Inlägg

Inlägg som Airikr har skrivit i forumet
Av Airikr
Skrivet av albindubech:

Jag skrev annars "... hur det ser ut via PM", men ok Problemet ska vara åtgärdat nu i alla fall. Tack

Skrivet av KingCobra:

Inne på skiva 4 nu....sen skall patchen laddas ner...sen skall man knyta spelet till kontot...sen skall det väl strula lite med drivisar osv...så 07 imorgon kanske?

Om man ska räkna ihop både installationen och uppackningen, så tog det kanske 4 timmar för min del att fixa hem GTA V. Varför existerar skivor nu för tiden ens? :S Visst. Det är mycket smidigt om man inte har något Internet, men typ allt kräver ju Internet nu för tiden, så... ja.

Av Airikr
Skrivet av albindubech:

Det blir lite "fatal error" när man klickar sig in på din hemsida/länk i signatur.

Skicka en bild på hur det ser ut via PM, så ska jag försöka lösa det på bästa möjliga sätt. Jag kan komma åt sidan genom länken.

Av Airikr
Skrivet av Aleshi:

Klickat på den länken själv på sistone?

Jag håller dock ett vakande öga efter eventuella problem på mina projekt. Vadårå?

Av Airikr
Skrivet av Aleshi:

Trevligt, på vilken hårdvara kör du?

Du ser vad jag har för hårdvara, om du klickar på "Min stationära dator" i min signatur

Skrivet av KingCobra:

... men jag hatar strulet som är i början av nyreleaser online.

Strul? Allt gick hur bra som helst för min del. Absolut inga problem alls

Av Airikr

Det var ju nästan en mardröm, att spelet krävde ~120 GB för att ens packa upp alla filer! Galet!

Hur som helst. Jag har spelat i typ 4 timmar nu och jag måste säga att jag verkligen älskar GTA V! Så otroligt stabilt, än vad GTA IV var vid dess lansering. Jag kan ha nästintill allt på allra högsta (förutom texturerna och shaders, för jag var då tvungen att starta om spelet, vilket jag inte ville (spelade GTA Online då), samt "Advanced Graphics", som jag faktiskt fullständigt sket i), och jag fick 25-50 i FPS, men väldigt ofta 30-45 FPS, beroende på vart jag var, såklart. Väldigt, väldigt acceptabelt för min del Egentligen skiter jag fullständigt i grafiken. Jag kan lika gärna spela 800x600 med allt på allra lägsta, om det skulle vara så. Det är ju trots allt insidan som gör spelet - inte utsidan.

http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/32991157712235459/09508C...

http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/32991157712235845/36F295...

http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/32991157712235981/EAE454...

Fler bilder hittar ni här. De 11 första (äldre) bilderna hade jag allt på så lågt som det bara gick, medan de andra bilderna är tagna med de inställningar som jag berättade ovan.

Till er som inte litar på Rockstar sedan GTA IVs lansering: tänk om. GTA V är ett jävligt väloptimerat och stabilt spel. Rockstar lärde sin läxa sedan GTA IV och det märks verkligen. Väl värt förseningarna. Tack, Rockstar!

Det jag stör mig som fan på, är synfältet i förstapersonsvyn, som är alldeles för nära, så att säga. Även om man har skruvat upp synfältet till max, så är synfältet på kanske 60-70. Löjligt dålig stil av Rockstar :/ Jag hade hoppats på 90-120 i synfält. Förhoppningsvis ändrar de detta senare.

Av Airikr
Skrivet av Oliver91:

ingick telefon i ditt abonnemang?

jo de samarbetar med deezer för att göra reklam för dem

Ne. Jag köpte min telefon hos NetOnNet, men jag hade en HTC One V hos Comviq innan jag köpte min nuvarande telefon, och då betalade jag 245 SEK per månad. Priset för en sån telefon plus Deezer, skulle ändå vara billigare än det du betalar per månad (344 SEK).

Suveränt! Det gör de rätt i.

Av Airikr

Du söker för dåligt xD Här har du lite alternativ som gav mig mycket bra sökresultat: herrkläder, kläder män och men wears.

Av Airikr
Skrivet av Oliver91:

svindyra? har Nexus 5 med 3total 5gb med obegränsade samtal/sms/mms och 5gb surf för 299kr i månaden + 79kr för deezer..

Erbjuder de Deezer nu för tiden? Oj! Jag trodde du menade Spotify xD Ja. 3 kan vara svindyra, men 378 SEK per månad för allt det där, är ju inte så dumt, men det är fortfarande dyrt. Jag betalar 244 SEK per månad för Comviq Fastpris och Deezer

Av Airikr
Skrivet av Oliver91:

låter intressant, har ju tre som operatör med och då kostar de bara 79kr i månaden

Ja, men 3 är ju svindyra, så det är ju därför du betalar mindre till Spotify Om du betalar 20 SEK mer per månad, så kan du använda Deezer Premium.

