Inlägg

Inlägg som Magicanz har skrivit i forumet
Av Magicanz
Skrivet av SCORPIUS:

Ja det är samma. Fick denna nu.

https://i.imgur.com/qdp4tjF.png

Har du Bahnhof? Hade samma problem när jag försökte gå in genom Bahnhof, men fungerade när jag gick genom mobildata där jag har Telia.

EDIT: Såg ditt andra meddelande att du faktiskt har bahnhof, tror att det är deras system som fungerar lite för mycket som en VPN för Intel. Ska sluta ta upp rum i säljtråden nu.

Av Magicanz

Så nu äger Microsoft både Obsidian och Bethesda, kanske vi ser ett FNV 2 på horisonten... /s

Av Magicanz

Finns det någon speciell anledning att flera återförsäljare (komplett, webhallen) helt slutade sälja Vector RS under senaste veckan?

Av Magicanz

"efter säljstarten som sker klockan 15:00 torsdagen den 17 september."

Gäller detta för alla återförsäljare?

Av Magicanz

Om internet fungerar på de andra enheterna testa att köra en ipconfig (eller motsvarande för OS som inte är Windows) och kolla vad default Gateway är. Det borde vara adressen för att komma in på routerns administration.

Av Magicanz

Ställer mig på kö ifall förra köparen inte går igenom

Av Magicanz

Tack för allas svar! Jag har bestämmt mig för att skaffa mig en surfplatta istället för en Eboksläsare, men är fundersam på vad för kaliber av platta man borde sikta på. Kollar på Huawei Matepad T8, vilken verkar billig men bra, och den stannar i ungefär samma storleksklass som kobo-läsarna. Det är dock Huawei, så har även kollat på Samsung Galaxy Tab A 10.1 vilken verkar vara mer kraftfull och har en penna som man kan köpa till, dock så är självaste plattan dubbelt så dyr. Finns det någon speciell platta som är extra rekommenderbar om allt som plattan ska användas till är studentlitteratur och andra lättare grejer kopplade till studierna?

EDIT: Såg precis att Huawei plattan inte har tillgång till Googles program, något som jag nog vill behålla. Blir nog inte en sådan iallafall.

Av Magicanz

Läsplatta för studentlitteratur

Hej! Har funderat på att köpa en läsplatta för att ha studielitteratur. Tänker att man sparar väldigt mycket på E-böcker, men är inte ett stort fan av att använda mobilen för att läsa litteraturen. Jag har kollat på olika Kobo och kindle, men även Adlibris egna Letto Frontlight 3, då jag har 500 kr presentkort på adlibris. Är dessa plattor något att ha, eller är det bättre att spara presentkortet till något annat och istället köpa någon annan platta på annat ställe? Tar gärna emot rekommendationer på prisvärda plattor. Tack så mycket!

Av Magicanz
Skrivet av WoXeR123:

Bra iniativ Magicanz!

Har gott om filament hemma och hade själv tänkt skriva ut en del visir som hjälp, men fick hem nya skrivaren lite sent och såg sedan detta:
https://i.imgur.com/wggQ3ei.png

Så har istället hjälpt till med att tillverka förkläden.

Se här:
Farstas förklädesfabrik
Blivande - Crisis Response

Oj, det hade jag faktiskt inte hört! Får se om någon kommer på något annat att skriva ut som kan hjälpa!

Av Magicanz

Filament för Covid-19 skydd

Jag har på grund av Covid-19 mist min tillgång till 3D skrivare, men vill ändå försöka hjälpa till i kampen på de sätt som för mig är möjliga. Jag har ett antal rullar av ABS-filament (och ett par öppna PLA/ABS rullar) som jag inte längre har någon möjlighet att använda, och vill försöka få ut dessa till personer som hjälper till i kampen mot Covid-19 genom att skriva ut visir eller andra viktiga bristvaror som kan användas inom vården.

