Inlägg

Inlägg som Rumpel har skrivit i forumet
Av Rumpel

Gnäll och nästan idiot förklaringar kan man kanske ta i någon annan tråd.

Faktum är att mirror är min bästa matchup, terran är ca 50% och zerg vinner jag bara 30%. Till saken hör också det att jag spelat ca 100 matcher bara och jobbar på att göra mig av med wc3 tänket fortfarande. Spelet är kanske obalanserat på elit nivå, men för oss i silver / guld skulle jag säga att det är bra balanserat

Av Rumpel

PvZ - ling / Mutas

Hoj!
Jag spelar protoss och har idag fått en del däng av zerglings och mutas främst. Jag brukar oftast starta 3xgate -> robo -> expo mot zerg. detta brukar funka bra när han går snabb expo / roaches etc även hydras / corruptors. Men på lite större kartor när det blir 3-4 expos brukar jag bli sliten i stycken av harass / Utmacrad. Alltså att han skickar sina snabba trupper runnt och pajar mina expos med både lings + mutas. Känns inte som att kanoner har så stor effekt, stalkers är för långsamma känns det som. Typ så här brukar mitt problem se ut: http://www.youtube.com/user/HDstarcraft#p/u/1/f5vtsXD-kcg känns som att många zergs har börjat spela på det här sättet nu för tiden med, speciellt på större banor då. Hur brukar ni hantera zerg?

Av Rumpel
Skrivet av Zcenicx:

1. Hur lång HDMI-kabel använder du?
2. Kör du med miniHDMI till HDMI-konverterare eller med DVI till HDMI?
3. Vad kör du med för skärm kopplad till datorn, i vilken upplösning och Hz?

1: Kabeln är 10 meter

2: inga konventerare alls hdm i-> hdmi

3: en Benq e2200 HD i 1920 x 1080 dvi på den 60 hz. Tvn går tydligen också på 60 hz. Bilden är inte klonad just nu, ska se om det kan göra nåt åt saken.

det verkar inte göra någon skillnad alls typ.

Av Rumpel

Bilden hackar på tvn (nVidia)

Hej!
Jag har datorn kopplad till tvn via en HDMI kabel, det funkar sådär. Det känns som om att vertical sync skulle vara avslaget i ett spel typ linjer skär sig lite och bilden stakar sig lite typ. Det är datorn i sig jag kör detta på och ja tycker det borde funka hur bra som helst? Jag kör med drivare 266.58, tvn är en sony braviva KDL-46EX500. Har sökt runnt lite både på google och här men hittar inget som verkar hjälpa, 1080P funkar iaf och ja kör i 1920 x 1080. Det verkar inte ens gå att sänka upplösningen :/ Hjälp uppskattas.

Av Rumpel
Skrivet av jakkes:

Hur många WATT levererar nätagget?

500 levererar antec agget

Citat:
Ursprungligen inskrivet av IDX
Baka hans gamla kort så kanske ni slipper köpa ett nytt, värt ett försök ^^ 9800GTX är ju ett rätt bra kort när det väl funkar.

Tyvärr har garanti tiden på kortet gått ut, han fick detta i slutet på 2008, annars hade vi nog gjort detta ;P.
Men då får det nog bli ett av 460 eller ett 6850. Någon som vet vilket av dessa som drar minst ström?

Av Rumpel

nytt grafikkort till lillbrorsan?

Tjena!
lillbrorsan fyller snart år och då ska vi står ett grafikkort på önskelistan. Hans 9800gtx har pajat övriga komponenter är: Intel Core™ 2 Quad Q8200 2,33GHz, Socket 775, 4MB, 1333MHz, Boxed w/Fan, Gigabyte GA-EP35-DS3, Corsair TWIN2X 6400 DDR2, 4096MB och ett sonta III nätagregat.

Jag vet inte om han har klockat eller så. Systemet är ju inte heller top of the edge så jag vill inte köpa nåt så han åker på en flaskhals etc eller att nätagget inte orkar driva grejerna.

Jag är lite inne på:
http://www.inet.se/artikel/5409074/gigabyte-radeon-hd6850-oc-... eller : http://www.inet.se/artikel/5408902/gigabyte-geforce-gtx-460-1...
Finns det andra alternativ? skulle det vara onödigt att köpa ett dyrare kort? (6870 etc?). Känner mig lite lost då jag helt hoppade över alla uppgraderingar i denna generation av komponenter. Jag tror inte att han är så intresserad av att greja minsta lilla, han vill nog bara tuta och köra.

