Inlägg

Inlägg som Xaid har skrivit i forumet
Av Xaid

Är det bara jag som delvist påverkas av hur mitt eget lag spelar? Om jag är med ett väldigt bra lag brukar jag spela väldigt bra, och vice versa.

Jag var DMG och passade in där tycker jag. Efter det spelade jag med vänner och föll ner till Nova 3. På de flesta matcher brukar jag vara etta i mitt lag (Inte alla dock! Ibland spelar jag som under Nova 3), men jag vinner och förlorar lika många matcher ändå.
Hur förklarar ni som försvarar deras system det? Jag hade ca 50% vinster i DMG och har ca 50% vinster i Nova 3...

Av Xaid
Skrivet av LeoLejon:

Hejsan, SweClockor.

Jag har precis börjat spela CS:GO och spelat i ungefär en månad nu. Jag är av den lite äldre varianten som pangade 1.3-1.6 för många år sen. Jag har nu hunnit bli 35 år utan drömmar att bli världselit inom spelet, men lite seriös försöker jag vara.

Jag va relativt duktig under den tiden jag spelade på Gamers.nu, R60, etc, och försöker nu lära mig mera av mekaniken i det nya Counter-Strike.

Vad jag mest är intresserad av är att hitta en community för lite äldre folk, eller iallafall mer moget folk än vad jag ofta stöter på. Försökte hitta nån Facebook-grupp för spelintresserat folk i allmänhet, men den enda större gruppen jag hittade va förfärlig och fylld med mycket omogna människor. Jag har inte ork eller nerver för den typen av trams. Jag är väldigt ungdomlig i sinnet men jag syftar mer på den otrevliga attityden som ofta infinner sig i den yngre CS:GO-communityn (inte alla, men att blunda för det faktum är inte av nytta för någon).

Jag söker som sagt en community vart det nu än är. Så om du har några tips på vart jag kan vända mig så skulle jag uppskatta det.

Jag är möjligtvis intresserad av att spela i någon klan framöver, måste bara fila på aimet och andra nyttigheter. Taktiker och spelförståelsen finns det faktiskt lite av. Det är mycket nytt att lära sig. Vill helst spela med folk som inte dömer en efter en klantig runda och som kan se och förstå potentialen. Kommunikation är av yttersta vikt i ett sånt här spel.

Jag spelar väldigt mycket KZ, en mod till CS där man klättrar, bunny-hoppar och lite annat smått och gott.

Jag är tacksam för alla tips. Tack på förhand.

MVH Leo

Dold text

Hejsan,

Sweclockers medlemmar arrangerar "Spelkvällar med Spelklockers". Jag tror att de mest spelar för nöje och man kan lära sig mycket samt träffa nytt folk x).

"SpelClockers"

De spelar CSGO väldigt ofta. Här kan du se en video när de spelar:

Av Xaid

När blir det gångskatt?

Liksom ju mer vi rör på oss desto mer koldioxid producerar vi...

Av Xaid
Skrivet av Kakann:

Jag tycker systemet är rimligt som det är nu, det är lagets prestation som är viktigast och inte spelares frags. Skulle K/D etc. spela stor roll skulle alla spela bara för att få upp sin egen K/D-ratio. Du som individ påverkar så klart din egen rank nu också, inte genom frags utan hur mycket du gör för att laget ska vinna och inte för att du ska döda folk. Det är ju inga problem att ta sig upp från gold-nova precis...

Låt mig sammanfatta mina senaste 3 matcher.

Match 1: Den vann jag, och rankade därmed upp till Novamästare.
Match 2: Forfeit eftersom en kille lämnade
Match 3: Förlust eftersom det var en smurf som gjorde hela jobbet. Vill du, kan jag skicka en bild på matchstats. De hade t.om en Bot och vann ändå pga smurfen. Dock var denna smurfen ganska fishy och sannolikt fuskade (Men det kan jag inte bekräfta. Dock sa han själv att han var en smurf).

Jag riskerar att ranka ner igen trots att jag var etta på en match och tvåa på den andra (Efter Smurfen).
Systemet fungerar inte pga att det är så många smurfs. >50% av alla matcher man spelar är det minst en smurf, som gör det mesta.

Av Xaid

Jag var DMG. Sen spelade med vänner. Nu är jag Nova 3 och Nova är lite som Rosengård. När man väl är där, stannar man där.
Jag är, på de flesta matcher, överlägset etta men kommer aldrig ifrån Nova 3.

Deras system på hur de rankar spelare är bara idiotiskt. Varför ska vinster i en match ha någon betydelse? Ska det inte bara handla om individuell prestation? De kan inte bedömma en individ baserat på matcher h*n vinner, eftersom det är 5 personer i ett lag.
En dålig spelare skadar ett lag mer än nytta en bra spelare gör.

Valve bryr sig bara om Skins.

