Inlägg

Inlägg som Xaid har skrivit i forumet
Av Xaid

Det hade varit väldigt schysst om mobiler så småningom blir så pass bra att man kan använda dessa som VR (likt det bl.a. Samsung har gjort) istället för att köpa en VR för så mycket pengar separat.

Mobiler idag kostar ju ändå mer än 6000:- nya. Jag betalar glatt 6000-9000:- för en apparat jag kan använda som mobil och som VR på PC-spel.

Av Xaid
Skrivet av Cesar cato:

Tjena tänkte höra ifall någon här har köpt från http://www.shop4dragon.com . Tänkte på lite dota saker osv då det är det min polare spelar mest. Tacksam för snabba svar
Mvh Cesar

Wow vilka priser!

Av Xaid

Okej snart är datorer även fysiskt mobila--nu börjar jag bli rädd...

Av Xaid

Snöfri logga för en snöfri jul.

Av Xaid
Skrivet av Ninja Tuna:

O.B.S. (Jag vet inte om tråden ligger i rätt del av forumet men eftersom det är ett spel jag tänker köpa så la jag den här. En moderator får gärna flytta den till dit den hör hemma om den ligger fel.)

Okej, nu är det såhär att jag har kollat runt lite i olika trådar och ibland ser man att G2PLAY.NET kommer upp som alternativ för någon som ska köpa ett spel. Jag bestämde mig för att kolla in sidan och såg att de hade väldigt plånboksvänliga priser. Men jag är fortfarande lite osäker om det är säkert. Jag hade inte tänkt att använda kreditkort utan kör på ett paysafecard.

Kort & Gott - Kan jag med säkerhet handla på G2PLAY.NET eller blir det pannkaka?

Observera dock att dessa företag ligger i "gråzon", och det har hänt (Tror det var med Natural Selection 2) att många som köpt spelet därifrån fick CD-keys som hade blivit stulna, och därmed togs spelet bort från Steamlibrary från de som hade fått sin CD-key från sidor som G2A (Och jag tror G2play och G2a är ganska lika)

Av Xaid

Jag tycker rankningen är så otroligt konstigt och förmodligen är det inte så väl genomtänkt. Därför hålls det hemligt.

Jag är så verkligen irriterad.

Jag hade 9-non-loss-streak. 7 vinster och 2 draws. Jag spelade bra på alla matcher förutom en. Jag fick stjärnor konstant. Ändå rankade jag inte från LEM till Supreme.

Har hänt så många gånger att jag har spelat jättedåligt och ändå rankat efter 3-4 vinster i rad. Nu har jag spelat bra på 9 matcher och fortfarande inte rankat.

Men nu har jag förlorat en så jag antar att jag måste vinna 9 till x).

Av Xaid
Av Xaid

Vet ni, jag hade kanske varit för den här idén om den hade fungerat.

Vi kommer inte att bli säkrare genom detta. Vi kommer bara bli mer övervakade, och närmare en "polisstat". Det finns tusentals metoder att kommunicera på sätt som ej övervakas. Om de övervakar skype kommer de kommunicera på Playstation; om de övervakar Playstation kommer de kommunicera i Worms: Clan Wars; om de övervakar Worms: ClanWars kommer de kommunicera genom en Kinesisk server på World of Warcraft.

Av Xaid
Skrivet av Musse69:

Tänkte införskaffa mig en ny mmo mus då min steelseries wow mus (first gen) håller på att lägga av.

Kollat runt lite men tänkte fråga här vad ni tycker!

Kikat på razer, corsair, logitech, mm mm men är inte lätt när där mest är "expert recensioner" och jag litar dåligt på dom utan föredrar användarnas kommentarer..

Hitta nu precis en r.a.t mmo 7 som jag verkligen gillade layouten på knapparna men den har fått lite halvbra recensioner, någon som testat?

Många som skriver att razern är bra men är tveksam till att ha alla knapparna i ett "fält" så tror jag föredrar knapparna ungefär som r.a.t valt att göra.

Har väl normalstora - stora händer.

Tacksam för alla bidrag som kan hjälpa mitt val

Hej.

