Inlägg

Inlägg som k.den har skrivit i forumet
Av k.den

Blev denna såld eller finns den kvar?

Av k.den

är denna såld? annars kan jag hämta den för 2500kr

Av k.den
Nytt bud: 850 kr + frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av k.den

Budar 2000kr + frakt

Av k.den

Jag är intresserad av cpu, moderkort och minnen. Kan komma och hämta.

Budar 2000kr

Av k.den

Ja lägger mig

Av k.den

2200kr hämtning

Av k.den

2000kr + hämtning

Av k.den

Jag budar 1800kr för allt - kan hämta

Av k.den

500kr + frakt för

Ryzen R7 1700X
MSI B350 Tomahawk Arctic

Av k.den

1200kr o hämtning. 😊

Av k.den

Halloj! Bjuder 1000kr för allt och kan hämta.

/jesper

Av k.den

@jalapen0:

Helt sjukt ifall du jobbar på Inet och inte har koll på detta. En OEM licens är knuten till en dator du köper, i detta fall en komplett pc från komplett. Ifall du därefter väljer att byta ut komponenter (t.ex moderkort och CPU) är ju på inget vis Kompletts fel. DU har fel och Komplett har gjort rätt. Sen att Microsoft på något vis hjälp dig här visar bara inkompetens hos Microsoft eller att du givit dem fel information. Lägg ner!

Av k.den

Är du helt säker på att du uppdaterat BIOS korrekt? Jag har en 860k och fick ingen bild förrens jag uppdaterat bios. Ifall det är korrekt uppdaterat låter det som att processorn är defekt..

Av k.den
Skrivet av Franne:

de va som fan så jag kan altså genom en dvi till hdmi adapter få ljud direkt via grafikkortet?! inte dåligt de

Det stämmer. Nyare grafikkort har egen inbyggd ljudkrets. Då behövs ej denna kabel.

Skickades från m.sweclockers.com

Av k.den

Det är en intern spdif ljudkabel. Det gör att du kan få ut ljud och bild via grafikkortet. Om den saknar hdmi utgång behöver du en dvi-hdmi adapter och sedan en hdmi kabel till te.x en tv.

Skickades från m.sweclockers.com

Av k.den

Men du..

Jag har ju typ samma problem.
Har en Western Digital caviar 250gb sata, och ett MSI k8n neo-4 moderkort. OCh jag hittar disken i bios och i windows. Men grejen är den att varje gång jag startar datorn, så fryser den sej när den ska boota windows, och jag måste resetta och då funkar det.

SEn ibland när jag spelar så fryser datorn sej helt hux flux i 10-30 sec sen lossnar.. ?? tror de är hårdisken som cepar sej på nått vis? 1 av 10 frysningar fryser den sej helt o jag måste resetta.. börjar bli jobbigt

Av k.den

jag hade sånna här problem när det var massa klusterfel på min systemdisk.. ;O Det jag provade var att sätta i en ny hårdisk o installera windows på den. Sen funkade allt o jag slängde den gamle disken ut genom fönstret.

Av k.den

asså om det är nyare mobo så är det ju 2 strömkablar som ska in i mobot.. ;O Den lilla 4 pinnarströmkabeln och den breda. Så om du inte har satt in den lille är det väl säkerligen det.. ;P

Fast prova o resetta bioset oxå. När jag byggde min polares abit system så startade alla fläktar o allt, men svart skärm. Krävdes tydligen en biosresset då för att fixa det . Prova det eller nått

Av k.den

Fett.. precis vad jag leta efter ^^