Om ni bor i eller relativt nära Uppsala kör jag ut rullarna till er, har tyvvär ingen möjlighet att skicka med post. Allt jag ber om är en bild på er setup och en liten förklaring på vad det är ni tänker skriva ut, så att jag vet att filamentet hamnar i rätta händer. Om det är flera som vill ha kanske jag delar ut ett par till varje person, eller så väljer jag någon med stor produktionsmöjlighet som får alla rullarna.

De flesta av rullarna är gjorda specifikt till en CEL Robox skrivare, men har själv gjort det möjligt att använda dem på en vanlig 3D-Skrivare genom att klippa upp den inre ringen på filamentet.

Hoppas att detta kan hjälpa någon att hjälpa andra i denna konstiga situation världen befinner sig i!

Läs hela annonsen här

Av Magicanz
Skrivet av Napoleongl:

Liu har dels en separat master för Statistics and ML och sen har CivIng Datavetenskap ett par AI-spår (samläser även en hel del med den förstnämnda mastern). Teknisk fysik:arna kan också läsa en del åt AI hållet men då mycket fokus på datorseende vad jag förstått.

Civilingenjör Datateknik har exakt en sån Master som jag letar efter, tack!

Av Magicanz

@Alling Den där hade jag inte sett! Verkar dock som att den vill vara mer åt processing av Big Data, men det är ju något som troligen bara kommer bli större i framtiden. Har just nu inte någon specifik fråga om de första tre åren, men återkommer om jag kommer på något!

Tack

Av Magicanz

Civilingenjörsprogram för maskininlärning/AI?

Hej!
Det är dags att söka för vidare studier och jag har länge velat studera ett program där jag kan inrikta mig mot AI/Maskininlärning. Jag har dock problem att hitta program som är bra för just det jag vill ha. Exempel på sånt som jag skulle kunna tänka mig att jobba med i framtiden är att programmera maskininlärning för ökad kvalité på metall 3D-printers eller självkörande bilar.

Det jag hittat hittils är BTHs Civilingenjör i AI och Maskininlärning, men vet inte om jag är redå på en sådan stor flytt ännu. Har även sett att KTH har Datateknik med master i maskininlärning. Har någon gått på någon av dessa och kan dela med sig lite hur det är?

Vet någon om andra kurser där man kan inrikta sig mot AI/Maskininlärning? Var det ligger spelar igentligen ingen roll, men jag föredrar nog ändå att vara relativt nära Stockholm/Uppland. Dela dock gärna med er om ni vet något, även om det är så långt bort som möjligt.

Tack så hemskt mycket för svar!

/Magicanz

Av Magicanz

Användare: @mrk66
Typ av affär: Jag sålde
Tillvägagångssätt: Swish
Produkt: RDR2

Positivt: Snabb kontakt, snabb betalning.

Negativt: Inget

Betyg: 5/5

Av Magicanz

Kontaktar @mrk66 om bud, skriver här om det inte blir någon deal med dem

Av Magicanz

Red Dead Redemption 2 - PC

Har en kod för RDR2 för PC från köp av processor.

350kr eller bud.

Läs hela annonsen här

Av Magicanz
Skrivet av Humledrake:

Hej @Webhallen!

Hur går det med medlemsspelet, jobbas det på att flytta det till nya hemsidan, eller skapa mer innehåll? Och existerar Xor öht längre, eller är det achievementet legacy?

Skickades från m.sweclockers.com

Märkte häromdan att spelet nu finns på nya hemsidan, och spelade igenom för att få all möjlig XP, bar Xors achievement. Undrar också om han ens existerar längre?

Av Magicanz

Fallout: New Vegas eller Portal 2, nämner även Team Fortress 2 då dess största tid var under 10-talet efter att det blev Free to play 2011

Av Magicanz

SSD och Ram - 350kr + frakt

Av Magicanz

Bjuder 150kr + frakt för minnena