Inlägg

Inlägg som Rumpel har skrivit i forumet
Av Rumpel

Oj!
Gigabyte GeForce GTX 460 1GB OC 2090:-
Core i7, 930 + Asus P6T SE + 6 GB, 3x2048MB (core i7 paketet på inet) verkar inte stå vilka minnen man får :S. 5949:-
1TB Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 606:-
Corsair TX 750W 80+ 1134:-

Totala kalaset = 9779 :-
e lite osäker på kittet då man inte ser vilka minnen man får hmm, ska nog maila inet.
Edit minnena a corsair. Låda extra fläktar etc har jag redan :).

Av Rumpel

Så varmt att det gör ont att hålla fingrarna på den när den bara idlar i windows, kan inte få fram några temperaturer för att den låser sig. Kanek borde ändra frågan till: Vilken e bäst zalman kylaren eller sparkles stock kylare?

Av Rumpel

Nu har gamla Bettan bitit i gräset :(, ska köpas nytt

Hej!
Nu är det så här att gamla Bettan inte vill vara med i leken längre, så det e dags för nya grejer. Har inte varit med så mycket i svängarna på ett tag, men jag tycker det verkar som att detta paketet skulle vara prisvärt och bra: https://www.inet.se/kundvagn/98126ee4-cd1e-430a-ac60-9c0a127c... Det ska kunna spelas bra för ca 10k låda behövs inte. Mest bang for the buck e det som gäller.

Av Rumpel

Zalman VF900-Cu på g-force gts 250?

Hej!
Har märkt att mitt sparkle gts 250 blir ganska så varmt med stock kylaren, så jag undrar om ni tror det blir nå bättre om jag monterar på min Zalman VF900-Cu?

Av Rumpel

Datorn fryser sig, ingen blå skärm ens.

Hej!
Jag skulle städa och formatera om datorn förra helgen, gjorde så och när installationen var klar så började datorn låsa sig. Trots att installationen hade gått bra, så jag gjorde om detta ca 3 gånger. Det som händer när den fryser e att den 100% fryser man kan inte ens få den att skrika genom att trycka alla knappar som
finns på t-bordet. Jag tänkte då kanske min installations dvd e paj, så jag lånade en av en kompis (windows 7 x 64 ultimate), men får samma problem. Då fixade jag mig en ultimate boot cd och letade korrupta sectorer på disken men hittade inga. Då Körde jag memtest en hel natt utan problem... Sedan körde jag grilla processor på dagen medans jag gick och jobba också det helt utan problem! Tempraturen maxar på ca 60grader 3d-kortet kan man lägga handen på och det är ljummet typ.
Jag började fundera på igår om det kan va nå fel med min DvD-spelare? Den fryser sig fortare och fortare när man försöker installera win på den med. Datorn e den i sign fast med en corsair 400 nätdel. Innan jag formaterade så gjorde den inte nåt sånt här, den var bara stökig.
Väldigt tacksam om nån kommer på nåt som kan göras.

Av Rumpel
Skrivet av Phod:

Sennheiser spelar i en annan divension än Skullcandy/WESC. De andra tillverkarna vet jag ingenting om. Personligen skulle jag undvika lurar från tillverkare som säljer på design istället för ljudkvalitet.

Mjo, men när man får lurar te nästan halva priset kan det vara värt att överväga saken tänkte jag. Men när man inte hittar några seriösa tester på grejerna ger det ganska dåliga vibbar om de nämnda snäckorna :/

Av Rumpel

nya öronsnäckor till mp3 spelarn.

Hej!
Nu har mina gamla goa AKG K24P dött, så jag e inne på att skaffa ett par öronsnäckor. Är inne på sennheizer 300 II precision MEN! så har jag ganska bra rabatt på följande 4 snäckor:

Skullcandy "Smokin' Bud"
WESC "Flute"
Matix "Hangover"
Nixon "The Wire - 8mm"

Problemet e att jag inte hittar några bra tester på de här modellerna. Jag e helt säker på att sennheizers 300 e bättre. En annan sak att lägga i vågskålen e att tjejen kommer behöva nya pluggar om ca 2 månader och hon tycker att ipod snäckorna har lagom bra ljud och komfort. Så om man skulle köpa en av dessa ha 2 månader typ sedan ge till henne? och köpa 300:an? Tacksam för svar.

Av Rumpel

Re: Ny dator + Windows 7 = mycket problem!

