Inlägg

Inlägg som David_87 har skrivit i forumet
Av David_87

Evga 980 Ti SC

Ett Evga 980 Ti med ACX2 kylaren till salu på grund av uppgradering. Inköpt hos Inet 2015-08-17.
Köparen står för frakt.
Pris: 2000:- eller bud.

Jag förbehåller mig rätten att sälja grafikkortet till vem jag vill.

Läs hela annonsen här

Av David_87

3840x2160 sedan Philips första monitor med 40". Fortfarande en av dom bästa större 4k skärmarna då efterkommande använde ips med frame skipping eller VA med grava problem av smearing.

Av David_87

Batteriet i min 2015 Ipad Pro av modell större har börjat tappa mer och mer i kapacitet med tiden, nere på runt 8 timmars batteritid.
Det är utan tvekan den pryl jag använt mest sedan den landade hos mig så det är förståeligt att det börjar märkas på den. Ser fram emot att uppgradera även lagringsutrymmet ett snäpp. Dock smått orolig för att se den senaste tidens prishöjningar slå till än en gång. Går det illa så kommer priserna ju öka med minst 2000:- för alla alternativ av den större Ipaden.

Av David_87

Fredagspanel och fin öl!

https://i.imgur.com/ibQHb4E.jpg

Av David_87
Skrivet av Rebe1:

Jag kan bjuda 2200 + frakt

Ligger just lite under smärtgränsen för vad jag kan släppa den för känns det som, men budet är noterat iaf.

Av David_87

OnePlus 5 64GB

OnePlus 5 Slate grey versionen med 64GB och 6GB ram säljes.

Köpt vid release direkt från OnePlus och har fungerat utan problem sedan dess. Normalt slitage på telefonen.

Skickas med post spårbart.

3000:- + frakt.

Läs hela annonsen här

Av David_87
Skrivet av Ragnarok:

Jag tror att Nvidia menar att grafikkortet kunde sluta svara efter skärmsläckaren varit igång en längre tid, drivrutinen fanns kvar och det fungerade om man startade om datorn eller inaktiverade / aktiverade grafikkortet igen. Men deras formulering lämnar lite mer att önska

Konstigt nog inte. Stötte själv på detta problem med drivrutinen, verkade installeras smärtfritt via geforce experience för att senare under dagen visa att densamma drivrutinen fanns att hämta och installera igen som att det aldrig gjorts.
Trodde det var ett fall av deja vu tills jag läste om problemen som fanns med drivaren.

Av David_87

https://www.youtube.com/watch?v=L9hwGZFPSmw&t=105s

Känns som att dom säger allt jag känner om filmen! 5,5/10!

Av David_87

Antingen mkt folk som uppskattar Elgigantens rea eller så är deras servrar ett skämt!

Av David_87

95 663:-

Varför såg jag denna tråd? Visste inte att denna funktionen fanns ens!

Av David_87

Använt detta dagligen i åratals, såg denna nyhet och kollade om jag låg på denna sista version, låg kvar på den version som var aktuell då jag senast installerade om windows från grunden vilket var strax efter X99 releasen då jag skaffade nuvarande setupen!

Om inget radikalt förändras för avkodning av video så lär jag stå mig på denna version minst lika länge, är förhoppningen iaf!

Av David_87

Orderbekräftelse från Inet 19:51 den 26:e och inget mail som bär negativa nyheter ännu, vågar man hoppas att man kan få en konsol till hösten?

Av David_87

Hade lite över från en delid av CPU så jag testade att byta ut pastan på ett EVGA 980ti med ACX2 kylaren. 3 grader lägre temp vid load med 10 procent mindre fläktpådrag, så knappt märkbart.

Av David_87

http://oi66.tinypic.com/3038yt4.jpg

Andra resultatet här, första låg på runt 16000 på samma inställningar, något som inte riktigt stämmer med denna bench!

Av David_87
Skrivet av Robiban:

@David_87:

Spännande. Köpte också vanliga, ligger på posten men väntar på resterande delar. Vad får du för temps och är ljudnivån ok?

Verkar hålla sig strax över 70 strecket och ljudnivån är väldigt bra, nu kör jag med hörlurar ändå så det hade inte gjort så mkt om fläktarna kört på ännu lite tuffare.

Skrivet av Beatnutz:

Ofan

Kan jag inte riktigt hålla med om. Jag hade nog snäppet bättre FPS i de spelen jag spelar ofta (som funkar i SLI). Men det handlar om 5-8 FPS eller liknande så det spelar inte så stor roll när det är uppe i +90 FPS. Däremot så är det ju bra mycket tystare och mindre värme i burken. Samt att man nu slipper SLI-strul i spel så det är skönt.

Du har säkert rätt i att dom spel som skalar bra med SLI ser högre prestanda. Kändes dock som att det var för många titlar som tog en väldans massa tid att få stöd och sedan dålig skalning när det väl kom. Så skönt att slippa det hela nu iaf!

Av David_87

@Robiban:
Vanliga.

Märkte även nu att det verkar enbart vara coilwhine i just fall där det drar iväg över 1000fps i menyer och liknande. Körde lite benchmarks och det verkar som att typisk boost ligger på ca 1950MHz vid full load. Överklockning på dessa kort verkar ju i slutändan handla om att få ut dom där sista 100MHz i det flesta fall?

Av David_87

Hämtat ut mitt Aorus idag och kört lite snabbt för att konstatera att det är snabbare än 980Ti som det ersatte.

Skulle säga att det känns snabbare än 980Ti sli som jag haft innan med så jag är nöjd med prestandan. Kortet är tungt som satan och fläktarna snurrar väldigt makligt och tyst även under load. Dock så har det lite coilwhine då fpsen drar iväg i menyer.

Av David_87
Skrivet av Protozo:

@Najk: Tackar! Ser helt OK ut. Aorus hänger klart mer. Sen om det spelar roll är en annan femma. Man kan ju alltid lösa det på olika sätt.

Är det någon som fått problem när det kommer till "häng" på grafikkort?

Är väl mest att moderkortet kan ta stryk och kortplatsen utsliten som skulle vara faran, sen hur otroligt ovanligt det måste vara är en annan femma.

Hade extremt häng med Asus gamla treslots DCU2 kylare på ett 6970, aldrig nått problem men då jag sålde datorn så tog jag ut kortet under transporten till nya ägaren.

Av David_87

Blev en massa beställningar och avbeställningar för min del denna gång. Först Strix hos Komplett då Inet verkade få först, kändes lovande då dom sänkte priset iaf men det gick ju som det gick med den första leveranstiden, när man följer tråden igår och ser att man borde ha fått "paxad" på sin beställning så antar man ju att det är för att veta om man hann den last kort dom fick in nu först och såklart fick jag bara spelkupongen för Be the hero eller vad det nu heter paxad och inte i lager på kortet.

Hade såklart tanken att sitta med is i magen och vänta men gav upp mitt i natten då jag såg att Komplett antydde att dom hade ett Aorus hemma så jag beställde det istället och nu under morgonen så skickades det. Inte haft Gigabyte på bra länge, hoppas dom lyckats med kylaren och att man kan få upp detta icke Xtreme till dess nivå åtminstone!

Av David_87

@HULTAS:
Kollade tyvärr inte vad batchnummret var och kartongen ligger i förrådet under en massa bråte nu.