Inlägg

Inlägg som Rumpel har skrivit i forumet
Av Rumpel

Hej!
Jag har en Sony Bravia KDL-46CX520 (LCD) och en LG IPS236V. Jag har märkt att när man spelar seriös multiplayer så vill man sitta vid dataskärmen. Det är mycket lättare känns det som. Varför vet jag inte, kanske bara jag som e van, men det känns som att man ser små pixlar mycket bättre på den, speciellt när man skall klippa någon med nåt automatvapen på en längre sträcka så känns det iaf som att jag dödar 50% oftare med datorskärmen för man ser lite bättre. Äventyr / sport etc är ju dock roligare på tvn men där e oftast precisionen inte riktigt lika avgörande. Jag spelar absolut mest på min skärm iaf den är bättre på allt.

Av Rumpel

Hej inet!
Säljer ni presentkort? jag hittar inget om det och frugan är på mig om vad jag önskar mig i jul ;D.

Av Rumpel

hörde att de ändrade detta så att man inte skulle få det. Nån som vet hur det gick med det där?

Av Rumpel

hehe klockren ju

Av Rumpel

jag hade röstat på komplett om det hade varit billigare (både varor och frakt är ganska dyrt mot många andra).
Min röst gick till inet för att det gått snabbt och var enkelt att reklamera varor när det pajar.

Av Rumpel

killzone 3 går i coop

Av Rumpel
Skrivet av Jyhan:

Hallå, är rätt ny när det gäller såna här spel har inte spelat igenom många rpgs men jag fick tag i första Demon's Souls för en väldigt billig peng så jag tänkte ge det en chans med tanke på dem fina betygen spelet fick. Dessutom så skulle det vara kul med något spel som jag vanligtvis inte brukar spela.

Vilken gubbe är den bästa? Antar väl att alla har sina för och nackdelar. När jag körde Diablo 2 för länge sen så körde jag med Barbarian mest men jag gillade också att köra med magikern då man slipper gå så nära gubbarna men då tålde man ingenting istället. Finns det någon bra gubbe där mitt emellan eller ska man satsa på alltingen eller?

Finns det någon gubbe som är en bra kombination av båda? I såna här spel brukar det ju vara så att gubben som slåss för hand tål alltid mest och magikern tål ingenting.

Tänkte att det är lika bra att posta här istället för att posta i någon tråd om Demon's Souls för det är ganska mycket aktivitet i den här tråden.

Finns väl ingen som är bäst, ingen har något unikt i starten precis. Man lägger points hur man vill ha sin gubbe allt eftersom, det är bara starten som är lite olika, det är ju mest fråga om vilken spelstil man tror att man kommer gilla. Finns en hel del guider på Internet, vissa kräver dock att man dödar vissa bossar i viss ordning etc för att funka bra.

Av Rumpel

Bra!

Av Rumpel

Hur har ni gått från vapen till vapen? jag har gått broad sword -> drake sword (ända in i sens fortress) -> lightning spear som jag har uppgraderat till +4 just nu (är i dukes archives / tomb of giants). Tycker det är lite trist att jag gör mer skada med den än med vapen som är smidda av bossars själar etc. Slår ju hårdare med spjutet än med svärdet man får av nitos convant :/. Kör rätt mkt str / dex haar 28 / 22 tror ja, är inte helt nöjd hmm...

Av Rumpel
Skrivet av RockoW:

Har du varit "i tavlan"? Painted world of Ariamis? Det är en sidovärld egentligen men jag tyckte den var väldigt rolig. Annars är det väl Catacombs -> Tomb of Giants som gäller? Där bör du ha ett Divine-vapen annars för du problem med skelett-fiender som inte dör.

Har varit där och dödat bossen och kuttat av hennes svans, håller på att ta mig till tomb of giants, har dödat bossen och fallit ner och dött i mörkret ett gäng med gånger :S

Skrivet av MrTelefon:

Det är bara två stycken av grisarna och dom respawnar inte. Dom är ganska sega så du kan dodga dom och gå runt och slå några slag tills du har tagit kål på dom. Det tar några minuter per gris men sen så är det fritt fram

Har dödat en och när jag såg en andra tappade jag modet lite hehe, skönt och veta att man inte behöver göra mördargrisarna varje gång, får bli de sedan tror jag :).

Av Rumpel
Skrivet av Elmoth:

Högst troligen för att alla köper sina spel till konsol!
Eftersom man lagt pengarna på det så vill man spela det klart!

