Inlägg

Inlägg som krushy har skrivit i forumet
Av krushy

Oki, inser att det kan vara lite svårt för vissa att sätta pris då det finna olika komponenter i vissa ge70 så skriver ner vad som sitter i den när jagv kommer hem imorgon

Skickades från m.sweclockers.com

Av krushy

Hur mycket skulle jag kunna få för min laptop?

Vad skulle man kunna få för en MSI GE70 2OE, kostade 9k för lite mer än 1 år sen, sparsamt använd, kylplatta samt en targus classic clamshell laptopväska för 17-18"?

Tack på förhand för svar

Av krushy

Bara jag som väljer att köpa en produkt utifrån hård/mjukvaran och jämför den? Just nu ser man ju att det finns billigare och bättre alternativ som går att köra över fler platforms men inte fan behövs grafikkort och "ska aldrig handla från detta företaget" dras in.

Bara för att en produkt inte fungerar till allt så behöver man inte stänga ute företaget.
Köpte mina 680s bara för att det var dom som jag hört mycket om och passade i min prisklass, gillade hur dom presterade och tvekade inte, tänker inte hålla mig till NVIDIA hela mitt liv för det, man tar ju den produkten som presterar bäst till bäst pris istället för att gnälla på att företagen gör så dina kompisar inte kan använda samma produkt som dig.

Dessa jäkla krig om vilket företag som gör vad, allt handlar om marknadsföring och efterfrågan. finns bättre alternativ än denna kontrollen dvs inte så stor efterfrågan men det är ju bra att dom gör så den har PC stöd ifall man får för sig att köpa en sheild.

Så grabbar, sluta peka finger å köp produkterna ni känner för istället, alla företag har sina rötäggprodukter, inte fan stoppar det oss för att köpa deras produkter så sluta med sandlådefasonerna.

Av krushy

Väntar på att Tvelander köpre in 3 stycken........

Av krushy

Skulle vilja veta hur mkt personal dom har då personalkostnaderna ligger på över 13,3 miljoner.... (och man kan ju gissa på vart dom pengarna kommer ifrån....)

Av krushy

Jaha så när jag kopplar mina nippels till bilbatteriet när jag byter moderkort så gör jag fel? Hmmm kanske därför min dator inte fungerar...

Av krushy

Önskar jag hade detta när fläkten fastande i chassit så min cpu blev överhettad..... Ska bli intressant att testa!

Av krushy

Om du inte gillar att folk kan kolla din kik så är det ju bra att den dumpar all info?

Av krushy

Riktigt roligt och egentänkt koncept! Hoppas på fler reklamer som denna än företag som kör samma reklam år ut och år in

Av krushy

När jag tog bort på mina 2 processorer så använde jag bara papper på ena och "skrubbade" å på andra tror jag att jag använde fönsterputs. Inget och rekommendera kanske men båda fungerar fortfarande

Av krushy
Av krushy
Skrivet av RainForce:

Apple ripoff?

Vad syftar du på? Fingeravtrycksläsaren? Finns mobiler innan apple som hade denna funktionen, datorer har haft det och vad jag vet så har även skåpbilar haft "slide to unlock" långt innan apple men ändå patenterar dom skiten.

Skrivet av 120hz:

För stor! och fortfarande plast och det skulle minst varit ett 3000/3300 batteri.
Verkligen ingen intressant telefon! epic fail samsung ser exakt likadan ut som S3 S4.

Andra företag gör lika dant, titta på apple dom pundar ut liknande modeller varje gång.

Jag bashar inget företag men vill ni attackera ett företag så måste man ifrågasätta dom andra också som gör liknande saker.

Av krushy
Skrivet av RekiN:

Samsung har kopierat deras laddare och paketering med. Ingen skam det företaget. Fuskar med benchmarks också. Snacka om att man har noll krav på kvalité och innovation om man köper Samsung.

Och S5, en tilll plastig Toys R Us mobil med grejer iPhone gjorde förra året. Haha. Nej tack.

Sarkasmen är stor i detta inlägget

Av krushy
Skrivet av n1kennet:

Om de är fina kan jag använda dem. Dock är jag inte någons "edit guy" utan editar de fragsen jag vill =). Du får jätte gärna skicka och så kan jag se vad jag kan göra

Var mer ett skämt, förstår att du håller dig till det du gillar =9 ska göra en samling nu över dagarna och skicka till dig Vill du ha demos eller vill du ha dom redan recordade utan edit?

Av krushy

Då väcker man tråden igen Katten delar mat med en igelkott

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/2084_1...

Å katten tar kråkan som har skrattat åt honom hela sommaren Notera ögonen ^^

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/2084_1...

Av krushy

Har några fina ace som jag nog kan skicka demo eller recca åt dig Du kan bli min Edit guy så kan jag bli din ace guy ^^

Av krushy

Funderingar på nytt chassi

Hej! Funderar på att införskaffa ett nytt chassi då det jag har nu är så otympligt och bökigt att bära, vill ha ett mindre chassi fast ändå få plats med mina komponenter (dom står i signaturen)

Så har ni något tips på något så litet chassi som möjligt där jag kan klämma in min setup? Jag kan nog införskaffa ett mindre moderkort ifall det skulle hjälpa bara jag kan köra sli i burken. (kan troligen kasta in capturecardet i en annan burk för att spela in via den istället)

Tack på förhand

PS. Pris spelar nog troligen inte roll bara ni inte ger mig tips på chassin för 80000kr

Av krushy
Skrivet av Zotamedu:

"The 1394 digital link standard was conceived in 1986 by technologists at Apple Computer, who chose the trademark 'FireWire', in reference to its speeds of operation."

http://www.1394ta.org/consumers/WhatIsFireWire.html

"FireWire is Apple's name for the IEEE 1394 High Speed Serial Bus. It was initiated by Apple (in 1986[4]) and developed by the IEEE P1394 Working Group, largely driven by contributions from Apple, although major contributions were also made by engineers from Texas Instruments, Sony, Digital Equipment Corporation, IBM, and INMOS/SGS Thomson (now STMicroelectronics)."

http://en.wikipedia.org/wiki/Firewire#History_and_development

Tar det som du skrev innan "

Skrivet av Zotamedu:

Ett bättre exempel vore Firewire som Apple utvecklat själva.

"

Så om du kollar så sa du bashade du ditt uttalande precis då du återigen skriver vad jag skrev, TI, Sony, DEC och IBM hjälpte till med detta dvs Apple utvecklade INTE Firewire sjävla.

Av krushy

Detta är bland dom första Iphone's, det var inte ens apple som kom på namnet och hade en "iphone" ute först utan det var infogear. Tror dom gav ut den 98 om jag kommer ihåg rätt.

http://www.slipperybrick.com/wp-content/uploads/2006/12/linksys-...

Av krushy
Skrivet av Zotamedu:

Thunderbolt är ett intressant exempel eftersom det är Intel som stått för större delen av utvecklingen av den. Ett bättre exempel vore Firewire som Apple utvecklat själva.

Apple kom inte på firewire. IBM, Texas Instruments och Sony är 3 av dom företagen som jobbade och utvecklade Firewire.