Inlägg

Inlägg som RusT har skrivit i forumet
Av RusT

det är inte jätte bra att ga runt med en dator som är paslagen och arbetar. förstar inte varför du är förvanad att den laser sig automatiskt

Av RusT

Den (3600) gar nog ner i pris sa fort de far in den i lager.

Intressent är att dv3600eg (som finns tillgänglig pa den tyska sidan) har bakgrundsbelyst tangentbord. Undra om den svenska modellen egentligen ocksa har det?

Av RusT

då vet jag, tack för hjälpen!

får det bli linux då!

Av RusT

mus acceleration tror jag det kallas...finns under nån inställing!

Av RusT

Max strl på hdd med ata 33/66/100

Just precis,

hur stor hårddisk(gb) kan jag max ha om jag använder mig av ata 33, 66 resp 100?

tack för hjälpen!

Av RusT

Tvivlar skarpt på att 50 personer sitter i 3 år och utvecklar ett spel! T ex tror jag inte det tar mer än ett par veckor för en duktig person att knåpa ihop lite musik till ett spel, och ser vi t ex på battlefield så är det samma slinga som går om och om igen.

En stor del av tiden går oxå ut på att utveckla själva "storyn" vilket kanske ett par pers jobbar med.

Man kan titta på filmindustrin som säljer sina filmer för max 200, där man antagligen har bra mycket större utgifter (bland annat gigantiska löner till skådespelarna och ofta bra mer avancerade specialefekter än vad som finns i dataspelen..). Men låt oss säga att en film kostar dubbelt så mycket att göra som ett dataspel, men att dataspelens målgrupp är hälften så stor, varför kan de inte kosta lika mycket?

Dataspelstillverkarna kan välja att antingen höja priserna (konsumtionen går ner, vinste blir den samma och deras rykte går i botten) eller sänka priserna (konumtionen ökar, vinsten blir den samma och deras anseende blir bättre).

Även de som köper spel nu skulle nog köpa fler om priserna gick ner!!!

Personligen tycker jag att ölen är för dyr på krogen precis som datorspelen i affären, följden vet vi alla vad den blir....hembränning!