Inlägg

Inlägg som HEXB1T har skrivit i forumet
Av HEXB1T
Skrivet av Doskii:

Ganska förvirrad (och lite besviken) hur många som hyllas detta köp. Vill ni bara ha ett mega företag likt Disney som äger hela marknaden eller?

Efter hur Blizzard hanterats de senaste åren tänker jag att det knappast kan bli sämre under Microsoft. Tror inte ATVI kunde gjort ett sämre jobb med urusla, ofärdiga speltitlar och konstant drama.

Av HEXB1T

Fick ta över en begagnad S8 (2017) för ett par år sedan. Batteriet börjar bli kasst nu dock, så funderar på att byta till hösten.

Av HEXB1T

Om upplevelsen matchar priset hade jag kunnat tänka mig att köpa dessa. Väldigt tvek till det dock.

Av HEXB1T
Skrivet av Purrfected:

Fortfarande över 15cm, saknar telefoner under 13 cm... Utan att behöva gå över till äpplet så är det stört omöjligt att hitta en bra telefon på ens under 14 cm nu för tiden.
Särskilt om man inte vill betala som en dator för mobilen.

Samma. Har fortfarande inte hittat en vettig uppgradering för min S8 som jag ärvde i andra hand. Den tuffar på bra.

För att locka mig behöver det vara en mindre telefon än min nuvarande.

Av HEXB1T
Skrivet av SCORPIUS:

Angående laddning. Jag förstår mig inte på er som laddar över natten.
Varför laddar ni inte innan ni lägger er? Att ladda under natten är för mig vansinne då risken att aldrig vakna mer på grund av brand är högre än vi vill erkänna.

Jag laddar innan jag lägger mig och vid behov när jag vaknar.
Här ser jag en klar fördel för snabb laddning.
Men mest ser jag ett behov för bra batteritid överlag.

Jag brukade ha en klocka kopplad till min telefon som jag fick ladda varannan dag.
Bytte ut den mot min nuvarande som jag laddar en gång i månaden.
Skönt att aldrig behöva tänka på batteriet på den.

Eh, lev lite.

Av HEXB1T

Frågan är om OLED-displayerna håller datorns livslängd ut utan massa inbränningar och kraftigt försämrad ljusstyrka. Verkar inte så om man kikar på externa displayer.

Känner att mini-LED är nästa steg för att slippa kompromisser av detta slag. Kommer säkert med sina egna barnsjukdomar, men bara tanken på inbränningar får mig att inte vilja röra OLED med tång.

Av HEXB1T

Trist dock att vi aldrig kommer att se denna processor i en dator utan dedikerat grafikkort, vilket gör det meningslöst i slutändan.

Av HEXB1T
Skrivet av Pauls711:

Lägger hellre 14000 kr på ett nytt grafikkort.
Mvh Paul

Hej Paul,

Jag för din feedback vidare till vår kundtjänstavdelning och önskar dig en fortsatt bra dag!

Mvh

Av HEXB1T

Mediamarkt har (i alla fall i min region) haft riktigt, rent av, äckliga varuhus. Damm och smuts överallt på golv och på hyllplan. Skitiga och äckliga demoprodukter som inte varit rengjorda/dammade över huvud taget.

I jämförelse med Elgiganten har butikerna sett ut som lokala tobaksaffären. Sedan lider de av samma problem som de flesta elektronikvaruhus; att de inte får in nya produkter dag 1. Är egentligen en av de få anledningar som skulle få mig att handla i en fysisk butik, om jag kunde få med mig varan på släppdatum. Istället blir det att man handlar online och får varan 1-2 dagar senare.

Av HEXB1T

Årets processor, lite bättre kamera, samma design. Tack och hej för i år. /Samsung.

När får vi se frontkamera under display, inbyggd projektor, mindre formfaktor, mjukvara utan inbakad reklam, uppdateringar lägre än ett par år etc? Kör på med S8 tillvidare, blir kanske en Pixel så fort de lyckas gömma frontkameran.

Av HEXB1T

Acer 34" Predator X34P 120Hz IPS - Gsync

Acer 34" Predator X34P 120Hz IPS med G-sync.

Nypris: 12,995:-
Inhandlad på Inet under 2018 - Har kvar originalkartong.

Defekt-fri display med 0 döda pixlar.

Läs hela annonsen här

Av HEXB1T

Ja, va ska man saj?

