Inlägg

Inlägg som makerspace har skrivit i forumet
Av makerspace

Prince of persia 1, 2. (DOS)

Prince of persia the sands of time

Tony Hawks pro skater 2

Av makerspace

ska du ha en maskin som kollar barnets drömmar också?

kör på bra filter så blir alla glada!

Det mesta problemen uppstår när barnet tar reda på information och sen ställer frågor och får dåliga svar, oärliga svar, okunniga svar, omedvetna svar, missledda svar. Man måste vara engagerad och hjälpa ta reda på rätt information. Inte vinkla till den ena ideologin eller den andra. Vilka sociala medier är bra, vilka är inte det. Så kör man så! Betona vikten av källkritik och öppensinnad skepticism! För att ta ett katastrofalt exempel; en fråga som föräldrar totalt misslyckats med är drogfrågan, på grund av propaganda och skrämseltaktiker från skolan, prästerna, scientologerna och så vidare..

Av makerspace
Skrivet av Xaid:

Vad som är halvt skumt är när han demonstrerar hur recoil på AK är, och visar ungefär hur långt under man ska skjuta, så är det inte så värst långt under målet. Men på videon som jag länkade, när han är CT på Dust2, så skjuter han ganska mycket längre ner, och verkar träffa.

Någon som har en teori?

det beror på avståndet, man siktar alltid lika långt ner.

Av makerspace

Är 25år, rankar beroende på skill jag spelar med.

Söker spelare i åldern 20+ som vill öva taktiker typ en gång i veckan och kan spela lite sporadiskt på kvällarna. Det blir enkla straight forward smokes och flashar, inget extremt. Skriv i priv, kommer kolla en vecka framöver.

Av makerspace

vi får nog vänta till nästa stora mmo kommer i virtual reality, gjorda av blizzard kanske, det blir gamechanging, förens dess blir det samma gamla tristess. quest och grind.

Av makerspace

Svar: Ja. Det kommer bli samma debatt som det var för 20 år sen i cs 1.6. Buhuuu man behöver inte 100fps I cs ögat uppfattar bara 24. Vilket skitsnack. I csgo så måste man sänka grafiken till 4:3 och allt på lägsta, jag har till och med tweakat video.cfg filen, så att det går snabbare. Man vill ju ha så hög och stabil fps som möjligt för att inte få input lag. Det får man om fpsen flaxar. 240 fps konstant ska det vara! Styrningen ska ju vara konstant hastighet och inte variera det minsta.

Cs:go suger jämfört med quake arena, precisionsmässigt.

här är lite förslag på fixar. särskilt med tanke på den video.txt

http://csgo.gamebanana.com/scripts/7633

Av makerspace

nice samling av titlar, fick mig att se fram emot något

Av makerspace

Det är ett relativt nytt fenomen med elektroniska varor och jag tror det har att göra med det.

Det är som kläder. Kläder ska ha hög kvalitet och inte gå sönder, det har man förstått mycket mycket längre än vad datorspelen funnits.

Nu börjar datorprogram få lika hög status som kläder, eller högre, och då börjar man också kunna klaga på att "skjortan" man köpte saknade ärmar för att nu vet vi bättre. Eller den kritiska massan för människor som inser att kvaliten måste hålla hög standard är kanske på väg att nås.

Fenomenet ofärdiga program med säkerhetshål är samma sak, här pratar Amelia Andersdotter lite om det.

Inte ens på "hög nivå" är man ansvarig för mjukvara.

vid 3:43

Av makerspace

Trivs INTE med mikrofoner, all sorts tracking som kan ske, och webcams i alla apparater utan att kunna stänga av dom helt, det borde vara en fysisk del som man kan ta bort från telefonen eller datorn för att stänga av gps och tracking helt. Ett kraftigt KLICK ska ljuda när man separerar delen. Skönt. Ifred.

KAMERA PÅ TOALETTEN NÄSTA!

Quickfix påse på huvudet.

Av makerspace

Fildelningsbrotten och själva straffen står sällan (läs aldrig) i proportion till brottet som många nämner i tråden.

Se på TPB: AFK filmen, där blir det mycket tydligt vilken sorts regim vi lever i. Man dömer utan bevis och folk som sysslar med sånt ska ställas inför rätta INTE fildelarna.

