Inlägg

Inlägg som David_87 har skrivit i forumet
Av David_87

CPU: 7700K
Moderkort: Asus Rog Strix Z270F Gaming
Minne: Corsair Vengeance LPX DDR4 2666
Kylning: Noctua NH-D15
Vcore: 1.328V
OC: 5000MHz
Temp: 63-65C med cpu-z eller Aida stress test. 70C med Prime95.

Deliddad med Conductonaut. Klarade inte 5Ghz stock och throttlade runt 95C vid 4,9 innan delid.

Av David_87

@theo0019:

Skicka adressuppgifter och hur du vill betala!

//David

Av David_87

Rockit 88 Delid + Re-lid kit

Färdiganvänt för min del så nu redo att skicka vidare till nästa användare.

Pris: 300:- plus frakt (53:- posten skicka lätt) eller bud!

Betalning i förskott via Swish eller banköverföring!

Läs hela annonsen här

Av David_87

Användare: @walste
Typ av affär: Jag köpte
Tillvägagångssätt: Swish och skickas med postens skicka lätt
Produkt: Rockit 88 Delid + Relid-tool

Positivt: Mycket snabb att skicka paketet, och bra kommunikation.

Negativt: Inget alls

Slutbetyg: 5/5

Av David_87

Börjar undra om man kommer att få veta något alls om Vega och dess prestanda ikväll! Känns illa när dom trycker såpass mycket på saker runt i kring med mjukvara, vr osv.

Av David_87

Audeze LCD-2F, LCD-XC och Denon AH-D5000 med Lawton kuddar. 99% av tiden så är det XC som lyssnas på.

Av David_87

1700 och Asus x370 Prime Pro bokat. Om det presterar under Haswell-E överklockat så returneras hela klabbet och 7700k med passande moderkort beställs istället!

Av David_87

https://i.imgur.com/DuiMAIT.jpg

Förbannat bra öl!

Av David_87
Skrivet av fiskebulle:

@David_87: Får man fråga vilken monitorarm du använder?

Kommer inte ihåg modellnamn, men det är typen med ett rör med klämfäste som armen kan höjas och sänkas på. Rätt grov sådan då skärmarna väger en del, var på gränsen med 4037UW då den var märkbart tyngre.

Av David_87

Fick min skärm idag och flyttade över monitor armen från BDM4065UC:n. Blev att återställa allt 30 minuter senare då jag snabbt märkte att enda fördelen denna har över sin föregångare verkar vara flimmerfri belysning. Upplevde att svärtan är bättre hos mitt exemplar av 4065:an. Testade snabbt igenom spelbiblioteket (Fallout 4, Far Cry 4, GTA V och Skyrim SSE) och såg horribla eftersläp i samtliga titlar, extremt märkbart i direkt jämförelse med den äldre panelen!

Så för min typ av brukande med lite spelande emellanåt och inte bara produktivitet i skrivbordsmiljö så tycker jag nog att Philips gjort ett mycket dåligt jobb än en gång med att få till en redig uppföljare till 4065:an!

Av David_87

Avslutar budgivningen vid 18:00 ikväll.

Av David_87

Schiit Lyr 2

Hörlursförstärkare från Amerikanska Schiit. Denna modell körs med rör men kan även köras solid state om man kompletterar den med rör ersättare som finns att köpa hos Schiit.

Jag har använt den med bland annat HD650, Denon AH-D5000, LCD2 och LCD-XC. Den har kraft nog att driva det mesta om inte allt som finns i hörlursväg. Kan även användas med känsligare saker som IEMs då den har en gain switch som tillåter lägre nivåer av förstärkning.

Skickar med en uppsättning Amperex Bugle Boy EC88 matchade rör (ska vara bland det bästa som finns till denna!). Original rören har mindre än timmes användning på sig.

Bud börjar på 2000:- plus frakt.

Läs hela annonsen här

Av David_87

Inte så bra som man trodde den skulle vara! Bra öl dock!

http://i.imgur.com/DVgH2Ek.jpg

Av David_87
Skrivet av Tomika:

Äntligen något att byta ut "but can it run crysis?" med

Crysis på den tiden fick ner pc systemen på knäna med en bra anledning, något Mafia 3 inte verkar göra. Crysis var en bra titel for att pusha hårdvaran framåt, Mafia 3 verkar mest vara ett tecken på vad som kan hända om man enbart fokuserar på konsol 30fps!

Av David_87

Känns som att många missar poängen med denna processor familj. Det här är toppen av berget, man kommer inte högre inom konsument klassen än detta, dom är inte bäst på vad spel oftast kräver, singeltråds prestanda, men det borde köpare av dessa förstå iofs.

Inte en processor för alla och det görs ändå rätt så klart i artikeln, borde inte vara så mkt snack om det i tråden!

För att avsluta så lägger jag till en personlig touch på det hela. Jag köpte 5820k strax efter releasen av dessa för runt 3800kr. Klockade den till 4,5Ghz på 1,23v och var nöjd. Inga problem sedan dess. Ser ingen poäng med att inte köpa 6800k till samma pris som en 5820k men inte heller någon poäng att gå från 5820k till 6800k bara för ett par procent vid samma frekvens.

Av David_87

Tänk ett spelläge där man spelar Britt eller Tysk där ena sidan stiger upp på morgonen för att storma ingemansland när artilleriet upphör! Med NPC:er som skjuter en om man inte stormar frontlinjen för fienden. snabba matcher som kanske kräver mer än 64 spelare antar jag!

Av David_87

Dag ett köp!

La dom till EA access på andra varvet?

Av David_87

Jag får apple vibbar av detta. På en mindre skala antar jag men ändå. Förväntar mig en väldigt cheesy show!

Av David_87
Skrivet av Yonie:

Hittills är Full Metal Alchemist: Brotherhood den bästa anime-serie jag sett. Riktigt bra blandning av karaktärer och arketyper, samt en story som alltid rör sig i rätt riktning med varierande tempo. Man slipper också Evig Duell-Syndrom som segar ned Bleach, Naruto, Fairy Tail, Dragonball Z(!), osv. Alltså där två motståndare antingen spenderar ett par episoder med att bli allt starkare mellan slagsmålen, eller där dom bara står och gastar glåpord och en massa demoraliserande skitsnack.

FMA: Brotherhood. Skippa originalserien och se denna istället.

Brotherhood är original serien om man ser till det faktum att den faktiskt följde mangan till slutet!

Av David_87

Tackar för ännu ett år av information i toppklass och underhållning i samma anda!