Inlägg

Inlägg som Xaid har skrivit i forumet
Av Xaid

Fable 1.
Hittills enda spelet som fått mig att tvingas hålla tillbaka tårar. När man återvände till Oakville och narratorn berättar om hur hjälten känner. Daaaamn. Och när man valde att döda sin syster, och sen med sitt supermäktiga vapen kunde man gå till kyrkogården där din far, mor och syster ligger begravna, och så faller hjälten ner på knä...

Dem feels.

Av Xaid

Kanske finns en perk i spelet som heter Hardline?

Av Xaid

Är det bara jag som tycker att denna övergången inte är så plötslig?

Jag menar, jämför Battlefield 3 med Battlefield 2. Allt kändes mer militärt i Battlefield 2, medan i Battlefield 3 kändes det mer som legosoldater.
Jag kommer bara på ett praktiskt exempel, och det är hur soldaterna ser ut. Men det är inte ett bra exempel.

Någon som har en förklaring? Varför kändes BF2 mycket mer militärt än BF3?

Av Xaid
Skrivet av Blomman1337:

No tanks?

Only banks.

Av Xaid

Aktiebolag har en styrelse. Styrelsen bryr sig om pengar. EA är ett aktiebolag.

Money talks.

Jag råder folk att hålla sig borta från Battlefield serien. Den gick över, med Battlefield 4, till mjölkproduktion, eftersom mjölkproduktion ger mer pengar på kort tid (men ofta dödar en serie så småningom när folk vaknar).

Av Xaid

Fan vad synd om Phanteks nya chassi. Det kommer vara noll fokus på den x). Snygg frisyr!

Av Xaid
Skrivet av Sonywalk:

Det var nog inte ens ens tio år sen vi slutade med det.
Kommer fortfarande ihåg när jag vill surfa på nätet, jomen tjenare. Två äldre syrror som skulle tjattra i telefonen 8 timmar om dagen.

Och det var för dyrt att surfa 8 timmar om dagen. Men att prata i telefon 8 timmar om dagen, det var helt okej!

Av Xaid

Steam: Xaid
CSGO Rank: Master Guardian Elite (ca 70 Vinster)
Ålder: 21
Har lirat CS i kanske 13-14 år. Dock tycker jag inte att mina skills motsvarar 13-14 års erfarenhet x)
Skype: zaidmousa93

Söker: Premade på ca 3-4 pers. Bryr mig varken om skills eller ålder. Så länge du har en rank ±1 Master Guardian II och kommunicerar så adda mig!

Av Xaid

För mig är det FABLE 1 och SW KOTOR 2

Av Xaid

Tänk på att man kan sälja lådor på marknaden. Jag brukar sälja mina lådor och öppna var tredje låda (Om det är Phoenix låda som säljer/sålde för ca 1 euro). Valve ska ha sina jäkla 25% så ibland är det var fjärde låda som jag kan öppna, dvs jag använder pengarna jag fick från marknaden när jag sålde lådorna. Det är ren slöseri med pengar att öppna lådorna genom pengar ur sin egen plånbok, men har man tur och får ett sällsynt skin eller en kniv så går de att sälja för, ibland, mer än 100 Euro

Vissa skins som droppar kan vara väldigt värdefulla, men de är också sällsynta. Populärast är nog Nuke Collection som jag förmodar man endast får genom att spela Nuke. Rätta mig om jag har fel :-).

Av Xaid

Låt oss inte glömma att CS:GO kostar typ 1/3 av priset, och iomed modding, har mycket mer content än CoD.

Av Xaid

För mig var Titanfall något jag tyckte var helt fantastiskt. Jag hade otroligt kul när jag spelade det... i ca 10 timmar. Nu tänker jag inte ens på att röra spelet. Så för mig gav spelet en kick som dog bort väldigt snabbt.

Av Xaid

GamingTangentbord ca 600kr

Tjena!

Har tröttat oerhört mycket på tangentbordet jag har som är totalt skit (Trådlös HP bundlat med skitmus). Jag gjorde av med musen för ett bra tag sedan, men har fortsatt köra med tangentbordet. Men nu får det vara nog!

Vad kan ni tipsa mig om? Tt eSports Meka G1 Mechanical Keyboard verkar vara schyssta, Har ni andra tips?

Av Xaid

Testa annat än Piroger.

Pirogerna är kanske inte optimerade för din mikrovågsugn.

Av Xaid
Skrivet av Commander:

Nej, Skärmen kan bara visa 144FPS. Sedan om spelet kör i 60, 90, 120, 140, 200, 300, 1000 FPS kan det vara skillnad hur spelet upplevs. Istället att uppreppa samma visa om och om igen kan ni läsa att det är inte vad skärmen kan visa som allt detta handlar om.

Angående hans moderkort, kan han inte höja FSB eller vad det nu heter på Intel moderkort numera?

Var fan finns logiken i det? Om skärmen endast visar 144FPS så ska det väll fan inte vara någon skillnad mellan 144 och 200?

Jag kan tolerera att folk säger något logiskt utan källa eller förklaring, men när någon säger något som är fullkomligt ologiskt är det en självklarhet att h*n måste utveckla, visa källor eller ge exempel. Herregud...

Det finns hundratals folk på internet som säger samma sak som dig. Men ingen törs förklara det på ett tillfredsställande sätt.

Av Xaid

Jag har inte helt följt med på denna tråden, men du säger att du får sämre FPS när du byter grafikkortet. Rent logiskt beror det då på grafikkortet väll?

2500k är en väldigt bra processor, och alla som äger den ska vänta till tidigast Broadwell eftersom den presterar utmärkt. Sen som ovan har nämnt några gånger: du kan bara få 144 fps.

Av Xaid

1: Köp inte spel det står "VPN" på. Dessa kan ni få problem med, även om det är väldigt osannolikt.
2: Köp inte spel som saknar CD-keys, dvs inte säljs i retail.

Och ja, det värsta som kan hända är att du förlorar spelet.

Av Xaid

Håller med ovan. Om du inte planerar att köra SLI någon gång i framtiden, så kan du spara pengar genom att köpa svagare nätagg.

Av Xaid

21

Platform: PC
Spel: CS:GO, Civ5, WoW, TF2, Rust och Planetside 2.

Av Xaid
Skrivet av addek83:

Jag har exakt samma fast AMD gpu :/ msi ab säger 60fps men bilden säger något annat. Händer när det är mycket på skärmen.

Jag skulle gissa att det är så det är helt enkelt.
Ju mer som händer på skärmen, desto högre FPS behövs för att det ska se bra ut.
Jag tänker främst på spel som t.ex FIFA där 20FPS fungerar utan problem. Och på fotbollsspel händer väldigt lite, i relativ mening.

När jag spelade Crysis 2 kände jag samma sak. När det hände en jäkla massa så kändes det inte som de 60FPS jag låg på.