Av Airikr
Skrivet av Oliver91:

vilka kör du? skiter gärna i spotify i dagsläget

Det har jag redan sagt i den här tråden Här har du inlägget.

Av Airikr
Skrivet av Oliver91:

Sluta gnäll och ladda ner en äldre version som jag gjorde, finns länkar till hur ni gör samt blockar auto-uppdateringen på sida 5 i tråden som jag skrev samt ett printscreen när jag kör en äldre version utan strul

Eller så uppgraderar man till en bättre och större tjänst

Av Airikr
Skrivet av MaxieTheHatter:

Jag förstår inte riktigt problemet?
Ett excel-blad fungerar precis lika bra som ett word-dokument. Skulle säga att excel är bättre lämpad för inköpslistor.
exempel:
http://exceltemplate.net/images/Shoppinglist2.jpg

Eller varför inte i Google Kalkylark? 100% webbaserat och därmed väldigt effektivt att hantera genom Googles egna Kalkylarksapplikation.

http://erik-edgren.nu/images/screenshot.146.jpg

Av Airikr
Skrivet av WoG:

ÄLSKADE storyn i human revolutions.
Megan reed <3 haha

Ja Röstskådespelarna bakom Megan och Adam är ju faktiskt tillsammans i verkliga livet, så berättelsen blir ju lite mer speciell då.

Själv längtar jag rätt mycket efter Deus Ex: Mankind Divided. Många bra och efterlängtade spel på G nu Killing Floor 2, GTA V, Deus Ex: Mankind Divided och Mortal Kombat X.

Av Airikr
Skrivet av hjarterkung:

Att dela google drive, dropbox, onedrive mappar kräver att personen är inloggad i tjänsten för att kunna ladda upp eget material.
Det funkar att göra som du säger för att visa bilder som redan finns i mappen. Inte för att samla in bilder.

Då är tycker jag att det EyeNEye tipsade om (TeamViewer), är det enklaste alternativet

Av Airikr

Vad menar du med en sida? Att de går in på en webbsida och använder ett uppladdningsformulär, eller vadå?

Du kan välja i Google Drive, om du vill att de andra som du delar katalogen med bilderna i, ska kunna redigera (ladda upp, ta bort, ändra (antar jag)) de filer som finns i katalogen. Då behöver de bara gå till en enda länk och så finns allt där. De kan dra filerna till den katalogen och allt laddas då upp.

Av Airikr
Skrivet av stormense:

Någon skrev innan i tråden och jag har hört det förut. Varifrån har ni fått att GTA V är gjort för PC från början och portats till Xbox 360/PS3? Det sa man innan om GTA IV också men det vet vi ju hur det var med det.http://www.digitalstormonline.com/unlocked/developing-pc-game...

Alla spel skapas på en dator (om du nu inte visste det). Jag antar att de som kläckte ur sig det där, menar att spelutvecklarna skapade spelet till PC först och sen gjorde så att grafiken och allt annat är anpassat efter en konsols standard. Själv antar jag det är tvärtom, gällande spel som kommer ut till någon konsol först.

För övrigt. Kan man förinstallera GTA V klockan åtta i kväll, sa ni? Jag ställer alarmet till den tidpunkten!

Av Airikr
Skrivet av krokus6262:

Tack för svaren!
Jo jag har sökt innan jag skapade en ny tråd men tyckte inte att jag hittade något svar på vilket av f-secure, Kaspersky eller Norton som är det som är bäst.

Samlingstråd med trådar om antivirus

Av Airikr

Om du är har ett Google-konto, så lagras alla dina fotografier i molnet, direkt efter att du har tagit dem (och när du är uppkopplad till Internet, såklart). Du får 3 GB helt gratis (enligt mitt konto på Google, men jag har ju 1 TB där också, så det kan vara därför), men om du använder Google Drive, så används det lagringsutrymme du har där. Du kan välja om fotografierna ska sparas i originalstorlek eller inte.

Säkerhetskopiera foton och videoklipp automatiskt
Översikt: Spara foton och videoklipp

Av Airikr
Skrivet av LeVvE:

Fortfarande inte lagt tillbaka saker som folk klagat på sen 1.0 släpptes.

Såklart de inte har gjort det. De säger att de tänker på er lyssnare, men de lyssnar endast på det som de kommer fram till. Deezer uppdaterades till telefonen tidigare i dag, så nu är applikationen lite mer stabilare och kvickare än förut Skönt.

Av Airikr

Vilken guide var det du läste då, och läste du den här? Var det den här?