Tror bara de patenterat fingeravtrycksläsare som faktiskt fungerar och är ett nöje att använda.
Samsung får gärna komma med sin variant som bara lär fungera om man har fingret på precis rätt sätt, samt om man har en Samsung Galaxy Gear på handleden

men principen är fortfarande densamma, eller?

Av Buzz996
Skrivet av elklazor:

Patenterat fingeravtrycksläsare? Nejdu, då skulle många åka illa ut.

haha, men inte så menade jag på just mobilen xD

Av Buzz996

har inte apple patenterat fingeravtrycksläsaren?

Av Buzz996
Skrivet av MhoKaY:

Inte för att jag gillar idén med döskallar på allt, men på vilket sätt är tänderna fel? En skalle ser ut sådär när underkäken inte är med

haha kanske fel att syfta på tänderna, snarare mer att det ser konstigt ut utan underbettet.

Av Buzz996

döskallen såg ändå helt okej ut, men dom där tänderna förstör allt

Av Buzz996

Är det så i andra spel också, eller?

Av Buzz996
Skrivet av skytrax89:

Load menas de typ när jag bara har datorn på utan att göra något särskilt? Tror jag ligger på cirka 40 grader då. Kan kolla mera exakt när jag är hemma.
Programmet hade även något som hette något i stil med "stress test" som jag körde. Då låg den som Max i 75-80 har jag för mig.

Men kan som sagt kolla mera noga när jag väl är hemma

Skickades från m.sweclockers.com

load är när du har nåt igång, nåt som gör att processorn går på 100%. Annars heter det idle när du inte gör nånting, i.e. processorn går på 1%. Sen kanske ska man tänka om när det gäller att överklocka när man redan har 75-80 C oklockat. Ska du klocka så bör du köpa ett externt kylningssystem till din laptop, då man inte vill ha 100C sprutandes ut ur baken på datorn förmodligen.

Av Buzz996
Skrivet av SmOOthy:

Det kan vara en anledning till oro, oro på grund av brandrisken. Om än liten men inte obetydlig. Se till att adaptrar/datorer/telefoner inte ligger på mattan eller under sängen, saker som kan fatta eld snabbt. Ha alltid en brandvarnare i sovrummet.

Om du menar på grund av elektromagnetisk strålning så nej, inte i dagslägget.

nja, allt sitter på väggen ändå, finns inget på golvet, så jag borde inte oroa mig

Av Buzz996

sover ca 2 meter till routern, xboxen, tvn, datorn med all utrustning där och mobilen ligger och macbooken ligger oftast inom en meter. Borde jag oroa mig? :S

Av Buzz996

en underground 3 med jävla bra grafik och ljud hade suttit så bra just nu!!

Av Buzz996
Skrivet av Helios:

ser lite ut som eniro

Av Buzz996

har samma problem, körde dvi ett tag i datorskärmen men nu när jag kör med hdmi så blir det så ibland, och när jag köra dator -> tv med hdmi så blir det så varje halvtimme, ibland ännu mer frekvent. Nu är det BARA med HDMI:n som det blir så med, så det borde nog vara det, måste också köpa en ny. Hur vet man om det är bra kvalite? Och det finns ju olika versioner, t.ex. 1.4a. 1,4b o så har jag hört, villken ska man?

Av Buzz996
Skrivet av Gh0sTy^:

Står ju "I Torsdags den 30 Januari 2014 kl 23 tiden så stängdes nätet" i mitt inlägg

Dom har ju inget nät nu och ingen att prata med... supporten svarar inte och deras stadsnät ansvariga "Sevab" gör ingenting åt det förutom att försöker kontakta pirateisp

heh, läste fram till "om har nu haft nät i ungefär 3-4 månader gratis och under denna tiden försökt fått tag i leverantören." xD

Av Buzz996

Förstår inte vad du klagar över, du får ja gratis internet

Av Buzz996

kör med fm-sändare, finns för runt 200-500, enkel och snabb lösning