Inlägg

Inlägg som Dubbelklabbe har skrivit i forumet
Av Dubbelklabbe

Någon som har en 2016 års Samsung TV och använder plex?

Hej,
Jag funderar på att köpa en Samsung UE55KS8005, men skulle vilja dubbelkolla så att Plex-appen fungerar dugligt innan köp.. Någon som har ett svar? Google ger mig äldre resultat, jag är främst intresserad av 4K uppspelning.
Om du har en men inget material att testa med skicka ett PM, så kan jag ordna så att du kan testa lite snabbt.

Av Dubbelklabbe
Skrivet av darkonyx:

Enligt MSI's promotion-sida så har tiden gått ut för att kunna göra cashback: https://msi-promotions.com/se/en/pages/springcashback/home

"PROMOTIONAL PERIOD: 14/04/2017 - 30/06/2017"

Så det som står på Elgigantens produktsidor är gammal text. Men du kanske kan fråga Elgigantens support om det är någon ny cashback det handlar om (eller om den gamla har förlängts eller kommer att förlängas).

MSI-kortet är dock bättre ur alla aspekter.

Oavsett cashback så bör Destiny 2-erbjudandet gälla alla 1080- och 1080ti-kort i alla fall.

Det är ju bara den 15 / 06 / 2017 idag?

Av Dubbelklabbe
Skrivet av Ohem:

@Dubbelklabbe: Är inte så mycket som att den är "dålig" men informationen stämmer inte överens, det är den röda flaggan.

Jo det har du rätt i, men om man köper den baserat på information från Teardown:s och recensioner borde inte flaggan vara lika röd kanske..

Av Dubbelklabbe
Skrivet av Ohem:

@Megacrash: Youtube har några recensioner, men denna står ut lite: https://www.youtube.com/watch?v=pDtqxf7BLiM

Skrivet av Megacrash:

Ok tack, ja man får vad man betalar för antar jag.

Den verkar väl ändå rätt okej för priset. CaseyNeistat jämförde en Juiced Board som också har dubbla "hub-motorer" med sina BoostedBoards här. Tycker han var lite väl kritisk, men man får väl tänka på att det antagligen krävs rätt duktigt med acceleration för att klara av en aggresiv New York trafik

Av Dubbelklabbe
Skrivet av Ohem:

@Dubbelklabbe: Visst, här är ett par länkar:

https://www.electric-skateboard.builders/t/start-here-faq-for-diy-electric-skateboard-builders/215

https://www.electric-skateboard.builders/t/first-time-ordering-parts-in-the-electric-skateboard-community-heres-what-to-expect/23499

Här är ett Excel dokument som uppdateras med tiden över Elbrädor, det är ett bra sätt att jämföra mellan produkter som erbjuds i marknaden: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1orvca3ceA7EuAnABGX_g5...

För mitt projekt så jag har köpt det mesta hårdvarumässigt från http://diyelectricskateboard.com/ men truckar och BMS från ebay. Diverse elektronik från Hobbyking.com. Jag letar efter en vettig bräda på 30", en kicktail och inte kostar över tusingen.

Jag citerar ett inlägg (som jag nu har kortat ner en aning) jag skrev för 7 månader sedan som en annan också ville veta lite, och för att göra det något mer pragmatiskt och underförstått så jag gjorde jag texten mer tidseffektiv att läsa. Notera att kv förklaringen handlar inte om att vara tekniskt korrekt utan lättförstått i kontexten vad man är ute efter när man letar.

Edit 2:

Notera att Trampa har gått med samarbete med Vedder och har fått exklusiv rätt att använda och marknadsföra namnet VESC, dock inte projektet i sig (open source). Så när du kollar efter 3e parts VESC så har dem bara ett annat namn, men det är samma oavsett produkt/enhet och kan använda samma mjukvara.

Jag tackar och bockar!!

Av Dubbelklabbe
Skrivet av PaChalski:

Ghost är konstruerad av tjockare material, 2,5mm mot 1mm. Samtidigt använder vi oss av aluminium rakt igenom istället för en blandning av plåt och aluminium.

Skrivet av Wikipedia:

Plåt är en form på material
https://sv.wikipedia.org/wiki/Pl%C3%A5t

Dan hävdade på [Hard]forum att det var omöjligt att leverera innan typ januari 2018, ser du / ni fortfarande att hösten 2017 är möjligt?

