Inlägg

Inlägg som Magicanz har skrivit i forumet
Av Magicanz

Själv sitter man och hoppas på double tap eller gåsen varje gång man öppnar... Bara fått 4 respektive 2. Har dock turen att ha en nanda och en fasan redan innan 100 öppnade drops!

Av Magicanz
Skrivet av lgr:

Mellan tummen och pekfingret, vad är materialkostnaden för att skriva ut en sådan där grej?

~20 kr enligt PrusaSlicer.

Av Magicanz

Till er som klagade, visade sig nu att det inte var Sous Viden som jag hade fått spårningsinfo för, det var något helt annat som jag också beställde för ett långt tag sedan... Ledsen för det

Av Magicanz
Skrivet av Schani:

Placed on Nov 29, 2020, 11:02:10 PM
Shipping Method: Ground - Free Shipping (3-6 Business Days)

Har inte fått något i min PostNord än, kunde man välja olika shipping methods? Kanske det som är skillnaden

Har 3-6 själv, konstigt att du inte kan se något!

Av Magicanz
Skrivet av Abbs:

Intressant, la min order 06:30 samma dag men har ej fått det skickat

Kolla postnord appen, har inte fått någon notis, endast att paketets tracking plockats upp från mitt nummer eller email!

Av Magicanz
Skrivet av Gulsmurf:

När la du din order?

13:00 Cyber Monday

Av Magicanz

Då har man spårning på paketet, kanske dags att åka och köpa lite kyckling...

Av Magicanz
Skrivet av Neon:

Ta det lungt, vänta tills du får en AVI eller tills du verkligen tror att något inte står rätt till.

Har inte så bråttom, ville bara veta om någon annan hört något

Av Magicanz

Någon som hört något idag? Kan inte själv se något i mailen/på deras hemsida men beställde rätt sent (Cyber Monday)

Av Magicanz
Skrivet av Snody:

Tillbaka i bubblan. Jag har numera begränsat med gamingtid och över 40.000Ly att resa hade inneburit att hela julledigheten hade gått åt. Därför kraschade jag medvetet Aspen och respawnade i bubblan. Lite trist, tusentals first scans och väldigt massa credits för all explorerdata borta.
Senaste veckan har jag grindat engineers och låst upp sex stycken, kört lite passagerarmissions osv. Engineering har verkligen förändrat mycket.

Kanske lite sent, men kunde du inte ha hoppat på en Fleet Carrier från något av de populärare turistställena? Åkte själv tillbaks till bubblan i början av december efter att ha varit fast i rymden sedan DW2, och hittade ett antal fleet carriers (vilket inte fanns när jag spelade senast) i Colonia som var påväg mot bubblan. Hade själv redan sålt data och sådant då för att göra mig redo för att även själv ta mig tillbaks genom självmord, men märkte tur nog att man kunde hoppa på i colonia och vara i bubblan efter ett par dagar. Synd att det behövde sluta på detta sätt för dig, men detta kanske fungerar som en varning för andra som tänker på samma sak!

Av Magicanz
Skrivet av Krux:

Nyogel 767 verkar i första hand vara ett rörelsedämpande fett.

Se jämförelse här: https://www.youtube.com/watch?v=KdUP6UJmB-E

Ja, det är lite så jag vill ha det! Ska ju kunna röra sig precist men inte allt för enkelt.

Av Magicanz

Smörja Thrustmaster TWCS Throttle

Hej! Jag har börjat använda min TWCS Throttle igen efter ett tag och har börjat märka att den är väldigt hackig när man drar i den. Har sökt lite och det verkar som att internet tycker att Nyogel 767a är den bästa smörjningen för en TWCS, men denna är väldigt svår att få tag på i Sverige. Ska man behöva bita sura äpplet och köpa utlands eller finns det något nästan lika bra inhemskt? Tack!

(Tänkte också kolla om det var någon som visste om bra potentiometrar som finns i sverige som kan användas för att fixa en Thrustmaster T16000M? Min är redigt knasig och vill inte riktigt fungera.)

Av Magicanz

Jag är en random person, eller hur?

Av Magicanz

Laptop för högskola under Black Friday

Hej! Tänkte kolla med alla andra som är mycket bättre än mig när det kommer till laptops, jag håller på att hjälpa en vän att köpa en laptop till skolarbete men är rätt lost i jungeln då jag är van vid priset för desktop-komponenter. Finns det någon speciellt prisvärd laptop nu under Black Friday som man kan få för kring 6000 eller under? Ska väl kunna använda word och powerpoint och sådant och det skadar inte om den kan köra lite enkla spel/använda sig av Geforce Now. Windows föredras men kollar på extra prisvärda Chromebooks. Tack så mycket för hjälp!

Av Magicanz

Användare: @RosaGosse
Typ av affär: Jag köpte
Tillvägagångssätt: Swish + Post
Produkt: I5 2500K

Positivt:

Snabb kommunikation, snabb frakt och mycket väl packeterat.

Negativt:

Ingenting alls!

Slutbetyg: 5/5

Av Magicanz

Bjuder 80kr + frakt för 2500k

Av Magicanz

Aw shucks, hann inte heller få in något bud

Av Magicanz

Hur mycket skulle frakten bli ungefär? Och är det en MDPC-X CTX3?

Av Magicanz

Har ni några planer ni kan dela med er av om något nytt chassi i Vector serien?

Av Magicanz

Hörlurar för progrock och gaming

Hej! Letar efter ett par hörlurar att byta ut mina utslitna Sennheiser PC363D mot. Har funderat på att gå upp lite i prisklasserna, och har en dedikerad mic så behöver ingen sådan på hörlurarna. Har hittils kollat mest på Philips Fidelio X2HR och Sennheiser HD 650 men tar gärna förslag på andra lurar. Ska införskaffa mig en Dac/Amp också, men det kan kanske dröja någon månad efter hörlursköp beroende på hur dyra hörlurarna jag skaffar är. Hörlurarna kommer användas till min primära Gaming och arbetsrigg, så de behöver kunna vara komfortabla under längre perioder. Är det någon som har förslag/åsikter hör jag dem gärna

Tack!