Inlägg

Inlägg som YamahaDGX630 har skrivit i forumet
Av YamahaDGX630

Sitter primärt framför en Oled 65" på ca 2 meters avstånd, och skulle gärna ha större!

Av YamahaDGX630
Skrivet av Fahrbot:

Kul, blir vi inte allt för många så är Good Guys Brew ett trevligt ställe.

Definitivt! Synd att det inte gäller sommarsäsong, Inre Hamn är ju så mycket trevligare på sommaren

Av YamahaDGX630

Jag vill delta!

Av YamahaDGX630
Skrivet av Mr.K:

Kan det vara för att Plus finns både med påse och utan påse och då behövs det ett filter. Ultra har alltid påse och de spar då in på filtret?

Där sa du något, det låter helt klart som en rimlig teori!

Dock (!) har ju vanliga dammausgare både påse och HEPA-filter, så det talar väl emot i och för sig, men jag har ingen bättre teori.

Av YamahaDGX630
Skrivet av e@s:

Står mellan S6 MaxV och S7 vad jag förstår så är S6 bättre om du har husdjur med S7 har bättre moppning ? Nån som har mer koll ?

S7's nackdel gentemot S6MaxV är AI-funktionen från kameran som S7 saknar. Om du klarar dig utan kamera så är S7 bättre på alla områden!

Av YamahaDGX630

Roborock S7 MaxV - HEPA-filter?

Hej!
Jag är en stolt ägare av S6 MaxV, men är väl medveten om dess svagheter efter två år på golvet!
Jag funderar starkt på att satsa på en S7 MaxV Ultra, men något som får mig att tvivla är avsaknaden av HEPA-Filter i dockningsstationen. Roborock Q7's dockningsstation har inget inbyggt HEPA-Filter, något som jag inte ser som ett problem eftersom den produkten riktar sig till en annan mer prismedveten målgrupp. S7 Plus har HEPA-Filter, men highend-modellen Ultra har det alltså inte. Det stör mig lite... Hur mycket påverkar det egentligen? Efter lite google inser jag att få medier har tagit upp denna nackdel med den annars välutrustade dockningsstationen Ultra.

Av YamahaDGX630

Får passa på att slå ett slag för min egna burk:
https://www.sweclockers.com/galleri/15578-project-perfection-...

Jag har dessutom Large TopHat på båda sidor av chassit, om du skippar dessa så får du en otroligt svårslagen liten burk!

Av YamahaDGX630

Väldigt ointressant enhet då den kommer med 1TB som minst? Som systemdisk räcker det gott med 250GB, allt annat som inte hör Windows till ska lagras på egen hårddisk för ordningens skull tycker jag

Av YamahaDGX630
Skrivet av naikon:

Någon som har koll på ifall Roborock brukar komma på rea? Kollade upp S6 MaxV och S7 på Prisjakt men det verkar aldrig vara några större reor än någon hundralapp. Vilket märke kan vara ett prisvärt alternativ?

Roborock S7 har ju redan sjunkit med 1100:- sedan den blev tillgänglig hos svenska återförsäljare runt aug/sep 2021 - vilket man får anse är en ganska duktig sänkning

Av YamahaDGX630

Offtopic:
Denna TV är värd så mycket mer än 6100:- som budet ligger på i skrivande stund!

Med vänlig hälsning,
Stolt ägare av Sony AG9

Av YamahaDGX630

Det enda som fick mig att välja Bose QC framför Sony var på grund av hur blaffiga Sonys är, även idag många år senare. Sony må ha bättre specs än Bose på de flesta punkter, men formen på QC35/45 är oslagbar, för att inte tala om passformen runt öronen

Av YamahaDGX630
Skrivet av Dinkefing:

Att köra AC nu är det dummaste man kan göra med de elpriserna vi har nu. Total galenskap!

Genomsnittliga elpriset ligger runt 200 öre per kWh eller mer just nu.

Att köra utan AC nu är det dummaste man kan göra med de temperaturerna vi har nu. Total galenskap!

Genomsnittliga temperaturen ligger runt 26 grader inomhus eller mer just nu.

Av YamahaDGX630
Skrivet av swesen:

Jag irriterar mig också starkt på ljud då jag har svårt att sova, men kanske ännu värre med värme. Vad har du för AC så man får ett hum om ljudnivån?

Samma här, jag har min två meter från där jag sover. Upplever att fläkten i sig är förhållandevis acceptabel, men själva AC'n låter som en tickande mekanisk hårddisk. Upplevde inte det problemet när maskiner var helt ny. Ungefär som om det med tiden har skapats luftbubblor i systemet.

Av YamahaDGX630
Skrivet av pjb:

I flera månader. Nej. Inte i Sverige. Inte ens inomhus. Möjligen ett par veckor. Stäng av värmeelementen på sommaren.

Som andra redan nämnt, du vet inte vad du pratar om.

För att ge dig lite perspektiv, jag bor i en nyproducerad bostadsrätt och har aldrig använt mina element. Trots detta sover jag med ett fönster öppet vintertid för att inte överstiga mina behagliga 22 grader inomhus.

Av YamahaDGX630

Tror ärligt talat du som konsument förlorar mer på att undvika bra produkter, än vad företaget tjänar på att ha åtkomst till din information.

Dessutom har Roborock skriftligen informerat att all inspelad information som roboten tar in, enbart behandlas lokalt, och ingen information skickas över huvud taget

Av YamahaDGX630
Skrivet av ClucKe:

Surfar in på Swec 3-5 ggr om dagen, i 21år... har aldrig startat ett filmklipp medvetet( felklick har hänt).

Tänk vad olika man är! Jag föredrar filmklipp över text alla gånger! Älskar formatet som blir mer av underhållning än traditionell läsning rakt upp och ned. Älskar sidospår och anekdoter, något som Jonas och Emil var riktigt duktiga/ nördiga på!

Precis på samma sätt som jag hellre konsumerar ett videoklipp på ett ämne på Expressen, där flera personer i en panel kommer till tals och ger sina åsikter och diskuterar nyanserat, istället för återigen, en massa text som man läser rakt upp och ned

Av YamahaDGX630
Skrivet av Vangen:

Jag ska vara ärligt säga att SweC har halkat efter i videoformat gentemot andra inom hårdvaruvärlden.

Tråkiga thumbnails.
Alla som hoppat till 4K för längesedan men inte SweC.
Och klantar till sig beroende vem som sköter vad - kamerafokus och ibland med mikrofoner, myggor.

Kul att någon annan än jag behövde dra den pucken igen - jag har redan försökt och står fortsatt fast vid min åsikt i tråden!
https://www.sweclockers.com/forum/trad/1596033-ligger-swecloc...

Av YamahaDGX630

Jag använder den svårslagna kombinationen Sennheiser RS 185 tillsammans med en ModMic Wireless, sedan många år tillbaka!

Av YamahaDGX630

Mer av detta! Så jäkla roligt att se när företag kombinerar varandras styrkor!

Av YamahaDGX630

Fick tyvärr välja alternativet 1920 x 1080

Sitter på TV'n i sign, men eftersom jag missade HDMI 2.1 med en generation så får jag nöja mig med 120Hz enbart i 1080p i spel, och tragiska 60Hz för desktop