Av Rumpel
Skrivet av soderkvist:

Min sambo gillar bilspel (Grid och Dirt 2 har vi spelat), Guitar Hero och NHL. Men det går i perioder, just nu spelar hon inget alls.

Funkar split screen på de raceingspelen?

Av Rumpel

Spela med tjejen?

Hej!
Jag har just köpt ps3 och skulle behöva tips på lite spel att lira med bruden i soffan. Gör inget om de funkar lika bra på för krökning ;P, Vilka spel spelar ni med era tjejer?

Av Rumpel

se statistik för olika raser.

Hej!
Jag undrar bara om man kan se statistik på vilken ras man torskar oftast mot på något sätt?

Av Rumpel
Skrivet av Balls Of Steel:

Du kan inte kolla på de replaysen för det är från StarCraft Brood War? Antar att det är StarCraft 2 du vill titta på eftersom du postar i detta forumet.

Tack för sidan förresten! Tittade precis på Flash vs Bisu!

oki det förklarar ju saken. Webläsarens översättning lurade mig. Trodde det hade att göra med att det var koreanska filer eller nåt sånt.

Av Rumpel

kolla .rep filer?

Hej!
Ja tänkte kolla lite pro replays från denna sidan: http://www.ygosu.com/replay/?s_cate=best
Problemet är bara att jag inte får igång några av replaysen alls. Hur gör man? jag får ju igång replays från andra ställen.

Av Rumpel

kolla lite äldre replays?

Hej!
Jag köpte sc2 här om dagen, installera och patcha etc gick fin fint.
Tänkte kolla in en del replays innan jag börjar lira. Dock verkar detta inte gå så bra, verkar gå skit kass faktiskt. Om jag försöker ladda ner nån replay härifrån http://www.gosugamers.net/starcraft2/replays/ t.ex. så öppnar sig sc med bilden blir svart bara och inget alls händer :/. Nån som vet hur man kan göra?

Av Rumpel
Skrivet av Essin:

Varför kan inte ni LoLare hålla er till eran officiella tråd utan måste skapa nya hela tiden?

Jag sökte men hittade ingen :S

Av Rumpel

men nån måste det väl finnas som spelar? just nu är servrarna sjukt upptagna i europa men det ska fixas nu i veckan ;P.
Här är lite videos hur spelet ser ut: YouTube - League of Legends: Garen Champion Spotlight och YouTube - League of Legends: Anivia Champion Spotlight
börja spela!

Av Rumpel

League of ledgends.

Hoj!
Undrar om det finns några fler här som spelar LoL (League of Legends League of Legends). Jag har själv spelat ett tag nu och börjar tröttna på att spela public ;P. För er som inte vet vad det är så e det som dota fast mycket mycket bättre och mer balancerat. En del tunga gubbar jobbar på att utveckla spelet (folk som var med och gjorde wc3 etc). Det bästa av allt är att det är gratis att köra :). Finns det fler spelare adda mig gärna Sinak heter jag i LoL.

Av Rumpel

binda macron till vissa program bara? (setpoint)

Hej!
Jag vill helt enkelt att min mus (g500) ska se knapp 10, 5 och 4 som vissa tangenter ENBART när vissa spel är igång och gå tillbaka till sina grundfunktioner när spelet e avstängt. Om detta nu går hur gör jag? jag har lyckats binda macron till knapparna men inte få den att byta mellan windows och vissa spel. snälla lite hjälp :).

Av Rumpel

Allting såg jättebra ut hos webhallen fram tills: WEBHALLEN.com - Webhallen Uppgraderingspaket Intel Core i7 930 :.( lär juh ta en evighet om man handlar därifrån då?

Av Rumpel
Skrivet av Thornblom:

Då blir den stora fråga "finns allt det andra för lika bra pris?" hos webhallen, tänker inte hålla på med flera olika affärer

Av Rumpel

2751 kostar det billigaste jag hittar = för dyrt

Av Rumpel
Skrivet av martin681:

tack men win7, låda etc har jag, var tyvärr lite otydlig och rostig när jag postade första gången.