Inlägg

Inlägg som IzzE har skrivit i forumet
Av IzzE

Någon som säljer ett wow + tbc billigt ? vill ha allt till ofc skiter i chars på kontot. någon ?

Av IzzE

Kom ihåg när jag överenchantade min shinning bow i lineage 2 o den breaka då vart jag lite ledsen i ögat...

Av IzzE

Hehe, men bios ska väl ändå inte visa fel grader ?, Btw har skruvat ner hastigheten på proccesor fläkten nu ligger på 29-30 grader celsius.

Av IzzE

Vapochill?

Av IzzE

Ska köra min som fil server med, Men jag e lite nyfiken på om det går att använda den utan allt typ, Jag har bara nätverks kabel i och strömkabeln men datorn startar inte som den ska tror den gnäller över att d inte är något tangenbord o mus så jag kopplade in ett tangentbord o tryckte på F1 för att gissa mig fram lite. Ska fixa nåt "VNC" prog o försöka fjärrstyra skiten.

Av IzzE

E6750 med resten

Igår fick jag hem min E6750 med diverse prylar jag besällt plockade ihop allt och drog kablarna lite snyggt.

Sen drog jag igång datorn tyst o fin.

Sen går jag in i bios kollar tempen så att fläkten funkar bra.

Får en glad överaskning. proccesorn ligger på 19-20 grader celsius, Jag blir väldigt förvånad för jag e van vid min P4 som brukar ligga kring 60 grader (oklockad), Så d var en god nyhet så det blir nog lite orginal klockning innan jag införskaffar en nya CPU kylare.

Någon annan som har väldigt låg temp på sin nya CPU ?

Av IzzE

Okej tack!

Av IzzE

Serial Attached SCSI (SAS)

Detta är en standard för servers har jag läst nånstans men går dom att använda i en "vanlig dator" hem pc dom är ju ruskigt snabba kanske låter nåt djälvulskt men men behövs det nån speciel adapter eller vad krävs ?.

Av IzzE

P35 chipset är måste @ dom proccesorna om proccesorn inte är bakåt kompitabel vilket jag inte vet men har för mig att den inte var det.

Av IzzE

När du lånar en multimeter försök låna en riktig. Hoppas nån av dina kompisar är elektriker :).

Av IzzE

Min fader har en 37" LCD och han gnäller på kvaliten med jämna mellanrum tills nån månad sen då det vart plötsligt bättre enligt honom (jag såg ingen skillnad) Men jag har snackat med telia om problemet och problemet ligger i att boxen inte sänder ut i särskillt hög upplösning (350*400) tror jag det är eller nåt liknande (lågt iaf) och TV skall ju helst ha iaf 720p Vilket är bra mycket högre. Och för att kunna få HD kvalle på IP boxern måste man ha minst 18mbit sa Telia gubben så det är inte möjligt i dagens läge för då skulle det ta upp hela linan när du ska surfa och liknande :/. Så du får sitta o vänta på fiber teknik eller införskaffa parabol med HD boxer (bra köp) om man tittar på tv mycket själv har jag en dator jag hellre förspiller tid på!

Lycka till!

Av IzzE
Citat:

Ursprungligen inskrivet av illusi0n
Inte?

1

2

Booom Illusi0n Scores!!!

Av IzzE

Köp nytt ?

Av IzzE

Re: Re: 11.64v på 12v rails

Citat:

Ursprungligen inskrivet av sewe
Har du kollat med program så visar det garanterat fel, everest visar 11.39 för mig, tog fram multimeter å den ligger stadigt på 12.06

Vågar du lita på din "biltema multimeter" då ?

Av IzzE

Bah inge vidare ersättning iaf. Men spara på gratis frakten o köp nåt skit tungt nästa gång. typ en plasma tv @ 70"

Av IzzE

Sapphire Radeon X1900XT

Jag har ett Sapphire Radeon X1900XT och tänkte expandera till crossfire. men dessväre säljs dom inte på någon av dom sidorna jag letat på någon som vet nån sida som säljer ett crossfire (master) kort som passar med mitt ?

Av IzzE

läste om en kille som hade typ 70-80 utan att ha klockat den så d e nog ingen fara. Men jag har ingen erfarenhet av E6600.

Av IzzE

28 mm skillnad

Av IzzE

skulle inte tro det :). men jag gissar ju bara mäta kanske ?.

Av IzzE

Antec P182B