Jag kan tyvärr inte hjälpa dig så mycket. Men snälla, undvik R.A.T mössen! De har väldigt dålig hårdvara (Säkert också mjukvara). Både jag och min kompis hade R.A.T möss och vi båda hade problem med att den hänger sig ibland. Det är ingen bra musserie!

Av Xaid

Kanske 300 Euro :P.

Jag har slutat öppna Cases nu dock. Det bästa jag har fått är AK47 Redline Battle Scarred ...

Av Xaid

Jag antar att det beror på.

Är tillståndet specifict för din bil så förmodar jag att det ska gå. Om inte, så vet de inte om det tillståndet användes av en annan bil.

Av Xaid

Kanske dags att uppdatera min S3 Mini från 2012?

Har ni sett den nya trenden med att gå tillbaka till flip-mobiler (d.v.s. inte smartphones)? Man kanske ska haka sig på det, och befria sig själv lite?

Av Xaid
Skrivet av OC-banan:

Använder man firefox från Google play på sin mobil så går det att installera adblock Går även att ladda ner adblock för all datatrafik, men då behöver man skriva in en viss port på proxyinställningar i wifi nätverket. vet inte om det funkar med 3G/4G också. Jag använder firefox så jag slipper det problemet

Tack så hemskt mycket :D!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Xaid
Skrivet av phlopydisk:

Borde de inte få in reklampengar från mobilanvändare? Finns det addblock till android & iphone?

Det finns inte mycket som irriterar mig mer än när Youtube visar mig reklam på mobilen. Då datan är begränsad (Den är även begränsad för de som har "fri surf") innebär det att jag faktiskt BETALAR för att se på reklam.

Av Xaid

Vet ni vad problemet är? Vi har en paradox här.

Är jag inte villig att se på reklam för att utnyttja en tjänst är jag förmodligen inte heller villig att betala för den. Är jag inte villig att betala för en tjänst är jag förmodligen inte villig att se på reklam.

Sen om Youtube enbart har dessa reklam på 4 sek som man sedan kan skippa är jag villig att stänga av Adblocker. Jag stängde faktiskt av Adblock ett tag, men den där j*vla World of Warships reklamen på mer än 30 sekunder fick mig att aktivera den igen.

Av Xaid

Frågan är, vad ska man göra?

1: Skjuta direkt på benet utan förvarning.

2: Skrika stå still, riskera att den misstänkte börjar rusa mot en, och då måste man "panikskjuta" där man med störst sannolikhet träffar centralt?

Jag tycker faktiskt att det var ganska imponerande (eller kanske tur?) att polisen kunde vara där redan inom 5 minuter i en ort som Trollhättan.
Att en polis ska vara på plats inom 5 minuter kan man förvänta sig i en storstad, inte i en mindre stad med 50 000 invånare.

(Det var ju ganska löjligt att Norsk insatsstyrka inte tog den snabba vägen till utöya eftersom risken att bli beskjuten var för stor. Källa)

Av Xaid
Skrivet av nipe:

Men SD anstränger sig åtminstone inte för att ge sken av att de bryr sig om något annat än sin kärnfråga. MP däremot kastar ju ur sig den ena dumheten efter den andra inom alla möjlig områden som de inte verkar ha någon koll på, ibland helt kontraproduktivt för sin kärnfråga.

Det är klart de gör

Hjälpa på plats är ju bara en ursäkt.
Ge mer pengar till militär och pensionärer är bara en ursäkt.
... osv
(I slutändan handlar det om en fråga - allt annat är enbart för att få fler röster.)

Av Xaid
Skrivet av this:

Jävligt pinsamt förslag från ett regeringsparti som bör vara seriöst. Det är sjukt att det är accepterat att gnälla på att SD inte är ett seriöst parti med MP kommer undan utan någon större kritik.

Både SD och MP är ett enfrågeparti. Du ser ju vilket kaos det blir när ett enfrågeparti sitter i regeringen? Och det är med 6.89%

Av Xaid

Köper väl det när det kostar 250kr :).

Av Xaid

Tror ni Hardcore mode kommer finnas?