Inlägg

Inlägg som Jetobz har skrivit i forumet
Av Jetobz
Skrivet av Soulnut:

Efter nästan ett och ett halvt år har det tyvärr blivit dags för Sleeva.se att slå igen portarna. Det har nu kommit till en gräns där det inte längre är möjligt att balansera hobby och webbutik med arbete och vardag.

Den senaste tiden har både leveranser och kontakt med kundtjänst blivit lidande. Hur mycket man än vill att butiken ska leva vidare måste man tyvärr inse att något inte står rätt till när en leverans tar över en vecka och ett e-postmeddelande inte besvaras på flera dagar. Jag ber verkligen om ursäkt för de som drabbats av den senaste tidens förseningar.

Jag hoppas att nedläggningen av Sleeva.se öppnar upp möjligheten för någon annan med både tid och passion att driva en liknande verksamhet i framtiden.

Observera att namnet Sleeva.se inte kommer att leva vidare under någon annans ägo. När lagret är slutsålt kommer domännamnet behållas för att kundtjänst ska kunna svara på eventuella frågor och/eller garantiärenden. Kundtjänst nås som vanligt på info@sleeva.se och kommer att fortsätta göra det i ca sex månader framåt.

Jag vill rikta ett stort tack till ALLA som varit med och visat sitt stöd för Sleeva.se under denna period och framförallt alla grymma medlemmar här på Sweclockers! Jag hoppas verkligen att vi ses i något nytt spännande projekt i framtiden! Tveka inte att höra av dig om du har några frågor som rör sleeving, leverantörer och så vidare.

Med vänlig hälsning

Andreas Svensson
Sleeva.se

Finns möjligheten fortfarande att handla? För att köpa slut resterande lager?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Jetobz

Fick mitt paket igår med smått och gott. Måste säga att kvaliteten på den här sleeven är grym. Köpte även verktyget för 199:- och det fungerar utmärkt. Har börjat sleeva några kablar änsålänge, men det tar tid när man är nybörjare på't. Tack också för superbra service!

Av Jetobz
Skrivet av sleipner42:

Är ett glas skrivbord, där jag monterat IKEA leds precis i höjd med glasskivan, kan ta bilder om du är intresserad

Det är detta skrivbordet med andra ben.http://cdn.blocket.com/static/0/images_full/48/4824923044.jpg

Okej! har nämligen funderat på att göra något liknande på min bordskiva. Jag har dock en högblank vit, men antar att de bör fungera lika bra utan samma spegling som du fick skicka gärna bilder om du orkar!

Av Jetobz

Snyggt, undrar hur du gjort med led-listerna, och vad det är för några? Är det ett högblankt skrivbord du har?

Av Jetobz

Jag beställde från rocks för några veckor sen och fick tidigare idag ett bekräftande på att de hade skickat den, förhoppningsvis kommer det i morgon så man kan sitta hela eftermiddagen

Av Jetobz

Någon som har erfarenhet av fläktskruvarna i gummi? Skulle behöva ett par bra till mina fläktar...

Av Jetobz

Har också märkt av detta på windows 8. Förekommer främst när jag kollar film i vlc eller spelar bf3. Har inte märkt av det på något annat ställe än. peppar peppar...

Av Jetobz

En bärbar, trådlös hårddisk med wifi finns det någon bra?

Jag är på jakt efter en bärbar hårddisk. Den ska vara lätt att ta med sig på resan och kunna streama film och bilder direkt till familjens Ipads. Dessutom skulle den kunna vara bra att ha hemma för att koppla upp på nätverket, eller till t.ex. tvn. Jag har sett att Seagate har någon version, men vet inte hur den är? Också sätt att Corsair har gjort en ny variant som verkar lovande.

Corsair Voyager Air Den finns dock inte i Sverige än (vad jag vet).

Så om någon har något förslag eller vet något mer om Corsairs disk kom gärna med dem!

Av Jetobz

Kommer ni ta in Corsairs nya externa hårddisk voyager air?

Av Jetobz
Skrivet av Lyckokaka:

Här har du väldigt mycket moderkort för pengarna:

http://www.inet.se/produkt/1902224/asrock-z77-extreme4-atx

Använder själv detta till min 3570k, enkel bios och skitbra kort för pengarna!

Av Jetobz

Nä, då är det ju något knasigt med att din H80i inte får kontakt med moderkortet. Om det är fel på usb-kabel eller kontakten kan jag inte säga men du borde nog höra av dig till Inet isåfall. Hur nyss byggde dem datorn åt dig då?

Av Jetobz

För i corsair link. Kan du se någon status på din H80i vad gäller fläktar, led mm ?

Av Jetobz

hm, har du anslutit usb-kabeln från vattenblocket till moderkortet riktigt?

Av Jetobz

Om du har corsair link installerat så behöver du bara gå in på Options -> Devices och välja din H80i och install firmware. Sen så stängs programmet ner och en ny ruta kommer upp, där kommer du kunna välja den zipfil du har laddat ner , sen är det klaart!

Av Jetobz

Precis installerat min H80i i mitt define r4! Funkar prima och låter nästan ingenting! Link rullar på smidigt , roligt med den lilla ledlampan som går att ställa in på flera olika sätt

Av Jetobz

Hittade nu! Tack för hjälpen, hade bara råkat lägga dem lite fel!

Av Jetobz

Mitt spel craschar också så fort jag försöker gå in på radio!