Inlägg

Inlägg som Pontuff har skrivit i forumet
Av Pontuff

Kollade 6 sekunder av videon innan jag gav upp.

Av Pontuff

fractal design define mini

Av Pontuff

Släpps de för nedladdning eller är det bara fysisk distribution över disk som gäller?

http://www.downloadmoreram.com/

Av Pontuff
Skrivet av Voxine:

Det är klart att olika folk gillar olika möss och att dom är personliga, men det gör väll inget om jag frågar om tips och undrar vad andra folk rekommenderar, calm your tits.

Tips nummer ett är väl att försöka vara trevlig mot folk om du vill ha hjälp. Tips nummer två är att söka efter information, just nu ser du t.ex. en annan mustråd som har legat i "nytt i forumet" rutan hela dagen.

Personligen är jag väldigt förtjust i corsairs M60, den har väl utgått ur produktion nu men den nya m65 är i princip samma mus fast med ännu högre dpi. Drivrutinerna verkar vara lite buggiga ibland dock.

Av Pontuff
Skrivet av w1per:

Därför jag frågade vilken MBP som trådskaparen precis har införskaffat.

MPB är nio gånger av tio Macbook pro medan retina varianten brukar kallas för rMPB. Sen är det väl som man säger om veganer, "How do you know someone's a vegan?" --"They'll tell you", folk med retina varianten brukar inte vara sena med att påpeka det ;).

Är väl dessutom flashlagring i rMPB?

PS. Gud va vacker rMPB var inuti i ifixit länken du skicka. Okej att apple håller på att förstöra alla möjligheter att uppgradera nånting alls i sina datorer men det vet verkligen hur man bygger AIO.

Av Pontuff
Skrivet av w1per:

Vilken MBP har du?
De nyaste har inte 2,5" SSD.

Källa?

Det verkar fungerar bra:
http://www.youtube.com/watch?v=cfiGF_pjqvM

Av Pontuff

Blåskärm av corsair 1500

Hej,

Ungefär var tionde gång jag drar ut mina hörlurar ur usb porten får jag en blåskärm med meddelandet: dpc_watchdog_violation. Vilket jag tror har med drivrutiner för hårdvara att göra, så det låter som att hörlurarna verkligen är boven i dramat.

Grejen är att drivrutinerna från corsair minst sagt är sketchy, de har inte fixat riktiga för windows 8 och man tvingas köra installationen i kompabilitetsläge för windows 7.

Jag antar att det bara är att börja bråka med drivrutinerna igen men tänkte först höra om det är någon annan med 1500 här som har upplevt samma problem och löst det?

Mvh,
Pontus

(Hoppas inte detta istället bör ligga under kringutrusting)

Av Pontuff

Vad är det för skillnad i micro stuttering mellan ett single 7970 och ett 680? Är det märkbart? Hur mycket mer måste man betala för att få ett 680 med mindre micro stuttering, är det värt det?

Av Pontuff

Nya iMac 2013? Visserligen ingen ssd för 16 tusen men blåser man på datorn välter den. Vänta bara tills 2015 då vi fixat skärmproblemen och släpper den!

Av Pontuff

Argh, tyckte den var skitsnygg innan jag såg alla kommentarer och insåg vad de hade gjort med pekplattan. Kommer säkert vara roligt att försöka använda datorn och hela tiden trycka ner knappar med handflatan.

De kunde väl lika gärna kört på en sån styr plupp som lenovo brukar ha istället. Även om jag verkar vara den enda i universum som uppskattar styrpluppen.

Av Pontuff

Håller med A-jays är grymma men jag vet inte hur prisvärda dom är, köpte mina när webhallen hade rea. Tror också att det är viktigt att du köper de som är iphone anpassade om du har iphone.

Av Pontuff
Skrivet av EvilWord:

ett 7970 presterar bättre än 460 i SLI.

+ Bättre strömförbrukning och (antagligen) bättre drivrutiner

Av Pontuff

Det är klart att företag inom samma koncern kan konkurrera mot varandra. Att det gör det genom att minska sina egna marginaler, öka effektivitet och sänka pris för konsument blir ju däremot mindre troligt. Situationer som HDD-marknaden är kanske inte heller helt sunt men det är helt klart att för få aktörer är oönskvärt för oss konsumenter.

