Inlägg

Inlägg som Gullstrand har skrivit i forumet
Av Gullstrand

Blev riktigt sugen på detta spelet när jag hittade det för några dagar sedan. Hade lätt betalt fullpris för det av det jag kan se just nu. Har försökt scanna nätet efter beta-signup osv, men kan inte hitta något.
Skulle varit fint om någon länkar här eller skickar pm om dom hittar en signup.

Av Gullstrand
Skrivet av Boozfob:

kul hur alla tror att elo hell inte finns.. jag befinner mig i bronze 2 atm (började dock i bronze V) men jag har åkt upp (promote) massor av gånger, men åkt ner nästan lika många gånger igen PGA att folk går afk, premade bot som altid feedar osv

Jag har spelat nasus ca hälften av alla mina totala games och vinner nästan jämt top, men förlorar ofta games pga att enemy adc är sönderfeedad..

alla som påstår att det inte finns (elohell) är ju sånna som inte är där..

Afk, feeders, and so on finns i alla olika Leagues, inte bara i brons. Man får spela hjältar som kan carrya bättre än nasus helt enkelt. SoloQ är inget teamgame, det är som det heter Solo. Lyckas du få alla 5 att samarbeta som en enhet så grattis till dig, då vinner ni lätt. Men det är näst intill omöjligt i soloQ.

Av Gullstrand

Om du nu är en goldspelare så undrar jag hur du kan lira i bronze. Kollar du stream te.x Wildturtles, så hade han 3(?) konto i challenger top5. Dvs att han har carryat sig upp dit helt på egen hand. Spelar du lowlvl games så kan du oftast carrya dig själv, om du nu är tillräckligt bra. Det är dock skillnad om man har 4 afk:ers i sitt lag. Då förstår jag att man trappar ner i elo.
Btw, RIOT sa för inte så länge sedan att de skulle banna folk som sysslade med att lvl:a upp accounts till andra. Så det är inte så skillat att sitta i forum och be om den här tjänsten, oavsett om det är ett forum som Riot inte har någon insyn i eller inte.

En annan sak. Att få sitt konto lvl:at av någon annan ger inte dig några skills, du kommer fortfarande att vara fast i Gold V, och Gold-spelarna är större trolls än både silver och bronze, tro mig.

Av Gullstrand

Har du laddningskabeln i till handkontrollen så är det därför. Den laddar fortfarande kontrollen, även om du stängt av boxen. Annars har jag ingen aning om varför den beter sig så, kanske kylning?

Av Gullstrand
Skrivet av binnen97:

Tips jag kan ge är att inte investera i de dyrare champions direkt (de som kostar 6300 ip) utan hitta några som ser roliga ut att spela/som du spelat innan och impuslköpa

Det är väl helt orelevant vad champsen han köper kostar. Man köper det man vill lira.

Skrivet av binnen97:

Detta tycker jag är ren Bullshit ärligt talat, när man går in i ett game är det inte säkert att man får den roll man vill spela och då är det att föredra att man har några av varje roll.
Mångsidighet och möjlighet att anpassa sig är a och o när man spelar league of legends

Jag vet inte hur du fungerar i en champselect, men skriver man "Mid or afk" så får man självklart inte sin roll. Det är väldigt sällan jag inte får spela det jag vill.
Spelar man tillräckligt mycket så hinner du få de champsen du vill, sen får du upp skräpchamps till andra lanes också med tiden. Det är inte så svårt tbh. Eftersom killen är långt ifrån lvl 30 så har han 10 f2p champs varje vecka också, de klarar man sig långt på. Bara att testa alla olika 10 champs, sen köpa de man tycker om att spela.

Av Gullstrand

Nu har jag inte läst alla poster. Men ett tips är att spara dina ip du får för varje game tills du är lvl 20 iaf. Vid lvl 20 så kan du köpa Tier 3 runor, och enligt mig är det slöseri med ip att köpa runor om man inte kan lägga det på Tier 3. Vänta även med att köpa champions tills du vet vad du vill spela för lanes. Det är bättre att ha en hel del champs till den position man vill spela, än att köpa många olika champs och bara använda 3-4 i slutändan.
Bästa sättet att lära sig spelet är att spela. Så bara hoppa in i normalgames och gör ditt bästa.
Guider finns till alla hjältar på internet, det är bara att söka "Champ" + build på valfri sökmotor och sen välja länkar från mobafire eller solomid.

My 50 cents

regards,

Av Gullstrand
Skrivet av Oneone:

haha va skönt, visste inte att folk verkligen lirade dem där spelen, tydligen säljer dem som fasen

vad gör man i multiplayer? odlar grönsaker ?

