Inlägg

Inlägg som Nanae har skrivit i forumet
Av Nanae

Ser inte heller något riktigt fel i deras misstag, men däremot i bemötandet. Ett ärligt misstag av administratör, men en risig hantering av detta misstag ifrån kundtjänst.

Av Nanae

En ren chansning är att adressen i sig kan vara inlagd i din lokala hosts-fil. Antingen från tidigare utveckling, alternativt anti-spyware program som Spybot S&D. Exempelvis.

Kommer du absolut inte in på den där sidan och vill köpa liknande kläder på andra ställen, finns exempelvis:

https://armygross.se/
http://www.garderoben.se/
http://www.armyshopen.se/
http://www.kvibergsoverskott.se/militaertsurplus
https://www.beredskapsboden.se/
https://armyoutdoor.se/

Och en hel del liknande sidor. Förhoppningsvis hittar du det du letar efter på någon av dem.

Av Nanae

Personligen så har jag grova problem med utseendet på BQ's chassin, annars hade jag nog köpt ett för länge sedan. Funktionsmässigt verkar de väldigt trevliga. Men någonting med de där strecken samt utformningen på fronten känns fel. Ungefär som när någon precis lärt sig photoshop och tycker det är skithäftigt med bevel/emboss.

Av Nanae

Beroende på antalet simultana anslutningar, så kan en pi-stack fungera utmärkt. Om du vill hålla nere kostnader/strömförbrukning.

Lite att meka med dock, men tycker man att det är roligt/intressant så går det relativt fort. För mig tog det en kväll och 4-5 öl att få klart en stack med 5x pi3.

Av Nanae

Rent initiellt så känns det som att det antingen är fel på kylaren, eller som att personen som monterat den har använt en halvliter kylpasta.

Av Nanae
Skrivet av Sca:

Jag spelar inte själv Destiny 2 men det sägs vara spel varje kväll, 3-4 st personer. Är du sugen så kan jag skicka över TS-inlogg så kan du titta in och säga hej.

Gör så, kan kika in sen när jag kommit hem från jobbet och tryckt i ungen/sambon lite mat.

Av Nanae

Hur många aktiva är ni på Destiny 2 till PC?

Tänkte själv starta upp en klan där annars för oss som känner oss gamla och trötta, och föredrar att ta en cognac framför datorn en fredagkväll istället för att gå ut och leva om.

Men har ni lite lagomt med folk vore det helt klart att föredra.

Av Nanae

Det här med papperslanseringar är nog ingen bra idé i slutändan. Personligen hade jag tänkt sätta ihop en Coffee Lake med 8700K vid lansering, men pga sen lansering har jag nu börjat snegla över på Ryzen istället.

Så för mig så lyckades Intel med att skapa ett uppgraderingsbegär, men förlorar mig troligtvis som kund helt istället pga dålig lansering.

Av Nanae

Åkte sthlm-helsingfors för cirka 3 veckor sedan. Endast vanligt ID-kort krävdes.

Av Nanae

Här blev man lurad och trodde att någon annan hade upptäckt de roliga användningsområdena för mean-stacks! Jävla fredagar.

Av Nanae

Stereo duger alldeles utmärkt. Mono skulle duga alldeles utmärkt det med, för VO. Beroende på vad för mjukvara du använder för inspelningen (OBS?) så låter det snarare allt som ett konfigurationsfel än ett hårdvarufel.

Av Nanae
Skrivet av Haziza:

Nu har Inet sänkt priset på 8700K med 200 kr. Inet fular sig mer och mer. Allt för att mjölka oss som köpte direkt förra veckan.

För mig personligen är det inte mycket pengar, men av rena principskäl är det ändå sådant här som gör att man börjar se sig runt efter andra butiker att handla ifrån. Och då har jag suttit nitad som lojal kund som exklusivt köpt från Inet sedan 10 år tillbaka.

Av Nanae

Om din sökmetod/funktion tillåter hashtags, ja. Vilket de flesta sökfunktioner i moderna CMS gör.

Av Nanae

Som en storlek 62/63 (hej XL-XXL på kepsar) med en alldeles för dyr hobby gällande musik och ljud, skulle jag rekommendera ett par Bose Quietcomfort 35. Sony's alternativ 1000XM2 är även de väldigt trevliga.

Gick över till trådlöst via BT själv för ett halvår sedan, och har inte ångrat det. Mina QC35 är kopplade via BT både till telefon samt datorn på jobbet, samtidigt, och låter mig lyssna på musik från datorn samtidigt som jag kan svara på samtal från telefonen via hörlurarna.

Riktigt bra ljud, djup och korrekt bas, och ett relativt stort soundstage för ett par lurar utan öppen konstruktion. Något jag inte trodde var möjligt från ett par BT-lurar.

Hemma använder jag ett par DT-990 Premium 250ohm, men öppna lurar och offentliga platser är inte en bra kombination.

Av Nanae

Det du nämner är taggar, eller hashtags som det också kallas. De används för att sortera/gruppera innehåll. Ett exempel kan vara att använda #mat varje gång du publicerar en artikel/bild på någon trött restaurangrätt, till exempel.

Här på sidan kallas det för nyckelord, och klickar du på det ovan ser du andra inlägg som har använt sig av samma tagg. En sortering/gruppering, helt enkelt.

Av Nanae

Vill du ha mer dator per krona är väl det absolut första att göra, att vänta på Intel Coffee Lake som släpps om 9 dagar.

Av Nanae

Om det inte ingår en tjänst för e-post till din nya domän så får du antligen lägga till det som tillägg från one.com, eller reroutra MX-posterna till en annan leverantör av e-post. Om det ingår så bör du annars hitta det under "E-post" i kontrollpanelen för domänen. Se till att du har rätt domän vald i backend hos one bara. Finns den inte så blir det nog ett tillägg.

Personligen använder jag Yandex (heja rysk säkerhet, men inte som att jag bryr mig) via MX kostnadsfritt för e-posthantering, till en av mina slaskdomäner för personligt bruk.

Av Nanae

Blev kallad rasist idag på bussen till jobbet när jag sa till en invandrarkvinna, "snälla försök ha lite koll på barnet ditt, han härjar ju på som bara fan överallt". Det roliga var att det inte ens var hon som kallade mig för rasist utan en kille i gissningsvis 20-års åldern som satt i sätet bakom.

Är själv 30+ och har barn, och självklart kan barn vara svåra att hålla koll på ibland, men låter du ett barn springa runt på bussen, klättra upp och stå och hoppa på MINST 5 säten här och var och skrika, så är du fan dum i huvudet som förälder. Barnet kommer aldrig själv kunna förstå okej beteende om du inte lär ditt barn det. ***bort/mod***

Av Nanae

Rimworld är en lite annorlunda typ av spel men jag skulle definitivt klassa det som "group-survival".

Av Nanae

Som tidigare arbetsgivare, och nu anställd, skulle jag vilja påstå att skjorta, chinos och ett par "enklare finskor" är perfekt. Sålänge skjorta och byxor är strukna och rena. Sedan kan man såklart alltid fråga om någon speciell dresscode gäller för tjänsten. Som ett litet miniplus i kanten så kan en klocka på handleden vara både elegant samt ge intrycket/illusionen om punktlighet.