Skrivet av Zatchi:

Hur, var och varför spelar mig ingen roll. Att skriva ut priser exklusive frakt, när jag själv hämtar varan i butik är inte acceptabelt för mig. Inte får jag en helt annan prissiffra på ICA för att mjölken fraktades till mig.

Finns inte en enda produkt att köpa inom den här branschen som det inte är kampanjpris på, skynda fynda vi har rea året om.

Av Pontuff

Det här känns inte alls bra. Köper majoriteten av mina grejer från webhallen, de känns väldigt seriösa, tar inte ut några skitavgifter (t.ex. som tidigare nämnt avgift för att hämta ut varor) och har väldigt ofta grymma priser.

Komplett däremot känns inte alls seriösa, kör alltid skitkampanjer där priserna knappt är ändrade eller försöker få det att se ut som rea med "gaming week" "heta prylar" "best sellers" osv osv

Som svar till frågan ovan, det blir alltid en sämre situation för oss konsumenter när det finns färre aktörer som säljer. Vet inte om det faktiskt blir färre aktörer i detta fallet, likt många klädbutiker JC åhlens osv, ägs dessa ändå utav samma företag.

Av Pontuff

Otroligt vilken mängd av sweclockarna som hade tillhört gruppen "internet är väl bara en fluga" för x antal år sedan.

Första gången man såg någon snubbe gå runt och prata i en bluetooth snäcka på ica trodde man att han var galen men tiden står som tur va inte stilla!

Ps. Som glasögonorm kan jag även inflika att jag ibland går utanför min datorgrotta utan glasögonen gaffatejpade på huvudet och de har hittills inte trillat av.

Av Pontuff
Skrivet av skog1s:

Jo, det är ju självklart att dom får rabatt. Och det är det jag menar med att vi grafikkortsköpare som får betala räkningen i slutändan!

Kanske inte i "denna serien/familjen grafikkort" men kanske i nästa.

Hur som helst så ska räkningen betalas, och det är vi grafikkortsköpare som är dom stora förlorarna.

Köp bla bla bla och få bla bla bla på köpet, har man varit med om innan!

Klart som f*n att det kommer påslag.

Ingenting är gratis, alla vill tjäna pengar, så är det bara!!

Det här visar snarare på hur otroligt viktigt det är att vi inte hamnar in en situation där t.ex. Nvidia är de enda som utvecklar grafikkort. Konkurrens är skitviktigt.

Tanken med marknadsföring som den här är dessutom inte att vi ska få "deals" utan att de ska sälja större kvantiteter och locka folk som sitter och väntar på nästa generation . Att de "bundlar" spel och inte sänker priserna på korten är för att de lätt ska kunna sälja korten för liknande priser igen senare utan att behöva höja priset, vilket lätt skulle kunna resultera att folk vägrar köpa förrän nästa kampanj.

Det här är skitbra för alla, oroa dig inte!

Av Pontuff

Woop woop woop, skicka någon AMD rep hitåt så ska han få en puss

Av Pontuff

Som nån på reddit sa, det är inte min internetuppkoppling jag är orolig för, det är deras. Det var inte precis as glassigt att spela sim city för de med 200Mbit.

Men det här är egentligen skit samma iaf, större frågor som om man fortfarande kommer att få betala för live, med reklam, är viktigare.

Innovationer för split screen, riktigt stöd för mus och tangentbord, touchpads osv osv saknas helt.

Nu får man lite bättre grafik när man står framför kinect, läser fb statusar och kör dance dance party.

Av Pontuff

Var är mina fötter och varför kan jag inte knuffa folk. Annars älskar jag vad jag har sett hittills men rädsla för att missa något gömt gör att jag blir helt OCD, spelet blir väl 10 timmar längre för mig för att jag ska dubbelkolla att jag inte missat en kista eller nån lockpick.

Av Pontuff

Min dator startar snabbare än min förra skärm, SSD woho.