Inlägg

Inlägg som krushy har skrivit i forumet
Av krushy
Skrivet av anon99339:

Jag undrar om Samsung någonsin implementerat något eget i sina telefoner som faktiskt tillför någonting. Därmed är TouchWiz uteslutet.

Inte precis som att apple är bäst på att hitta på eget heller, dom kom knappas på fingeravtryckarläsaren till mobiler.

Av krushy

Vad har du för grafikkort? För ifall du har nvidia så kan du ju testa shadowplay

Av krushy

rekommenderar dig att först spela in runt 15-20 clip i förväg för att sedan fixa till dom och ladda upp en om dagen eller en varannan dag medans du spelar in nytt och följer vad dom som kommenterar säger. Mycket lättar på detta sättet då du kanske blir sjuk eller inte har tid till en ny video på några dagar och tappar därför dina följare.

Hade själv en ganska populär yt innan, gick bra i början tills det blev för mycket i skolan så jag tappade ganska många tittare. Nu mera har jag gjort videos och hjälpt en snubbe i min ena clan, på dessa clip brukar vi få allt från 11k till 1.6 miljoner views beroende på content. Funderar dock på att få igång min yt igen.

Av krushy
Skrivet av foxzox7:

Hmm. På ena bilden har du en bequiet fläkt och på den andra en corsair.

på undersidan sitter det en Be Quiet fläkt och på baksidan en corsair ^^

Av krushy

Tror inte du kan häva köpet på datorn då du "modifier" den med ett grafikkort som inte var med när du köpte den, bara för att en del du köper till går sönder menas det inte att du får rätten att lämna tillbaka produkten som du har köpt delen till då det inte visar sig vara något fel på just den produkten

Av krushy

Testa att gå in i din steammap och starta steam där ifrån, det är så jag får göra så har lagt en ny genväg istället för den som kom med när man installerade ^^

Av krushy

Har samma problem (hade det på w7 också) men löste det genom att köra det via nonesteam klient

Av krushy

Låter som ett problem jag hade, gick in i bios och flyttade den till så den skulle räknas som 3e disk, startade om och gick till diskhantering efter jag hade dragit ur satakablen och kopplat in den igen, alkholerade ssd:n och fick den att funka

Av krushy

krushy är mitt mc namn ^^

Av krushy
Av krushy

112H, rank 78

Av krushy

Råkade ut för något "liknande" för 2 veckor sedan, köpte en S80 T6:a, gav honom 3000 i handpenning då han skulle kontrollbesikta bilen innan jag fick den, dagen efter kom han och knackade på dörren (var hos min syster för att bilen var närmst där) Han sa att allt var klart och visade papper samt kvitto, Tänkte inte mer på det och betalade han dom resterande 20000. Fick nycklarna och allt. Väntade några dagar för att sedan kolla upp ifall försäkringen och allt var klart men tydligen så gick den inte igenom besiktningen, ringde och kollade med han. Fick svaret att den gick igenom varpå jag svarade att jag skulle kolla upp det och återkomma.

Kollade på närmsta station som ägdes av samma besiktningsfirma, tydligen hade han försökt göra en efterkontroll men åkte på samma sak igen, framfjädrarna var för korta och hans lösning var då att svätsa fast dom så dom inte kunde röra på sig (bilen var stel som något man köper på en loppis) han hade ju självklart kapat fjädrarna själv så dom var ju inte alls som dom skulle, ringde honom och han svarade inte.

När han fick papprerna att den inte gick igenom åkte han hem till sig/en kompis till honom och förfalskade nya papper (aldrig varit hos denna firman innan så visste inte hur deras papper såg ut). Han tog bort rutorna där det stod vad som var fel och dylikt, på firman där jag kollade skrev dom ut ett extra exemplar till mig där man såg hur det igentligen skulle se ut, dom tog en kopia på förfalskningen men gav mig ingen info om vad som skulle hända.

Nu, 2 veckor senare har han fortfarande inte svarat, jag har bytt fjädrarna själv (tog dom från en annan s80 hos en kompis skrot), kontrollbesiktat den och den gick igenom med blanka papper och fick även reda på att skrället är chippat så den ger ut 330 hästar istället!

Sensmoral? Även om man möter personen öga för öga och har någon erfaren med sig (min far), allt ser bra ut samt att man fixar ägarbeviset samtidigt som man ger säljaren en handpenning och postar det själv, alla papper ser lagliga och bra ut så kan man inte lita på dom. Så akta er för alla kan vara en sorts bedragare även om dom är trevliga!

Av krushy
Skrivet av Simcon:

Kan bli en intressant upplevelse, får se hur det blir att spela det :p.

Självklart kommer jag springa runt med en shotgun, förbereder mig redan nu för noob förolämpningarna jag fruktar kommer komma... men kanske kan det vara annorlunda här? Får se...

Så är friendly fire på också så akta vart du skjuter och be om ursäkt ifall du råkar TKa!

Av krushy
Skrivet av Simcon:

Känner att jag spelar för lite Battlefield 4, vad är nu skillnaden på hardcore och vanligt? Några vapen som är bannade på vissa banor eller dy. special regler?

Hardcore, reducerat hp så man dör lättare, ingen 3D spotting eller Map

Av krushy

Trevligt! Kanske borde strunta i dopet och kasta ut sin flickvän ^^

Av krushy
Skrivet av Robsch:

Gick lite i samma tankar som dig med tänkte mig en rigg med 5 st kort (av samma sort som du är ute efter). Har idag gjort en hel del kalkyler på detta som tar hänsyn till i princip alla kostnader och beräknade inkomster, beräkning för kommande svårighetsgrader och vad de kommer föra med sig osv.

Om du kan få fram 20 st kort snabbt, kan lägga ut cashen och få igång grejerna direkt, då kan det vara värt. Var medveten om att det är ett stort risktagande både vad det gäller beräknade inkomster, valutavärdesfluktationen osv.

Något som hade varit jäkligt ballt var om det gemensamt hade gått att bygga flera monster och att någon som har fri el hemma kunde driva grejerna. Win-win för alles.

Jag har fri el

Av krushy

Får man fråga vad du ska ha 20 stycken 280x till så snabbt?

Av krushy

Hmm verkar konstigt, på min Nexus 5 kan jag spela så jag nästan får ont i öronen via mina Jays in-ear pluggar. Kör då spotify när jag gör detta

Av krushy

Vad för GPU:er är det?

Av krushy
Skrivet av doccia:

Alltså så sjukt. Alla borde ju sluta köpa grejer som EA är inblandade i så att det börjar förstå att något är fel, det skiter ju fullständigt att göra något åt saken ifall folk klagar så länge de köper deras produkter.

Detta kommer tyvärr inte heller funka då EA kommer skylla på utvecklarna av spelet samt sluta ge utvecklarna pengar i slutändan, detta resulterar i att dom måste hitta en ny investerare samt någon som kan publisera spelet åt dom.