Inlägg

Inlägg som obadja har skrivit i forumet
Av obadja

Man kunde spela Portal 2 mellan ps3 och pc om jag minns rätt.

Av obadja

Heavy Rain, Last of Us, Catherine och Portal 2.

Av obadja

Av egen erfarenhet har Nokias telefoner fortfarande bäst samtalskvalité

Av obadja
Skrivet av Snakejuice:

Vad var problemet med din Intel SSD?

Fick aldrig reda på vad det var, lämnade in den hos inet och fick en ny nästa dag. Frågade faktiskt vad det kunda vara, men dom lämnar tydligen bara in den till intel och får inte veta mer.
Men om din fungerar fortfarande kanske det är något annat, av egen erfarenhet är det nästan alltid något annat än psu som det är fel på.

http://www.sweclockers.com/forum/6-lagring/1155761-problem-med-intel-330-a/

Av obadja

Min dator är väldigt lik din och jag fick exakt samma problem som dig, att datorn stängs av med ljudet som "tjuter". Det hände dock bara en gång och sen fick jag aldrig igång den. I mitt fall var det ssd:en.

3570k, asus bräda, corsair 16gb, gtx 680, intel 330 180gb.

Av obadja

trevligt

Av obadja

Känns som många missförstår tråden, tror inte det handlar om en allmänt mindre lust att spela, utan att lusten försvinner när man inte kan "min/maxa" ett spel (som trådskaparen själv skriver).

Jag känner igen mig nu när jag inte kan spela dom mer tävlingsinriktade spelen lika ofta som jag kunde göra förut, vilket för mig var dota och starcraft. Spelade inte mer än en timme eller två dom flesta dagarna, men försöker jag spela dom nu så känns det meningslöst för att jag spelar så mycket sämre. Kan tänka mig att det kan bli samma sak om man spelade ett mmorpg och inte kan spela med dom seriösa/bra spelarna längre i den "häftiga" nya raiden.

Det handlar väll helt enkelt att man har en liten annan definition av att "klara" ett spel än andra. Gillar man spelet så kan man vilja spela igenom hela spelet, alternativt spela spelet på en hög nivå, precis som att man gärna vill läsa ut en bok man gillar.

Av obadja

Ser bra ut med gear, tror snarare att ändra specen är bättre för dig. Sidearm hade gett dig 25% skada, sen skulle jag droppa en av dom defensiva skillsen (leap, ignore pain, berserk) till en rage spender, typ rend eller hammer. Maniac frenzy kan också vara bra.

Du har tillräckligt med gear för inferno, men satsa på dom nya recepten ifall du vill ha mer.

Av obadja

Har spelat Antichamber i två timmar nu, kan säga att jag älskar det.

Av obadja

Pinsamt dåligt implementerat, förstår inte hur dom har tänkt.

Av obadja

Godkväll

Sitter på en ny rigg (3570k, z77, 16gb ram, 2560x1440 skärm, allt nytt helt enkelt) samt ett lite mindre nytt 6670 och tänkte att jag borde uppgradera det någon gång jag hittar ett bra pris på ett grafikkort. Än så länge har jag lustigt nog kunnat spela alla mina spel på höga inställningar (Dota2, lättare steam spel, Starcraft och Borderlands), men jag misstänker att det inte kommer fungera lika bra med Simcity och Bioshock.
Har tittat på andras konfigurationer, och dom har avsevärt starkare kort med mindre skärmar, så jag antar highend kort är det jag borde satsa på? Hittade dessa iaf:

http://cdon.se/hemelektronik/asus_geforce_gtx_680_directcu_ii... 3.800:-

http://cdon.se/hemelektronik/xfx_hd7970_3gb_pci-e_black_editi... 3.100:-

Jag prefererar ljudnivå, så jag antar att det är ett bra pris på 680 kortet? Eller behöver jag ens ett så bra kort?

MVH Johan

Av obadja

Jag misstänker att fler använder 5.25 platserna än 12st hårddiskar.

Av obadja

En ssd kommer inte lösa något lagg till något spel tyvärr.

Av obadja

Kul att ni jämförde Thermal Right Silver Arrow, även om siffrorna var imponerande för h80i så är det svårt att motivera sluten vattenkylning just nu.

Av obadja

Att den inte är centrerad är hemskt, kan det inte vara en bugg?

Av obadja

Jag blir så innerligen imponerad av att inte alla på SweC har Faceboook.

Av obadja

Finns det någon chans på en recension av sweclockers? Jag misstänker att dom yngre läsarna inte känner till företaget Bang & Olufsen sen tidigare, dom brukade göra riktigt bra elektronik för i tiden. Min mor äger en TV av dom som nu är 28 år om jag minns rätt, och den står sig förjävligt bra måste jag säga. Kostade en mindre förmögenhet dock...

Av obadja

På min R3 kunde man skruva fast sin ssd på en 5.25 plats.

Av obadja

Kan meddela att disken var död, ska försöka ta reda på vad som gick snett när jag hämtar ut min nya disk. Enligt killen i disken på inet har han inte sätt några intel diskar gå sönder, så det blir intressant. Kanske hjälpa nån i framtiden iaf...

Av obadja

Tack för svaret, ser inte ut att bli enkelt... Har redan provat 2st sladdar så får prova med bios helt enkelt.

Har redan försökt med reparation tyvärr.

Skickades från m.sweclockers.com