Inlägg

Inlägg som magnusvmt har skrivit i forumet
Av magnusvmt
Skrivet av mOOpiTh:

Fick samma svar när ja försöker joina server utan punkbuster så... Nå andra förslag?

Har du ett nytt BF konto? Jag hade samma problem, kontaktade bara support och dom fixade det åt mig. Det hade blivit något fel under aktiveringen.

Av magnusvmt

I patcharna innan 1.5 var man tvungen att ha CD-skivan i, eller köra med en mini-image. Gör du detta?

Av magnusvmt

Det där med att ta en bild på produkten innan man skickar iväg den... vad är det som säger att någon inte tar en bild för att sedan skrapa produkten med en skruvmejsel bara för att få en ny produkt?

Av magnusvmt

Att lista ut vad du gjort är inte så svårt, men jag får inte rätt på det så här mitt i natten... modulu 224 eller något, vafan. Ska försöka igen när jag vaknar.

Av magnusvmt

Ett solklart troll, orkade inte ens svara i den tråden när jag såg den.

Av magnusvmt
Skrivet av scrapis:

Grattis till vinsten och bra jobbat!

Det verkar som tävlingen var alldeles för enkelt
Om intresset finns så kan jag fixa ihop något som kommer kräva lite mer än denna tävling.

Tack, och ja, intresset finns absolut. Sånt här är skoj

Skrivet av Ala_95:

Och du sade att man inte behövde kunna programmera/koda?

Det behövde man inte. Första steget gjorde jag med anteckningar och några online verktyg (ascii-binary-base64 converters).

Av magnusvmt

Jag är riktigt bra på rubber-hose cryptoanalys, så jag kör på det!

Edit: Klar! Det var skoj!

Av magnusvmt

Kö!

Av magnusvmt

DVI-D single link/dual link problem

Hej. Jag har ett problem jag inte lyckats lösa.
Jag har två kablar: En DVI-D single link samt en DVI-D dual link av den här typen http://www.kjell.com/content/templates/shop_main_details.aspx... . Så vitt jag förstår ska dual link sladden vara bakåtkompatibel med single link. Men den vägrar fungera. Testade med två olika skärmar och två olika grafikkort. När detta inte gick fick jag för mig att sladden var defekt, så jag bytte till en ny likadan, men den fungerar inte heller. Skärmarna är helt blanka och klagar på att de inte är anslutna.

Har jag missat något? Varför fungerar det inte?

Av magnusvmt

Har problem med att installera drivrutinerna, verkar inte hitta grafikkortet. Någon annan som har samma problem?

Av magnusvmt
Skrivet av Oriel:

Jag är tjej. I moraliska frågor finns det inget rätt och fel. Jag anser att det är FEL att lättklädda kvinnor skall springa runt på dreamhack.

Kan du utveckla? Varför är det mer fel än lättklädda kvinnor någon annanstans?

Av magnusvmt

Förrutom de som redan nämnts... Drive

Av magnusvmt

Här sitter jag med 3.0/0.5 fast jag bor mitt i en storstad, och så sitter folk och gnäller på sina 100/100 linor. Fantastiskt.

Av magnusvmt

Jag håller mig till utseendet som windows 2000 hade, var jobbigt att ändra allt i Windows 7, men det var värt det.

Av magnusvmt

Fånigt. Det blir naturligt på det här viset i alla mansdominerade intressen. Har ni varit på en bilmässa någon gång? Eller kanske en vapenmässa? Det är ett uråldrig sätt att locka kunder på, och jag förstår inte varför folk ska stoppa det med förbud. Ifall det inte hade fungerat hade företagen inte brytt sig om att använda booth-babes.

Sen vet jag inte varför ni vill ha bättre könsfördelning inom e-sporten överhuvudtaget, för att få lättare motsånd?

Av magnusvmt
Skrivet av Olegh:

Låt mig skriva såhär då, lite kortfattat. Att ha bil är en kostnad. Oavsett bil. Steg ett, som jag är osäker på om du funderat över är att fundera på hur mycket bilen får kosta varje månad. Och när jag säger kostar så menar jag inte bara ev. billån, utan allt. Värdeminskning, service, reparationer (oftare dyrare på nya bilar om du är tvingad till en viss verkstad, även delarna.. Och ja, nya bilar går också sönder), försäkring, skatt, drivmedel, p-plats (eller varför inte en garageplats till finbilen?). Börja här. Allmänt kan man nog säga att de löpande kostnaderna ökar med bilens inköpspris. Desto finare bil, desto dyrare ägande.

Som du skriver kan en nyare och fräschare bil innebära en mer problemfri tillvaro, men det finns ingen garanti. Å andra sidan så är du garanterad mer ågren över t.ex. dörruppslag när du parkerar i en liten p-ruta, stenskott, diverse oljud från bilen, o.s.v. Listan kan göras oändligt lång.

Måste säga att jag håller med. Av egen erfarenhet och egna observationer är en nyare bil bara en statussymbol. Äldre bilar är i många fall mer pålitliga och BETYDLIGT billigare i längden.

Av magnusvmt

Förjävligt faktiskt, du hade lika gärna kunnat väja in i den mötande bilen och få betala lika mycket med andra ord.

Av magnusvmt
Skrivet av spyan111:

Jag förstår fortfarande inte Inte för att låta som ett girigt barn men skulle du vilja räkna med de vektorerna som jag skrev där uppe? Vi har 4st uppgifter till som är likadana, så om du/någon annan kan visa med de vektorerna som är angivna hade jag avgudat er i all framtid.

Jag har själv inte läst linjär algebra, men försöker utgå ifrån vad JesperT skrev:

om jag räknat rätt är kryssprodukten av (1,3,8) och (2,2,9) = (11,7,-4), dvs. det är planets normal. Planets ekvation är därmed 11x+7y-4z=0
Applicera planets ekvation på:
(x1,x2,x3)+t(11,7,-4)=(y1,y2,y3)
dvs. 11y1+7y2-4y3=11(x1+t*11)+7(x2+t*7)-4(x3+t*-4) = 0
11x1+7x2-4x3+186t = 0
t = (-11x1-7x2+4x3)/186

Här fastnade jag, då jag har svårt att tänka mig att man ska sätta in detta uttryck i (x1,x2,x3)+t*n=(y1,y2,y3) och ifall man ska det, så blir det för mycket för mig att göra i huvudet

edit: oj, mitt inlägg var onödigt :facepalm:

edit2: Jag misstänker att sista raden i Jespers uträkning ska se ut såhär:

http://www.texify.com/img/%5CLARGE%5C!y_1%20%3D%20x_1%20%2B%2011...

Av magnusvmt

Jag har inga problem med att en person gör det. Det är trots allt max 1 per kund, så om den personen vill sälja det dyrare får han göra det.
Det jag hatar är däremot när folk utnyttjar det hänsynslöst. Elgiganten hade utförsäljning här i stan en gång, och då såldes TV-apparater väldigt billigt, men det var "max 1 per kund". Då kom såklart folk med släkt och vänner och ställde sig i kö 3 på natten för att sen länsa ut butiken helt.

Av magnusvmt

det är helt säkert rätt, ska ju föreställa Steve Wozniak