Inlägg

Inlägg som Infiniti har skrivit i forumet
Av Infiniti

Super Nintendo Switch

Av Infiniti

Produkt: Xbox Series X
Länk: https://www.amazon.se/gp/aw/d/B08H93ZRLL/ref=ya_aw_od_pi?ie=U...
Kategori: Spel
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5147004
Pris: 4913kr

Nu ytterligare några kronor billigare. Fick betala 4995kr plus frakt på 65kr igår när jag beställde. Idag var frakten gratis, kanske var för ivrig och valde priofrakt igår i.o.f.s. Hursomhelst, gick det att cancel:a gamla ordern och jag sparade därmed över 100kr från gårdagens pris.

Av Infiniti
Skrivet av Håkis:

Helt repfri är den inte. 21 år gammal, så är svårt
Jag har skickat PM till den intresserade förut i trådet. Hör jag inget är den din.

Är det inte xboxen på bilden du säljer? Alltså är bilden lånad? Den på bilden såg ovanligt fin ut. Även om man bara ser en liten del av den…

Av Infiniti

Xbox - 1200kr

Är Xboxen repfri så erbjuder jag 1200kr plus frakt för den.

Av Infiniti

Produkt: Battlefield 2042 (PS5)
Länk: https://www.netonnet.se/art/gaming/spel-och-konsol/playstatio...
Kategori: Spel
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5799835
Pris: 199kr

Av Infiniti

Home Assistant och diverse plugs, knappar, lampknappar med återfjädring. Aldrig smarta assistenter/kameror och annan avlyssning i mitt hem.

Av Infiniti

Då matt ger objektivt sämre bildkvalitet är det blankt som gäller.

Av Infiniti

1/10 😎

Av Infiniti

Produkt: Xbox Series X
Länk: https://www.power.se/gaming/xbox/xbox-konsoler/xbox-series-x-...
Kategori: Spel
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5147004
Pris: 4534kr

Billigast hittills, med råge?

Av Infiniti
Skrivet av Roger W:

Nyfiken, var ligger den inställningen?
(ska nog experimentera med samma...)

Ligger under:
Sound > Advanced > Match screen and sound

Av Infiniti

Har upptäckt ett märkligt fel på min C1:a. När man kollar på SVT HD (kabel-TV) finns en synbar fördröjning av ljudet med de inbyggda högtalarna. En workaround jag hittat är att under "Sound Out" välja "Bluetooth Device + TV speakers". Någon mer som haft problem med lip-sync?

Update: även "Bypass" aktiverat under "Match screen and sound" tar bort fördröjningen. Detta verkar vara en bra lösning på problemet.

Av Infiniti
Skrivet av Xclusiv8:

Vet att detta är en gammal tråd, men jag försöker ändå. Jag köpte en sådan här förra året och kan inte påstå att jag är nöjd med den. Med tanken på att den har silent i namnet så är den inte speciellt tyst. Upplever andra likadant eller är det bara jag? Sedan upplever jag även att den skorrar och det låter rören eller något metalliskt inuti går emot något annat. Samma sak när kompressorn går igång och varit på ett tag, låter som att den börjar vibrera kraftigt varpå den lugnar ner sig. Men det låter som att den går emot höljet liksom. Jag försökte returnera den men gick inget vidare då leverantören ville att jag skulle skicka tillbaka den på en pall, var fan ska jag få tag på en pall???

Någon mer som upplever liknande?

När jag fick min började den efter ett tag att göra ifrån sig ett "fladdrande" ljud. Alltså ett väldigt snabbt fr-fr-fr-fr ljud eller hur man ska beskriva det. Skickade iväg min på retur till Komplett och fick en begagnad tillbaka med exakt samma problem. Efter det insåg jag att det antagligen är skovelhjulet som stänker iväg vatten på varmare delar inuti maskinen för att få det att förångas och åka med luften ut genom utblåset.

Angående det allmäna oljudet: nej den är inte tyst. Lite dumt namnval med "silent". Men ingen av dessa portabla-AC:n är tysta vad jag förstått, då alla har en inbyggd kompressor, något som vanligtvis sitter på utsidan av byggnaden när man har riktig AC.

Av Infiniti

Har en lite dum fråga, men har fått för mig att detta är nytt beteende för min TV. Ska den röda power-LED:en (på TV:n alltså) blinka ett par gånger när man slår på sin LG från standby? Har en LG C1.

Av Infiniti

Vilka problem med banding är det ni syftar på? Har inte sett någon allvarlig banding på min C1 65". Är det near black chrominance overshoot? I så fall är det inget man lär se särskilt ofta i riktigt material antar jag?

Av Infiniti

Yes, fast 400 tänker jag inte betala för något som är värt knappt 200

Av Infiniti

Dishonored, Prey Arkane Collection Xbox One

Köper detta spel samt Dishonored Definitive och Death of the Outsider. Endast repfria skivor och fodral utan skador och klisterlappar. Endast Xbox One. Pris diskuteras.

/Victor

Läs hela annonsen här

Av Infiniti

1. Swec (teknik, övergripande, lokalt)
2. Digital Foundry (konsoler, speljämförselser, retrospel)
3. HDTVTest (TV-apparater)
4. My Life in Gaming (retrokonsoler och spel samt moderna skalningslösningar för dessa)
5. FlatpanelsHD (TV-apparater)
6. Teknikveckan (lite mer udda prylar, Sonos, elbilar, smart-hem)

Av Infiniti
Skrivet av weenan:

Likadant på min plus att jag har ett rosa band i mitten av panelen. Även ljudproblem med passthrough aktiverat.

LG försöker skrämmas med att om dom skickar tekniker som inte bedömer felet som ett fabrikationsfel så kommer man själv få betala för teknikern.

Har hört talas om passthrough-problem. Vad innebär problemet? Är det något som LG kommer fixa genom firmware?

Av Infiniti

Har nu bytt ut TV:n på Elgiganten mot en annan likadan (även den med Evo-panel). Den nya lider av nästan exakt samma missfärgning till vänster. Syns nååågot mindre, men det finns där och syns tydligt på främst mörkgrå nyanser... Usch.

Det lustiga (tragiska) var att jag först fick en panel utan Evo som jag bytte direkt, innan jag packade upp den. Vilket jag ångrar nu i efterhand efter två paneler med rosa band.

Av Infiniti
Skrivet av Öltorp:

Har en 65 G1 med lite pink tint i vänsterkant (tillverkad december -21).

Men ser inte detta alls i vanlig användning. Och tittar dessutom sällan aldrig på totalt helvitt.

Alltid en chansning det här. Stör det dig under vanlig användning, byt!

Skulle du säga att det är lika synligt som på min TV? Breder sig ditt rosa område längre in på panelen eller är det ca 1 dm?

Skrivet av Calle:

Jag hade gett panelen några timmar och sedan kört en manuell pixel refresh innan jag hade dömt ut den. Det händer väldigt mycket första tiden och speciellt efter en pixel refresh.

Just det med rosa missfärgning tror jag inte har med själva panelen att göra, utan anti-reflexfiltret som applicerats ojämnt på glaset. Därmed kommer det inte förändras över tid, som vertikala band i bilden kan göra.