Av Xaid
Skrivet av Flygman:

Woah, hur har du lyckats med det på så få timmar? Jag har över 300 timmar och har aldrig känt att jag inte har någonting att göra (fast antar att det är för att jag sabbar mina sparfiler hela tiden.. )

Kolla på mod quests, hört att det finns ett par riktigt bra.

Det hade nog tagit mig ytterligare 50 timmar om jag inte hade laddat ner ett mod som visade mig var Dragon Priest-maskarna finns, eftersom tanken var nog att man skulle hitta dessa maskarna av slump när man gick igenom dungeons.

Av Xaid

Jag har nu spelat Skyrim i 157 timmar. Jag har - och har klarat - alla DLCs. Jag har gjort alla Guild Quests, Rebellion questline och Main Questline. Jag har även klarat alla Daedric Quests och jag har alla Dragon Priests maskarna inklusive den sista man får i Labyrinthian.

Jag har kollat igenom varenda byggnad i alla städer och jag hittar inga fler quests. Vad mer kan jag göra :(? Finns det hidden quests? Det enda jag känner finns kvar att göra är att gå igenom, och rensa, dungeons.

Jag känner mig inte klar med spelet förrän jag har dödat en Legendary Dragon (lvl 78) samt besegrat the Ebony Warrior (lvl 80). Jag är Level 64 och jag har ingen aning hur jag ska kunna ta mig upp till 80 genom att äventyra. Är min enda lösning att göra Radiant Quests?

Av Xaid

Vad går spelet ut på? Är det Flight Simulator: Space?

Av Xaid

En guldig laptop är inte elegans.

Det hade varit kul att se om Jobs hade kommit tillbaka till livet. Det är nog många som hade fått sparken för det guldiga utseendet.

Av Xaid

Väldigt snygg och imponerande men priset är något avskräckande. De borde satsat på en billigare variant... säg 11 700kr.

Av Xaid

Även om konsol aldrig, enligt mig, kommer matcha PC måste ni inse att Konsollerna fortfarande är nya. När 360 kom ut var det inte en särskilt stor förbättring i grafik eller prestanda gentemot Xbox... ett? (vettefan vad jag ska kalla 1st-gen Xbox.)

Förbättringarna lär komma!

Av Xaid

Steam Link låter mycket mer intressant. Om de kan få till 1080P 60Hz streaming är det ju perfekt.

En fråga: Är Steam Link stream från PC till TV eller är det stream från deras servrar till din TV? (Som t.ex. Oyua och Shield Console).

Av Xaid

Allt jag vill ha är en apparat som kan streama från min PC till min TV (Spelet som streamas använder hårdvaran på min PC). Apparaten ska ha en kontroll och med apparaten ska jag kunna välja vad jag vill spela så jag slipper gå till datorn hela tiden.

Av Xaid

Bättre än PC?

Av Xaid

Vill du ha det bästa, med pris som faktor, är det förmodligen Noctua. Recension. "Toppklass".

Av Xaid

hahahahaha jag ser det framför mig.

"Då så studenter. Nu ska vi prata om Smoke Spots på Dust 2..."

Av Xaid

Se upp med teamspel på CSGO under DMG. Jag var MGE och nu är jag Nova Master. Jag spelade med vänner som är ungefär lika bra som mig (något sämre). Vi körde premade och det är då man råkar på flest hackers och smurfs (Främst Smurfs som boostar sina polare).

Har börjat tröttna på spelet nu efter ca 500h. Jag känner inte att jag råkar på många hackers (eller så är de bara väldigt skickliga på att dölja det) så det är inte problemet för mig. Problemet är alla smurfs som totalt förstör för oss i "mellanklassen".

Av Xaid

Var det inte Einstein som sa att allt bör göras så enkelt som möjligt? Varför inte bara dra en HDMI kabel? Du streamar ju inte till din PC. Du streamar till din datorskärm...
Det kan man t.om göra från Xbone till datorskärmen och från PC till TV-skärmen.

Av Xaid

Early Access Business plan:

With a minimum amount of work, one can produce a massive profit. The plan is simple really: create a horrible game and excuse yourself by saying it is pre-Alpha. In fact, you can even turn this to your advantage by telling the players that they are actively contributing in the development of the game by giving feedback. Since they have already paid money, we don't give a **it about their opinion anymore. All we care about is impressing the people that HAVE NOT bought the game yet. To do that, we pretend as if we're constantly updating and improving the game. With that, we also give ridiculous promises of the most amazing - and impossible - features that we are planing to add.
Eventually, one of two things will happen. Either you will reach the amount of money you were planing to get, or people will simply stop buying the game. In that case, release the beta which should be closely followed by a full release. Finish the game to the level that you cannot be sued and you are done.

Have fun (ha ha).

Av Xaid

Så med andra ord: den är värdelös för oss icke-proffs?