Citat:

[i]

2) Har surfat i firefox och kollat på någon video, eller vanligare är att utorrent är igång och datorn hänger sig. Inga knapptryckingar med mus eller tangentbord fungerat, måste alltså hålla in power knappen för att få igång datorn igen.
[/B]

Denna har jag problem med :/ har 7600 jag. hoppas det komme rfram nån lösning snart.

Av Rumpel

oj, har inte uppdaterat att ja har 250 gts inte 1950 längre.

Uac är inte heller på.

Däremot på system står det 32 - bit operating system? Men när ja kör windows 7 skivan och försöker installera 32 bit versionen säger den att det inte går att installera 32 bits på ett 64 system?

Hmm everest säger 32 bit med...

Får nog ta och ominstallera allt så det blir 64 bit :/

Av Rumpel

men precis samma program funkade juh på mitt 64 bits vista? :S

Av Rumpel

Saker går inte att installera på windows 7 ???

Hoj!
Jag har ett sjukt irriterande problem med att installera saker på windows 7. nod32, wow och assasins creed, alla har gnällt över att de inte stödjer min processor? Samtliga program flöt fint som vatten på vista.
http://i240.photobucket.com/albums/ff169/Minalia86/felmeddela...
så ser felmedelandet ut. processorn e c2d e6600 @ 2975 mhz. e det nåt fel på drivrutiner eller vad e det frågan om? :S litte smått irriterande detta.

Av Rumpel

borde det inte finns nåt som typ: http://www.flashkeeper.com/so.htm
ja får det dock inte att funka med demo versionen, den säger operation could not be done typ :/. Men fen det funkade juh på xp att bara spara hemsidan sedan välja den som bakgrund typ. jaja vill man vara fin får man lidapin >.<

Av Rumpel

yes windows 7 är det. Laddat ner och installerat nu, men uhh vart hittar jag det sedan?

Av Rumpel

Annvända flash film som skrivbordsbakgrund?

Tjo!
Ja vill gärna köra med: http://us.media.blizzard.com/1901200114/_flash/frontpage.swf
Som min skrivbordsbakgrund. Har testat med sparkle swf desktop och googlat runnt en del, men ja verkar bara köra till det mer och mer.
Så nån som vet hur man kan fixa det?

Av Rumpel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av WrongTarget
Jodå, ett hyfsat 300W nätagg. driver ett HD4770.

HD4850 och GTS250 presterar väldigt lika, dock har de olika korten olika spel som det är bättre än det andra kortet i. Även effektförbrukningen är rätt lik.
HD4770 presterar snäppet sämre, men är å andra sidan mycket effektsnålare.

http://testcentret.idg.se/2.8640/1.215427/test-gainward-gts-2... <- 250 gts med en strömsladd

Där ser man en hyfsad uppskattning av vad ett 250 gts äter i ström. Detta kortet ska ju ha 2x strömsladdar och lär då äta lite mer. Visst kommer det kunna starta etc, men systemet kan juh bli lite ostabilt under load antagligen.

Av Rumpel

300w räcker inte för att få ut max ur ett system med något av de där korten.

Av Rumpel

Betyder att du behöver 2x pci exp ström sladdar från ditt nätagg, kortet kommer antagligen ta en pci plats under sig med för fläktens skull.

Själv står jag i valet & kvalet när det gäller dessa små kort. Hur är de båda i ström slukning? Kan nån länka ett duel test mellan dessa kort? Man vill juh gärna veta så mycket som möjligt

Av Rumpel

får trixa lite med ljusstyrkan nu då och hoppas på det bästa, det verkar lovande iaf

Av Rumpel

Kan min nya skärm ge huvudvärk?

Hej!
Fick hem min första TFT nånsin förra veckan (en BenQ 22" LCD E2200HD). Sedan jag haft skärmen har jag haft ont i huvudet, kan tänka mig att migrän är ungefär så här. Tror spelade gör mer än surfande och film gör. Sitter ungefär en meter från skärmen vid spel / surf. Kör movie configen som de flesta verkar rekommendera. Men jag misstänker att problemet ligger i någon inställning nånstans. Har testat en del färgdemos men har ingen aning om hur jag ska använda mig av de? (http://www.widescreengamingforum.com/wiki/index.php/Monitor_A...). Hjälp hjälp att kunna använda skärmen

Av Rumpel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sl2wm-rocks
Men med ångerrätten får du betala frakten tillbaka, är det ett garantiärende ska ju de stå för frakten. Alltså stor skillnad, särskilt när det gäller en stor skärm.
Har man däremot köpt i butik är det ju saksamma.

Men faktiskt hellre det än att sitta med döa pixlar.