Jadu, vad gör man inte. Man har hur många fält som helst som man ska hålla reda på. Sen får man ju odla vad som helst på dessa.
Ganska roligt spel, även om man inte är en bonde på riktigt.

Av Gullstrand

Beror väl på hur du använder musen, är det ett ständigt klickande som i olika rts och moba spel så är väl 2år ganska länge ändå för en mus. Sen kan man ju tycka att den ska hålla längre, men det är en annan fråga.
Jag har haft deathadder sedan första släppet och har bytt ut 3 gånger (1st v1, 3st v2) pga dubbelklick, och kommer fortsätta tills jag hittar en likvärdig mus. Har inte skaffat mig en 2013 modell än, men kommer att göra det när denna går sönder också.

Av Gullstrand

Nick: Gullstrand
Roll: Adc, support eller mid (I den ordningen). Lirar dock lite top också.
Skype: Rexx_gullstrand

Har aldrig riktigt kommit in i jungelrollen, men lvl:ar ett annat konto för att enbart köpa junglechamps och runor så att jag kan lära mig. Det har dock stannat av för tillfället.

Av Gullstrand

Låter lite som Gunman chronicles?

Av Gullstrand

Där finns en kontakt för SLI-bryggan.

EDIT:

Tydligen 2st som var snabbare än mig med svar.

Av Gullstrand
Skrivet av zenyard:

Nice! Diamondback, frågan är hur du lyckats hålla den vid liv efter så många år, då den slutade säljas för ett par år sedan, kom ihåg cs 1.6 tiderna då alla verkligen hade en Diamondback! Fanns att den lös i olika färger, grön röd och blå Det var tider asså!

Att du håller dig vid Logitech är ju himla bra! Måste nog påpeka att Logitech är nog de mest hållbara sakerna asså, har ett G15 från runt 4år tillbaka, fungerar perfa ännu! Dock så är det väldigt utslitet.. Tangenterna är obehagliga

Har kvar min diamondback också. Fick modda dit en ny sladd då det blev glapp i den andra, men nu fungerar den finfint igen. Den ligger dock mest och samlar damm då jag sitter med en deathadder respawn just nu. I höstas när min förra deathadder gick sönder så använde jag den dock några månader, men köpte mig en ny deathadder som sagt då den ligger mycket bättre i handen.

Av Gullstrand

Om du funderar på en deathadder så köp en deathadder 2013 istället, den har släppts i vissa butiker och ska vara bättre än respawn versionen.
Köpte själv en ny respawn idag då min andra respawn jag haft i 2år gick sönder i veckan. Hade köpt en deathadder 2013 om jag haft extra pengar, men får handla den inom snar framtid istället.

Av Gullstrand
Av Gullstrand
Skrivet av Shiftypants:

Just Youtube brukar ju ha en hel del problem att buffra överlag tycker jag. Sitter på 100/100 lina och ibland så måste jag vänta 25 minuter för att buffra ett 20 minutersklipp på Youtube. Eftersom allt annat fungerar så är det nog mer troligt att det är Youtube som strular ifall du redan har gjort en hastighetskontroll.

Jag sitter oftast inte på Youtube och detta hände på sidor (Streams) jag sitter på dagligen. Det höll på under ca 1,5månads tid men efter den nya routern så fixade allt sig igen som sagt.

Av Gullstrand

Mitt 100Mbit från Tele2 gjjorde samma sak för bara några månader sedan. Det pendlade mellan 100-2Mbit i princip hela tiden, och eftersom jag kollar en hel del stream många timmar av dagen så var det ett stort problem för mig. Det löste sig dock när Tele2 bytte routrar och jag fick hem en ny.

Av Gullstrand

Jag kan inte påstå att Elohell finns. Jag kollar på onödigt mycket Lol-streams varje dag och vad jag kan se så finns där trolls vilken elo du än spelar på.
Att man inte kan carrya sitt team alltid beror inte på att man förtjänar den elon man ligger på, man kan ha väldigt mycket otur med laget också. Däremot så är det OFTAST så att du pendlar på den elon du ska ligga på.

Av Gullstrand
Skrivet av Alle22:

Var har du fått det ifrån?

Självklart går det att byta om man skruvar upp telefonen. Men jag häver min garanti så fort att jag skruvar upp den.
Det var dumt av mig att säga att det inte går.

Av Gullstrand
Skrivet av fax110:

Det är ju faktiskt inte så ovanligt att mobil batterier ger upp (halvpajjar) så batteri tiden blir helt värdelös, vet dock inte om detta är vanligt på iphone's men prova byt batteri med en kompis och se

Du kan inte byta ett batteri på en iphone.

Av Gullstrand

Jag hade samma problem med min i4:a i våras. Det har dock löst sig av sig självt, så jag vet inte vad som var fel med den.