Inlägg

Inlägg som Pellemanify har skrivit i forumet
Av Pellemanify

Razer Deathadder
Logitech G400s
Mionix Naos xxxx

Mina röster

Av Pellemanify

Måste ändå säga att jag har för mig alina inte brukar ha de bästa priserna precis, eller är det så att du har rabatt av något slag? Prisjakt är ju annars lätt att slänga en blick på.

Av Pellemanify

Kan kort och gott säga att om du köper ett par beats by dre så är det design du betalar för och inte kvalité på varken själva produkten eller ljudet, kolla på annat helt enkelt! Är dock inte så insatt i ljud så vill inte ge några felaktiga rekommendationer men är mic ett måste eller hur ligger det till på den fronten?

Av Pellemanify
Skrivet av Q4Rspwn:

Lycka till och glad påsk!

Tack, glad påsk till dig med!

Av Pellemanify
Skrivet av oouhdawg:

8350 som inte pallar mer FPS

Det borde väl dock inte göra så han får längre fps? (Säger den som är helt ovetandes inom flera grafikkort)

Av Pellemanify
Skrivet av Q4Rspwn:

Nja, glapp i kabeln beror ju ofta på slitage efter en tids användning, vet dock inte hur välanvänd den är... Min poäng är mest att sådana glapp kan uppstå ganska oregelbundet om musen inte flyttas ofta, då den glappande delen kan ligga stilla väldigt läge i sitt funktionella läge. Prova lyfta upp kabeln eller hålla den i olika vinklar och se om något felmeddelande för USB poppar upp från aktivitetsfältet, i så fall är det garanterat ett glapp det handlar om.

Testade dra sladden åt lite olika håll som du sa och uppåt fryser den fast helt och hållet hur länge som helst och sen laggar den väldigt ofta om man tar den åt vänster så jag antar att det är glapp i den ändå.

Tack alla som svarade och försökte hjälpa till, får se vad Proshop kan göra åt detta för mig

Av Pellemanify

Vi kan väl först ta och fråga, vad är det du spelar? Gör du något mer som är krävande av datorn som t ex redigering av olika slag?

Av Pellemanify

Inte lite överdriven CPU tycker du? o.O

Av Pellemanify
Skrivet av chrille47:

Tja,

Nu har jag kollat runt under en längre tid och slängt ihop en dator som jag skulle tyckas köpa.

Så vore gött med era åsikter om det kanske finns något som är onödigt och dyrare än vad det behöver vara eller om det är helt perfekt som det är. Vill inte överstiga 15 000kr (Dator för gaming såklart )

Tackar på förhand

Som andra säger, länk vore bra haha

Av Pellemanify
Skrivet av betan:

Du kan betala med krot genom paypal så du behöver inte ha pengar på ditt paypalkonto för att kunna handla.

Taaaack som f*n säger jag bara! Vill inte missa fina reor på fina spel ^^

Skrivet av Gunior:

Som tipsat, testa om du kan med kort, skulle det inte funka för dig så säg till, kanske jag kan hjälpa till. Hör av dig innan tiden är slut.

Och stort tack till dig också för att du ställde upp, men det löste sig!

Av Pellemanify

Pengar på Paypal?

Hejsan alla Sweclockare!

Är i lite av en smått knipa nu då jag inte har några pengar på paypalkontot, det tar något dygn innan pengarna är överförda osv osv så min fråga är, finns det någon hederlig människa (som har ca 60kr på sitt paypalkonto) som skulle vilja ta "risken" att köpa Don't Starve + DLC åt mig då det är bra paypalrea på det, dock bara 40 min till :S

Du får såklart pengarna direkt till din bank när jag har fått koden till spelet eller via Paypal om du inte vill riskera något.

Paypal-rea: https://www.paypal.eu/EN/gamingsale/

Don't Starve: https://www.g2a.com/dontstarvepaypal

Tack i förhand!

Av Pellemanify

Antar att allt måste vara på svenska? :/

Av Pellemanify

Denna skulle vara mycket värd att vinna! (500gb Samsung HDD från 08-09)

Av Pellemanify

Kan tillägga att när jag spelar csgo och t ex skjuter när lagget uppstår, fortsätter jag skjuta utan att jag kan göra något åt det, lika dant så kan jag inte skjuta, scrolla eller liknande under tiden lagget är (om jag dvs inte redan börjat skjuta innan). Samt att aimet/muspekaren flyttar sig dit den skulle hamnat om den inte laggat fast. Det är som att det låser sig helt och hållet med den information den har för tillfället men märker ändå av det som händer under tiden lagget uppstår.

Av Pellemanify
Skrivet av Q4Rspwn:

Jag själv hade samma problem med min Razer Deathadder. Låste sig i 2-3 sekunder för att sedan återgå som att inget hänt. Ibland kunde den fungera i flera veckor utan några problem, och ibland var den rent frustrerande att använda. I mitt fall berodde det på någon form av kortslutningsspärr som "utlösts" genom ett glapp i kabeln, vilket tillfälligt stängde av den aktuella USB-porten och porten intill. Detta skapade väldigt oregelbundna "lagg" som var svåra att felsöka, då inga synliga skador fanns på kabeln heller...

Såå tycker du jag ska försöka reklamera den och sluta försöka hitta fel? :/

Av Pellemanify
Skrivet av shortleif:

Hade du mjukvaran installerad på den andra datorn, vad körde du i så fall för inställningar på den och vad kör du normalt?

Nej det hade jag inte men som sagt så testade jag utan mjukvara på min dator och problemet var kvar, vad menar du med för inställningar?

Skrivet av scorp10:

Prova stänga av strömsparfunktioner för USB

Gjorde det nu, ingen skillnad. Jag fastnar lite för att mitt RAM tar slut, testade stänga av allt jag kunde och spelade något muspekarspel i 5-10 min och ingenting felade... Det konstiga är ju då att den andra musen jag testade med inte fryser fast fast än jag har flertal program igång. Det känns också som att allt skulle frysa till om minnet skulle ta slut, inte bara muspekaren?

Av Pellemanify

Uppdaterar tråden lite, har testat runt, byta mus, byta dator, avinstallera mjukvaran till musen och byta usb-portar men ingenting hjälper.

Min mus funkar felfritt (vad det verkade som) på en annan dator, en annan mus funkade felfritt på min dator, vilken port jag än använder och även utan mjukvara till musen fortsätter muspekaren frysa fast i just min dator...

Börjar bli ganska trött på det när det inte går att spela ordentligt som ni kanske förstår, så vad är kvar att testa? Undviker gärna formatering...

Av Pellemanify
Skrivet av Portals:

Hade det i Biologi,

Jasså det är så det är upplagt

Av Pellemanify
Skrivet av david_i_nabben:

nationella? i svenska? muntligt?

Kemi har det varit idag, jag har dock missat det då jag är sjuk men men.

Av Pellemanify
Skrivet av NoPaiN^:

Testa följande:
* Musen i en annan dator
* Annan mus
* Andra portar
* Andra drivrutiner till mus/moderkort

Ska testa detta men en fråga angående användningshistorik osv för RAM i aktivitetshanteraren, vad är skillnaden mellan ledigt och tällgängligt RAM?