En annan informationsrik video om copyright.

Richard Stallman: Copyright vs. Community

Av makerspace
Skrivet av Toxid_Fox:

Om vi hande kunnat i vårat hushåll så hade vi bytt till Bahnhof men det är ju så Telia är bundet till föreningens fiber i ett år till. Är det så att Bahnhof erbjuder fiber?

Du borde kunna byta, iallafall. Fast då kanske med dubbel kostnad. Jag ska göra det nu.

Av makerspace
Skrivet av Xelithium:

Fattar inte hur folk accepterar detta. Folk i USA är en hög med mesar. Så fort något går fel, t.ex. nyligen i Ukraina. Så går alla ut på gatorna. Samma sak med Egypten. Men i USA är det viktigare att stå i kö för nya xbox och Iphone.

"Jag orkar inte bry mig längre" argumentet spyr jag på. Så blir det när man har Justin Bieber och One Direction som rolemodels. Roflmao.

Hela världen behöver en politisk reform. Detta funkar inte.

Jag citerar dig för att du sammanfattar många liknande uppfattningar i ett citat.

Nu till min kritik. Det behövs en psykologisk revolution. För att utan den är all yttre förändring meningslös.

Men vi vill inte förändras och DÄRFÖR ser världen ut som den gör.

Vi förstår inte varför vi måste förändras först, före vi försöker ändra på världen.

Vem är jag? Måste man fråga sig. Då förstår man till slut varför vi behöver en "radikal mutation i hjärncellerna", som Jiddu Krishnamurti uttrycker det.

Av makerspace

Racing är ganska roligt

Av makerspace

jag är böjd att hålla med

Av makerspace

det tillåts inte i riktiga matcher så varför försöka?

Av makerspace

Just Cause 2 Multiplayer betan!

Av makerspace

Jag letar ett addon som tillåter att informationen när man musar över en fiende, svamp på marken, critter osv. följer muspekaren istället för att visas längst ner i högra hörnet.

Av makerspace

Vi har exakt samma problem. Vi får lagg samtidigt. Vi har olika ISPs. En från danmark, en med Tele2 och en med Alltele. Kan det vara deras nät som får dålig connection till vissa servrar, eller låser portarna för just cs. När andra får lagg samtidigt, så laggar inte vi. Vad fan är det för något!?

Av makerspace

Jag körde datorerna, var för sig, i tur och ordning, rakt i bredbandsjacket.

"I vilka intervall får du femsekunderslaggen? Varje timme? Halvtimme? Oftare?"

Det är olika. Ibland flera gånger på rad. Ibland med några minuters mellanrum och ibland kan det gå en timme utan att det händer så. Igår verkade det inte hända alls, men säkert lite sirapslagg utan att tappa ping.

Pingen är alltid låg, men kan få en hel disconnect(kan inte göra nånting, spelet visar på att det inte skickas eller kan tas emot nån information) på några sekunder. Det är också olika hur länge totalt lagg uppstår.

Det är någon slags sirapskänsla som kan plötsligt uppstå, men som ändå inte riktigt ger en disconnect. Som för mig betyder att hastigheten sjunker.

Jag glömde lägga till en sak. Tabbade ur spelet, körde bredbandskollen under tiden dom här laggen sker. Då visade den 1.44mbit/s ner och 32 mbit/s upp.

Netlimiter verkar då visa ett totalt stopp på nätaktivitet, typ.

Och det är exakt det som händer, plötsligt så skärs linan av märkvärt, inte helt, men till oigenkännlighet.

Vanligtvis visar den på 75 ner och 80 upp.

Okej så ping plotter verkar inte vara till att lita på för att hitta var problemet ligger.

Det här att linan skärs av i 20 minuter med för många anslutningar, det är väl märkligt!?

Tro nu inte för den delens skull att jag laddar ner saker medans jag spelar. Så är det inte. Det är två olika situationer och spökfenomen.

Av makerspace

Det är alltså 50-60% packetloss på piteås routingserver som ligger söder om luleå där jag sitter. Det är fel i piteå. och därför blir det fel när jag tar emot paket från resten av världen, eller hur? Ska testa hos en granne också.