Nja många spel köper man ju för onlineläget och pc spel blir ju billiga ganska snabbt idag. Sedan är det massa buggar och skit ofta så man måste patcha 1 miljon gånger och då är det jobbigt att få flyt i spelet. Jag laddade ner typ 100% förr men nu orkar jag helt enkelt inte längre hålla på och krångla. Tror det är mer ålderrelaterat och beror på om man har jobb eller inte.
Jag tycker iaf att ps3 är en mycket prisvärd konsol idag, blue ray, gratis multiplayer, skönaste kontrollen (min åsikt) och bäst grafik.

Av Rumpel

vart har ni gått efter att ni dödat de två gula bossarna (smough nåt) ?. Jag försökte gå till the archives men där stod en super gris av stål och väntade på mig, jag gör patetiska 30 i skada på han med mitt +4 lightning spear, förslag nån?

Av Rumpel

när jag köpte så var jag ganska orolig för att det skulle bli dyrt men det finns ganska många RIKTIGT bra spel för hyfsat pris, prisjakt är ett bra ställe. Little big planet, uncharted, god of war, resistance 2 är alla redigt prisvärda. Jag har märkt att det är större risk att man spelar klart ett konsol spel än ett pc spel av någon anledning.

Av Rumpel
Skrivet av KKay:

Så bra! Ska bli skönt att slippa det.

Btw. Jag började på en ny karaktär igår, Deprived, och blev invaderad för första gången.
Jag hade inte en chans... Hur fungerar matchmaking egentligen? Den jag mötte hade mycket bättre items och var garanterat på högre level.

verkar finnas en formel för detta: "Wait… so ANY player can invade me, given the right conditions?

No. To prevent gross irregularities in Soul Level between competitors, the game uses a formula to determine a range of levels which can invade your world, and vice-versa. The invader, or client level must be 10% above or below the host’s level. The following formula will determine the level of invader (or host) you may face.

(LC x 1.1) ≥ LH ≥ (LC x 0.9)

where is LC the level of the client and LH is the level of the host.

remark: This does not seem to be the case. At Slvl 140 I am frequently invaded by players much weaker than me (est. 100 levels lower).

Note: as the person above said i was soul level 23 and invaded someone who was SL14 and i befriended him and helped him kill boss after and i was in Path of the Dragon covenant and he was not.

Further Note: To further support the people above me's cases, I was SL 15 and attempted to invade at the Belfly Gargoyle's and the person I invaded was SL 109."

http://darksouls.wikidot.com

Av Rumpel
Skrivet av modstar:

Sålde mitt ps3 efter en dag, blev så besviken på grafiken när jag körde på projektorn 90"

hehe vilket spel körde du då? xD

Av Rumpel
Skrivet av KKay:

Nja, jag gör som vanligt. Blockerar och attackerar sen. Men ibland blir det en fördröjning på ungefär 2-3 sekunder innan attacken kommer Kanske har med internetanslutningen att göra?

Beror antagligen på att du inte har stamina nog att attackera som du tänkt (den gröna mätaren).

Av Rumpel

Det blir ju dyrare och dyrare att köpa stats, så str vit och endurance räcker nog, men lite dex kan nog vara bra om man tänker skjuta båge eller så. Men annars är det nog meningslöst typ.

Av Rumpel
Skrivet av daolo:

En fundering på upplägget, hur ofta kan man spara? Kan man gå tillbaka och spara?
Jag kan sällan spela långa sessioner i ett streck, därför undrar jag hur ofta jaghar möjlighet att avsluta för att senare fortsätta...
Tacksam för snabbt svar!

Det beror på hur bra man är ;), ne men det är inte för ofta skulle jag säga, mindre ofta än normalt. Men det är ju ett kul långtids projekt då.

Av Rumpel

någon som vet hur man lämnar notes eller ratear notes? måste man fixa nåt item och i så fall vart? Har precis kebbabat stålgrisen

Av Rumpel

Jag tycker det vore en bra ide att skicka Janne Josefsson på de asen nu. Jag kommer i alla fall att tipsa uppdrag granskning om det här, han brukar vara bra på att få saker ändrat. Här är länken: http://svt.se/2.51689/va_tipshanteringen_formular

Känns lite som att någon som säljer strumpor skulle vilja ha en avgift av alla skoförsäljare bara för att sockan sitter närmare foten än skon, alltså lika löjligt :P.