Av Dubbelklabbe

@Ohem: Du har inte möjlighet att dela med dig vad du har köpt för din hemmagjorda bräda eller bra ställen där folk delar med sig om egna erfarenheter i området?

Av Dubbelklabbe

Nu har Dan släppt datumet för sin kickstarter för v2 av sitt Chassi. Hur ser det ut för er? När kommer kickstarter, och när beräknar ni leverans? Tror det blir svårt för er att hitta köpare om ni kör direkt efter Dan A4-SFX..

Av Dubbelklabbe
Skrivet av PaChalski:

Omrösningen har gjorts av våra tidigare backers.

Ja, förslaget är att använda en läderflärp istället, tankar?

Var finns de omröstningarna? Måste man gå med i facebook-gruppen?

Förstår att ni får tusen åsikter där inga är lika, men jag tycker att svenska flaggan var en rolig touch. Skandinavisk design är högt ansedd, hade varit roligt om ni behöll flaggan

Av Dubbelklabbe
Skrivet av PaChalski:

Haha, underbar kommentar! Vi har ett beslutsmöte senare idag där vi väljer vilka raketer att smälla av! Vi bör kunna kommunicera imorgon

Hur ser det ut, har ni något att kommunicera idag?
Jag blev backer 255, mycket taggad!

Av Dubbelklabbe
Skrivet av Kozzaca:

@Dubbelklabbe: Okej det börjar bli lite klarare, men vart ska denna metod vara? för i mitt huvud har jag fått för mig att jag vill ha en attack metod i player, eftersom varje spelare ska kunna göra skada på den andra.

Precis, metoden attack ska ligga i player. Där ska du skriva kod som både ändrar sig själv, och det mottagna objektet.

Av Dubbelklabbe

Ett objekt av typen player känner inte till andra objekt av samma typ. Ett sätt att få objekt att samverka är att ha ett till objekt som inparameter till metoden, dvs typ;
attack(Player enemy){...}.

När du sen kallar på metoden får du även skicka med vilken player som skall attackeras, typ
player[0].attack(player[1]);

Hänger du med? (Obs, både rostig och långt ifrån världsbäst på java och programmering i allmänhet..)

Av Dubbelklabbe
Skrivet av Swagger McJagger:

Det blir roligare om man får en utmaning

Skickades från m.sweclockers.com

Men utmaningen är ju lika oberoende av vilken bild du har vid ditt namn. Matchmaking bygger ändå inte på rankerna, utan de är bara en viss indikation på vart du är jämfört med resterande spelarbasen.

Av Dubbelklabbe

Kan du tänka dig att skicka hörlurarna?

Av Dubbelklabbe

Svar nej

Av Dubbelklabbe
Skrivet av TheBasicOne:

Jag antar att du menar "E-A" med det menar jag Early Access vilket Dirt Rally är, i alla fall enligt Steam..

Ah. Hett tips är att googla på spelet och läsa recensioner etc. Dirt Rally i sin nuvarande form (tror det är patch 0.9) börjar närma sig klart. Inte stött på någon bugg på mina timmar iallafall. Bästa rally spelet jag har spelat!

Av Dubbelklabbe
Skrivet av TheBasicOne:

Jag har kollat lite på Dirt Rally men E-A tilltalar inte mig riktigt..!

Vad menar du?

Av Dubbelklabbe

Du kan göra det i inställningarna för OSX, kolla under "Display"
edit; Hmm, kanske bara gäller retina..

Av Dubbelklabbe

Kommer inte till Windows varannan BOOT

Hej,
Har ett underligt bekymmer med min dator, omkring varannan gång jag startar den så fastar jag på moderkort skärmen. Reset:ar jag kommer jag i 99% av fallen till Windows. Vad bör jag felsöka först? Sitter på en äldre SSD som boot-disk, bör jag vara orolig?

Av Dubbelklabbe

Kan man gömma "Dockan"?

Hej,
Jag var idag och kollade på en ny MacBook Pro 13" och är väldigt sugen generellt. Men det känns som att raden längst ner med alla ikoner tar upp väldigt mycket plats på en 13 tummare, skall det vara så? Går den att minska alternativt gömma på något smidigt sätt? Kan jag minska allt ui generellt? Tyckte att allt var relativt stort.

Och en till fråga, hur arbetar man med flera fönster smidigast? Windows delar skärmen enkelt i mitten, vad är det smidigaste sättet på OS X?
Tack på förhand!