Inlägg

Inlägg som Rumpel har skrivit i forumet
Av Rumpel

Hmm har du testa ta tillbaka xp och se om du får samma problem? Everquest har väl nästan 10 år på nacken? Om det varit bara grafikkortet borde ati saken ploppa upp efter omstarten och gnälla om att nått gick fel. Kan ett minne kanske ha börjat gråta?

Av Rumpel

är inte döda pixlar en del av historien nu i modern tid? har inte varit med om att nån kompis har fått nån eller jag själv. Då gäller det bara samsung och benq skärmar dock

Av Rumpel

vad ska du ha skärmen till?
själv ser jag på film och spelar med benq e2200hd, vill man bara ha en datorskärm så funkar de flesta 22" för 2k bra. Men det är juh en bonus om man kan koppla in x-box 360 ps3 och se hd filmer om man nu vill.

Av Rumpel

Köpte mig en sån här nu i jultiderna. Bytte från en 17 crt från 95 eller nåt, känns som man gick från tre hjuling till ducati. IOM att man har liten lägenhet och så blir det bra med bara denna. Får en del extra kvadrat meter för att man kan kasta ut tv'n :D.
Spelar wow, ser film och surfar. Har inte märkt att skärmen varit den svaga länken i kedjan än. Det första jag gjorde var att kolla på flykten från Alcatraz med clintan. Jäklar vad tekniken har gått framät sedan den rullen kom xD. Man ser de gamla goa sand korns vita prickarna klart och tydligt (beror inte på skärmen, bara att clintan börjar bli gamal). Wall-e i HD är juh en helt annan grej, och mycket trevligt.
Fick också göra om wow UI't till wide och trixa med font storlekar etc och det blev till det bättre. Tror det blir svårt att hitta en prisvärdare svensson skärm just nu. och jag rekommenderar denna starkt

Av Rumpel

Min röst går till: realplayer

Av Rumpel

kör du komposit eller s-vhs sladd?
Iaf på med tvn i med sladden och starta om datorn. Tryck i force tv detection på display options. Sedan väljer du i Display manager fliken hur du vill ha det.

Av Rumpel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Olegh
Jag började spela WoW ett par två månader innan TBC släpptes och hann således aldrig vara med om lvl 60 endgame, så där har jag väl inte stenkoll, men det känns ändå som att jag kan göra en hygglig jämförelse utifrån vad jag fått höra.

Wellfare epics och det nya pvp systemet har förstört spelet. Konsekvent under den tiden jag har spelat har allting gjorts lättare, alltid smidigare och mer tillgängligt. . Utifrån, återigen vad jag hört, var tex lvl 60 dungeons något helt annat än dagens lvl 70 instanser. S1 grind för alts är väl mer eller mindre lika obligatoriskt som skolgång numera?

Att säga att spelet hela tiden har blivit lättare att spela och att mindre prestation krävs av spelaren är i mina ögon ett faktum. Varför?

Pengar och flera kunder. Jag blir så jäkla lack på att allting ska göras tillgängligt för sjutioelva miljoner elva-åringar.
Jag blir så lack.
Som det är nu är spelet en enda lång röd matta, med en ledstång, som leder till epics(!!!111). Det krävs ingen begåvning och det enda, DET ENDA, du behöver investera är tid. Att göra PvE encounters lättare skulle vara ett jäkla skämt. Att göra det lättare att skaffa riktigt bra(!) gear skulle vara ett skämt. Ett skämt. Jag ångrar att jag inte började spela redan när det släpptes.

Kan tyvärr inte hålla med dig minsta lilla alls. Spelet e mycket mycket svårare idag än det var på level 60. I de flesta gamla 40 instancerna kunde man gå och ta en kopp kaffe och lägga en kabel under en boss fight. Gör man det idag så wipear man raiden. Att ta sig in i MH/BT kräver sin lilla tid, kael thas + lady vashj är fortfarande hårdkokta bossar. Sedan är det ens eget val om man vill rida på pvp vågen som funkar hyfsat i början av ssc+tk eller om man vill ha sin T6.

Av Rumpel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Quickfix
Warlocks är för op, som de inte fattar. Warriors är sönder nerfade.

Kolla denna sedan L2P
http://www.warcraftmovies.com/stream.php?id=42942&stream=WCM
Och nej det är ingen skit pvp video, 2k dps e vad det är i snitt

Av Rumpel

"render as" i sony vegas 8

Hej!
Jo det är så här att jag har införskaffat sony vegas 8 där jag lär mig nya saker dag för dag. Men nu när jag spelat in litte wow videos och lagt upp e inte riktigt Kvaliten/storlek riktigt vad jag vill ha det till på slut produkten, här finns det jag hittils gjort: http://hosted.filefront.com/rumpel86/
Om jag behöver några addons andra program ska de inte vara dyra saker ursh!
jag har både läst i manualen och letat på nätet men det gör det bara rörigare. Det alternativet som jag har annvänt är windows media video 9v med högsta inställningar. Kan ju också säga att jag spelar in med fraps 2.80, och tänker inte ändra om jag måste punga upp med nya slantar . Så litte hjälp med: att ta material inspelat med fraps -> trixa med sony vegas -> En fin slut product

Av Rumpel

Jag kommer ihåg för ett tag sedan att ett litet företag ville döpa en film till diablo, det fick blizzard reda på och stämde skiten ur de stackars film gänget. Dessutom håller blizzard på med te project har de sagt, titlarna är ju inte publicerade än de är hemliga :(. Men blizzards vd sa att det kommer bli hans lyckligaste dag när han annonserar samtliga, förhoppningsvis Sc2, D3 och något annat. Men att blizzard släpper ifrån sig en av de sån titel som kommer ge så mycket kan jag aldrig någonsin tro. Fast det är ju inte Blizzard som gjorde d2, det var blizzard north som var ett dotterbolag ja ni kan resten ;).