Av HEXB1T

Blir eventuellt första datorn med AMD-kort sedan X600Pro för min del. Har tidigare varit inne på att skaffa en laptop då jag även vill sitta i soffan med datorn. Är lite intresserad av AMD Link; någon som testat?

Av HEXB1T
Skrivet av Molotov:

IKEA och deras kortsiktiga tänk, så detta är inget man kommer hoppa på från IKEA

Ja, fy vad kortsiktigt att hoppa på en ny standard som kommer att stödjas av alla stora aktörer framöver..

Av HEXB1T

Helt tappat förtroendet för Sonos. Hade 3 Sonos SL som skulle anslutas till en och samma grupp. Samtliga högtalare gick att spela på individuellt, men så fort gruppen gick från 2 till 3 högtalare slutade två av högtalarna spela.

Fler som haft samma problem om man läser på Sonos forum och finns ingen lösning från Sonos. Känns som att gruppering av högtalare torde vara det mest grundläggande i en "multi-room"-anläggning och när inte ens detta fungerar lär man knappast köpa Sonos igen.

Av HEXB1T
Skrivet av UndaC:

Personligen hade jag gärna hoppat på om de hade behållit de andra funktionerna så som offline playback och bakgrundsuppspelning. Utan dem så får jag lite motvilligt stanna kvar på vanliga Premium trots att jag aldrig använder det usla Youtube Music.

Men av alla prenumerationstjänster jag har så är det nog inget jag är så bekväm med att betala som YT Premium. Tittar sjukt mycket på YT jämfört med alla andra, dyrare, tjänster.

I samma sits. Använder YouTube som musiktjänst/poddar när jag tränar/promenerar. Använder inte YT Music dock utan har använt mycket offlinespellistor. Har tidigare haft studentabonnemang, men då har jag betalat 69kr/månad för Premium.

Hade jag kunnat få bakgrundsuppspelning hade det varit ett givet köp, men betalar gärna inte 119kr/månad.

Tänkte att jag skall prova Vanced nu när mitt studentmedlemskap går ut.

Av HEXB1T
Skrivet av SCORPIUS:

Inget spel är värt så mycket pengar. Hur kul och bra detta och andra spel som kostar så mycket än är så finns det en uppsjö av andra kul spel som kostar en bråkdel av dessa. Ett spel för denna summan eller flera spel för samma summa. För mig är det inte ett svårt val.

Jag respekterar att det kostar att utveckla spel osv, det gör jag. Jag är förbannat tacksam för glädjen ett bra spel ger mig.
Men dessa priser är rent för höga. Jag tror dom förlorar mer än dom tjänar på det faktiskt.
Dom som inte vill betala så här mycket är jättemånga, dom som aldrig kan ta sig råd är än fler.

Hittar jag ett spel som jag verkligen vill spela(kanske 1 spel vart 3:e år) så hade jag kunnat lägga 3000kr på det utan problem.

Sedan är jag säker på att en av världens största utvecklare/publishers har ganska god koll på vad folk är beredda att betala för.

Personligen gillar jag "free to play" för det talar om att utvecklaren är beredd att satsa på spelet i längden. Ungefär som varför jag skulle välja en serie framför film 9 utav 10 gånger.

Av HEXB1T
Skrivet av Leffe_B:

Den stora frågan är om den gaming stol någonsin kan slå en Kinnarps när det kommer till att vara funktionell och ergonomi?

Köpte en Kinnarpsstol för ett par år sedan. Gillade den personligen lnte alls. Den var väldigt obekväm och gick knappt att luta. Använde den i ett halvår då jag försökte tvinga mig att gilla den. Tillslut knäcktes nackstödet vilket gav mig en orsak att göra mig av med den.
Återvände till IKEA Markus.

Av HEXB1T

Amazon har hittills visat sig vara helt värdelöst. Inget i lager, priserna är i de flesta fall högre än svenska återförsäljare och sidan är omöjlig att navigera. Har försökt söka på vissa produkter som är svåra att få tag på, men maskinöversättningen och obefintliga kategoriseringen av produkter gör det helt meningslöst. Total katastrof.

Av HEXB1T

Om de vågar skriva ett öppet brev till Kinas regering om att sluta med att förtrycka människor som inte delar statens värderingar, så tycker jag de kan få vara med i förhandlingarna.