Inlägg

Inlägg som Dannema har skrivit i forumet
Av Dannema

Hyper 212 - problem med montering

Hej!

Håller på att ersätta min brors gamla fläkt med en CM Hyper 212 men har stött på lite problem. Han kör AM3+ med moderkortet MSI 75MA-P35.

Stötte på ett problem; förmonterat på moderkortet fanns det två plastsaker (se bild) som fanns där för att standardkylaren ska kunna hakas fast. Jag behövde dock skruva i några skruvar för Hyper 212 och det finns inga hål runtom CPU-slotten. Så jag skruvade av de två plastsakerna och fann att det var två extra stora hål undertill (återigen, se bild). Skruvarna jag har som används till den nya kylaren är för små (i bredd) för hålen och går rakt igenom. Det ska monteras en bakplåt på baksidan av moderkortet med hjälp av de här skruvarna och jag skulle kunna montera den. Jag blev dock fundersam över plastgrejerna, måste de vara där så att skruvarna inte rör moderkortet direkt? Jag kan nämligen inte ha dem där då skruvarna är för korta (i längd) och med plastsakerna där så når de inte till andra sidan.

http://i.imgur.com/hdEyXHL.jpg

Tack på förhand!

Av Dannema

Så jag kan inte återställa min telefon och därmed aldrig uppdatera?...

Av Dannema

Jailbreak 7.0.6

Tjo!

Har en iPhone 4S och kör med 6.1 och jailbreak (vet inte vilken dock). Idag tänkte jag att det är dags att uppdatera till senaste; har gjort back-up på mobilen och laddat ner jailbreak till 7.0.6 och håller på att ladda ner update till 7.0.6. Skulle då återställa telefonen till 6.1 men iTunes låter mig inte att återställa telefonen utan att samtidigt uppdatera till 7.1. Hur ska jag göra nu? Finns ju ingen jailbreak ute för 7.1(?)

Tack på förhand!

Av Dannema

Yep!

Av Dannema
Skrivet av DasBoot_swe:

Mycket rätt!!!!

Yaay

9p - DasBoot_swe,
7p - Jola
5p - Dannema
4p - Hal0
2p - zeddiz
1p - 4everapple, ParaZide, Ramdac

http://i.imgur.com/0ognepl.jpg

Av Dannema

American Psycho!

Av Dannema

Ja!

Av Dannema

7p - DasBoot_swe
6p - Jola
4p - Dannema
2p - zeddiz, Hal0
1p - 4everapple

Lite sen men här kommer nästa

http://i.imgur.com/UmXHnB5.jpg

http://i.imgur.com/VMFED1Y.jpg

http://i.imgur.com/GKLjYas.png

Av Dannema

Ah, måste vara Memento?

Av Dannema

Ja!

Av Dannema

7p - DasBoot_swe
5p - Jola
3p - Dannema
2p - zeddiz
1p - 4everapple

http://i.imgur.com/2m9ub2Y.png

http://i.imgur.com/aDwvwQX.jpg

http://i.imgur.com/5mRKMUQ.jpg

Hint: Chris Evans är med i filmen
Hint 2: Även Winona Ryder är med.
Hint 3: Baserad på en riktig händelse
Hint 4: Regisserad av Ariel Vromen.

Av Dannema

Paul!

Av Dannema

Även jag har kört Avast i flera år och nu på senare tid har jag kombinerat det med Malwarebytes

Av Dannema
Skrivet av Wh1sp:

Har du prövat foobar2000? Den kan vara jobbig i början eftersom man måste konfigurera lite innan användning men möjligheterna är nästan obegränsade och det finns många guider att följa på nätet.

Yes, det har jag testat! Gillar hur man kan designa layout osv, men det kändes också "för mycket". Vill bara ha en simpel, men duglig musikspelare..

Av Dannema
Skrivet av n_sandstrom:

Tja, det namnet är en relik från många år tillbaka, då var inte "playlist/spellista" ett lika etablerat koncept som det är idag. Det är helt enkelt programets "lista med låtar som spelar".

Du kan btw även konfigurera programet så att du får alternativet "Enqueue & Play In Winamp" om du högerklickar på en musikfil i utforskaren, då lägger den till låten, och spelar den efter att nuvarande är klar.
Tror dock tyvärr inte att det går att göra nåt liknande från musikbilbioteket.

Hehe, har själv inte varit med så mycket, så för mig är ju en spellista den faktiska listan med alla låtar...

Följde några tips genom sökningar, men inget gav det jag ville... Aja, får leka runt med det senare, har för mycket att göra just nu.

Skrivet av Uleman:

Jaja, smaken är som baken.
Hoppas du hittar något som funkar.

Ja, kan man säga. Kanske gör ett nytt försök när jag har tid, just nu har jag väldigt mycket att göra så jag vill inte lägga för mycket tid på att vänja mig och optimera en spelare Men tack för hjälpen!

Av Dannema
Skrivet av Uleman:

Jag kan rekomendera Aimp, som är väldigt lik Winamp.
http://www.aimp.ru/index.php?do=download
Bara att högerklicka i playlisten & välja Kö/lägg till i kön.

[edit] Du kan använda Q-knappen att köa låtar i Aimp också, eller ändra kortkommando till vilken knapp du vill.

Lycka till.

Såg inte din kommentar förrän nu! Sorry! Testade AIMP, men jag tyckte inte riktigt om den, så jag avinstallerade den :/ Slutade med att jag använder Spotify nu

Av Dannema
Skrivet av n_sandstrom:

Du har redan fått svaret två gånger, så jag vetefan om det är nån vits med att skriva det igen. Men jag försöker iallafall. Markera en låt i spel-listan, och tryck på "Q" på tangentbordet.

Ah, nu känner jag mig lite halvdum. Markerade låtarna i själva spellistan, alltså biblioteket, inte rutan med alla kölistan av låtar. Lite jobbigt att det heter spellistan...

Aja, tack ändå.

Av Dannema

yes!

Av Dannema
Skrivet av DasBoot_swe:

ledtråd eller fler bilder?

Oj, sorry! Glömde helt..

Av Dannema
Skrivet av Zotamedu:

Du kan köa saker i spellistan genom att trycka på Q. Då dyker det upp en siffra inom hakparanteser bredvid låten i spellistan och det är den ordningen det kommer spelas. När den kön är slut fortsätter spellistan med nästa låt i ordningen. Så om du har en lång lista och första låten spelas varpå någon trycker Q på näst sista låten så kommer alltså sista låten spelas efter kön är klar. Det går att ställa in så den återupptar sin plats efter kön i inställningarna. Kolla Jump To File och fliken Queue Options. Då kommer kölistan ge ungefär samma funktionalitet som listan i spotify. Går även att göra så den plockar bort spelade låtar om man vill vilket gör det ännu mer likt Spotify.

Personligen tycker jag det är enklast att bara dra in låtar från biblioteket och lägga dem i dem i ordning i spellistan. Låten landar på den plats i listan dit du drar den. Så vill du höra en viss låt efter den som spelas så drar du in den till den platsen.

Hmm, vet inte riktigt om jag är med dig. Tror heller inte du riktigt förstår vad jag är ute efter.

Vill ha variation i musiken, det är därför jag har shuffle på, så att jag inte lyssnar på samma ordning av låtar hela tiden. Ibland händer det dock att jag vill bestämma vilka låtar som ska spelas, därav "kö". Jag vill alltså då spela en spellista, och sen eventuellt välja en,två eller flera låtar som ska spelas efter varandra. Då (på Spotify) sätter jag de i kö och de spelas direkt efter låten jag spelar i det momentet, inte efter hela spellistan.