Av Rumpel

Hahaha! så bra kan säga att jag är med och bidrar med så mycket positiv statestik som jag kan :D. Den satans industrin skjuter sig själv mer och mer i foten. En sak som stör mig rätt hårt är detta med att nya filmer inte kommer hit förens 6 månader efter usa, så är det med spel också...

Av Rumpel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jockekillen
jo jag har okcså lirat en hel del warcraft 3, och innan the frozen throne kom var jag riktigt bra i det Jag spelar det lite till och från nu fortfarande. Jag hade tänkt mig att få shaman bilden i chaten iom att jag e shaman i dota klanen, en ball men sjukt onödig accesoar alltås Dock så tycker jag att det är alldeles för lite armekänsla i det. Jag vill ha 2k trupper inte 90 (menar naturligtvis inte att jag ska ha 2k soldater springandes på skärmen men jag vill iaf ha nog för att kalla det en arme)

Kvalitet -> kvantitet alltså en a-bomb på dina 2k soldater = fin fin soppa, Demon hunter lvl 6 -> 90 food army av vad som helst nästan ^^.

En spelserie som ingen nämnt än är heros of might and magic, 3:an är hur bra som helst och kan mäta sig med vilket spel som helst i nästan när det gäller känsla.

Av Rumpel

De flesta av mina kompisar som jag umgicks med i gymnasiet började knarka, ingen jobbar eller pluggar. Alla går hemma, allt de pratar om är saker som kan göra en hög. En av kompisarna hade muskot nötter med sig till skolan som han försökte bli hög av =/. Själv började jag just spela wow och studera på högskola, en ganska bra kombination tycker jag. Sedan finns det ju så många olika sätt att spela wow på. Själv skulle jag inte kunna bli beroende av att raida och leta prylar, jag e rollspelsnörd och är inte så mycket för power gaming. Har man rätt typ av folk med sig så kan det vara riktigt skoj att sitta på ett värdshus och pimpla öl :D, lanar man kan man ju gör det lite mer hmm... intressant genom att pimpla på riktigt med.

Av Rumpel

Jag hade lite strul med min dvd som inte ville gå riktigt som den skulle, gick inte att se film och det tog 1 timme att installera spel osv. Men med drivers så funkar det nu prima.

Av Rumpel

jag missade också lite med distanserna första gången jag byggde dator (visste inte ens vad det var så jag körde helt utan ). Mitt moderkort torterades ganska hårt under en längre tid med diverse felsökning. Men när en kompis hittade skruvarna och vi pillade i dem så funkade det prima, tills jag var tvungen att ha en förbaskad diskett station och satte strömkabeln till den upp och ner. Då brann skiten haha, allt klarade sig utom moderkortet. Den tappre lille diskettstationen lever idag i min c2d burk :D. Vilka minnen säger jag bara.

Av Rumpel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Karlminator
Okey, vad menar du med DX10 spel?

spel som kommer om ett år eller två med få undantag, dagens kort kommer kunna driva spelen men du kommer inte få allt godis utan fullt dx10 stöd. Men ge Vista till i höst att mogna till sig lite innan du köper ett 8800 kort bara för dx10.

Av Rumpel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Zaturn87
Har fortfarande inte riktigt fått en riktig förklaring till varför det är bättre att sänka multipliern och fortsätta öka FSB som vanligt....

Ok, vi säger såhär då vad är exakt meningen med att ha upplåst multiplier...
Någon där ute som vil hjälpa en förvirrad X6800 ägare?

För att fsbn påverkar hela systemet, det styr minnes hastighet samt andra små saker som blir jobbiga att förklara ;). Ett system med 400x8 är bättre än ett med 340x9 till exempel.

Av Rumpel

Haha så skoj att läsa detta precis nu då jag sitter och fixar med att testa wow i 10 dagar. Många kompisar spelade några månader av och till men ingen fastnade. Har inte blizzard lagt in en spärr i spelet för annhöriga så att folk inte ska bli beroende? Jag var själv farligt fast i diablo 2 för några år sedan. Det gick verkligen ut över skolan (åk8 & 9), jag kommer ihåg en gång så var jag hemma 2 veckor bara för att spela. Men som tur var glömde jag logga ur en natt, då tog morsan bort alla mina huvud karaktärer och sedan den dagen har jag inte kännt beroende över något spel

Av Rumpel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Frixos
Så går det när man har bråttom att skaffa nytt. Jag och flera andra gjorde det smartaste, vänta på R600. Detta är riktigt bra för AMD/ATI. Såg aldrig det som var så bra med 8800. Långa, drar mycket ström. Visst är det bra kraft, men ändå. ATI tar ju väldigt lång tid på sig för att de ska vara bra. I både dx9 och dx10. Inte asbra i dx9 och sisådär i dx10. Hoppas dessutom på att de inte kommer vara lika varma.

Lugna puckar nu fanatic, detta är bara ett fuling resultat. Operativet är en dag gamalt ffs! Ge det minst ett halvår eller så. Sedan finns det inte några drivare som funkar bra och sli funkar inte bra heller just nu. Detta lär vara fixat fram tills det att spelet släpps ska du se, först då kan du få riktiga tester. Du har inte sett 8800 spänna musklerna helt i dx10 ännu.

Ett privat råd till dig: träna på din meningsbyggnad.

Av Rumpel

Detta kanske är långsökt men kör du alla fläktar på 100%? och har du någon fläkt som blåser ut luft?