Inlägg

Inlägg som Shredder har skrivit i forumet
Av Shredder

Jag kör min diamondback utan. Hade bara strul med drivisarna men dom har släppt en ny version nu som kanske funkar bättre.

Av Shredder

Om dom ljuger om att vara först i världen med lasermöss så kan man ju undra hur mycket annat dom säger som är rent skitsnack

Av Shredder

Inte dumt alls

Av Shredder
Citat:

Ursprungligen inskrivet av -=AgV=-
Då har du också rökt lite då

MHz = Megahertz, dvs miljoner uppdateringar per sekund.

haha
I stand corrected

men attans vilken fräck skärm d skulle va.....

Av Shredder

bara för att göra dig ännu mer trygg i ditt köp kan jag berätta att jag köpte det kortet från komplett för några veckor sen och det är ett 6800ultra

Av Shredder

kanske för att 3dmark03 inte stödjer pixelshader 3.0? Bara en tanke......

Av Shredder

Själv är man en sån där cs nörd och gillade inte alls att lira med mx1000.........sitter väl säkert folk med nåt stratigispel och tänker "men den här musen funkar ju hur bra som helst"
Men skämt å sido så är ju alla olika känsliga.....
Det som slog mig mest var hur klumpig mx1000 var........inte så mycket en mus som en stor tjock råtta Men återigen har man en klase bananer till händer så kanske den passar alldelles utmärkt....
Trådlöshet i all ära men är man ute efter en ren spelmus så borde man vandra åt något annat håll......själv har jag gått från logitechs mx510 till en razor diamondback och kan inte tänka mig att nånsin byta tillbaka

Men smaken ÄR som baken..........

Av Shredder

120mm's fläktar är att föredra då man kan köra såna i lägre varv och fortfarande förflytta lika mycket luft som en motsvarande 80mm's men till lägre ljudkostnad.
Hur mycket dom blåser och låter varierar kraftigt mellan märkena och modellerna......Adda och Papst är för övrigt populära märken som ska vara relativt tysta.

Av Shredder

Det följer med nätagg till alla chassin man kan välja på
Men det ser ju tyvärr inte ut som det är några kraftigare saker direkt.....

Av Shredder

ja du hade ju mycket att komma med lilla gubben

Av Shredder

Men inte riktigt lika kul för dom macägarna som känner att dom vill ha en vassare dator?
Är det inte bättre för användare att släppa nåt som dom kan uppgradera sin dator med?
Vad vet jag ni G5 ägare kanske kan skicka in era datorer och be om uppgradering till denna quad historia kanske? Har ni nåt alternativ på processor fronten? Jag har seriöst ingen jävla aning så upplys gärna.

Dubbla prestandan......till dubbla priset då eller? Det är ju trotsallt prollarna som apple tar betalt för.............det är ju åtminstånde vad man kan tro om man tittar på hårdvaran som sitter i en okonfigurerad dual 2,5Ghz G5.

Av Shredder

Ja d är ju ett sätt att gå till väga istället för att fixa fram snabbare processorer..........snart får vi väl säkert se Quad Quad Dualcore G5

Av Shredder

Vad har du rökt människa? Responstid på crt skärmar existerar inte.......hela skärmen uppdateras ett visst antal gånger per sekund (Mhz)

Av Shredder
Citat:

Ursprungligen inskrivet av The Wienersaucer
Typ -270 grder kallas ju den absoluta nollpunkten eftersom man inte kan mäta temperaturer kallarre än det, vilket beror på att vid den temperaturen är alla ämnen i fast form och man behöver gas eller vätska för att mäta temperatur. Altså kan det i teorin bli hur kallt som helst i rymden. värms en atom upp på grund av att nån annan atom som är i kontakt med den vibrerar mot den...och överför värme till den får en eller flera av atomens elektroner ett högre energitillstånd vilket resulterar i en större rotationshastighet runt kärnan(dessa hastigheter kan inte uppmätas eftersom de är väldigt nära ljusets hastighet och på en så liten sträcka) vilket i sin tur resulterar i att lektronens bana flyttas längre ut från kärnan, till ett nytt skal, men eftersom en atom har bestämda banor för alla sina elektroner så dras elektronen tillbaka till sin forna bana och förlorar då hastighet (energi) som fortplanta sig till en annan atom genom en vibration (VÄRME).

Den absoluta nollpunten (273 grader celsius) kan enligt termodynamikens lagar inte uppnås och det kan sannerligen inte "bli hur kallt som helst i rymden".
Man kan inte ha mindre rörelseenergi än 0.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av addeee

ja men hur kan det vara kallt, rymden e ju "tom" på partiklar och kyla är väll en sorts partiklar eller?

Rymden är inte tom alls......solen tex skickar ut solvindar som "blåser" ut i rymden......för att inte tala om all strålning.

Mörker är bara avsaknad av ljus........precis som kyla är avsaknad av värme.

Av Shredder

fx5X prollarna har olåst multiplier.......det som skiljer dom annars från amd 64 4000+ & Co är att fx:orna har 1MB cache minne.

Av Shredder
Citat:

Ursprungligen inskrivet av nabbo
vad jag har hört så är DFI ostabila så in i helvete, stämmer de?

Problemet är att folk inte fattar hur dom ska ställa in allt i bios.......skit bakom spakarna helt enkelt.

Av Shredder

det borde väl du kunna svara på bättre då vi inte går i din skola.....

= :rolleyes:

Av Shredder

http://www.dangerdenstore.com/product.php?productid=17&cat=21... finns även på overclockers.se vill jag minnas

Av Shredder

köper man färdiga "kit" kan man inte räkna med nån bra kylning men förutsatt att man plockar ihop bra grejer
så........ja......vattenkylning är väldigt bra till klockning.

Av Shredder

Kör min diamondback på grova sidan av en eXactmat och tycker det känns helt perfekt.......det har ju också en hel del att göra med att eXactmat är gjord just för att passa teflonkuddarna på diamondbacken

prövat steelpad s&s + diamondback och tyckte det kändes riktigt illa.....