Inlägg

Inlägg som Flamso har skrivit i forumet
Av Flamso

Tur att han visar omtanke nu i alla fall.

Av Flamso

5/10 maymays. Gick ju sådär. Fan vad knepiga frågor.

Av Flamso
Skrivet av Nima2001:

Kunde det inte gjorts ett tillfälligt test bara genom att koppla ur hubben och bara ha apparaten nära datorn bara för att se om detta är en kass produkt eller bara effekten av en strömförsörjd usb hub...?

Skickades från m.sweclockers.com

Det skulle absolut ha gjorts. Jag missade tyvärr att göra det så jag tar bort punkten då det kan vara på grund av andra omständigheter än DAC:en.

Av Flamso

@anon162230 @Kolsvart Katt:

Skrivet av sKRUVARN:

Reagerade också på att du upplever ljudet sämre över USB (och att detta inte står under ”att ha i åtanke”). För det första kan detta vara en gigantisk nackdel då alla moderkort inte har optisk-ut. För det andra skulle jag vilja veta exakt vad problemet var, signalen bör ju fortfarande vara digital över USB så vad är det för störningar/försämring av ljudet?

Skickades från m.sweclockers.com

Ett förtydligande som inte hängde med i artikeln här! Det var genom en USB-hubb med extraström då sladden var för kort för att ha DAC:en på bordet då min dator stod på golvet. Det kan mycket väl ha spelat in mycket och jag ska lägga till det!

Av Flamso
Skrivet av ggalaxyy:

neeej kom inte med i omröstningen Jaja må bäste man vinna i alla fall!

Väldigt tråkigt när jag gillade dina bidrag mycket bättre (helt opartisk ofc).

Håller med de andra om att de här är ganska plottriga.

Av Flamso
Skrivet av Mistybisty:

Säger detsamma, skulle varit kul och se vanliga Hyper 212 Evo med i testet ..

Som Laine skriver längre upp är han begränsad till att testa med de kylare han har. Testpiloter skiljer sig markant från redaktionens artiklar i en mer subjektiv inriktning och är dessutom beroende av vad vi som privatpersoner har hemma att jämföra med. Jag är snarare imponerad över hur många kylare och konfigurationer han har testat med med tanke på hur lång tid sånt tar att göra!

Av Flamso

Jaaa! Äntligen! Red Alert 3 var riktigt härligt, även om det kanske inte föll alla i smaken. Det ska bli spännande att se om de fortsätter på riktiga Command and Conquer eller om det bara blir remasters.

Av Flamso
Skrivet av Snorlena:

Död åt RGB! Det var coolt för 20 år sedan.

Vadå? Det är typ coolast någonsin om du kollar på marknaden. Nu finns det fler saker som passar olika tycke och smak.

Av Flamso

Riktigt trevligt bygge! Fina detaljer och ett härligt skrikande färgschema.

Av Flamso

Woah det är över ett år kvar av bristvara på Intels processorer? Ja det gör nog sitt för att få tillbaka AMD på lite vettigare nivå med Intel. Jobbigt för Intel här nu då.

Av Flamso

Kul att ni testar Forza Horizon 4! Hypen är verklig, speciellt efter den silkeslena fenor. Det är otroligt kul att se väloptimerade spel!

Av Flamso
Skrivet av anon298854:

Bättre pris än vad jag väntat mig på 9900k.

Blir att uppgradera min 8086k så den får bli htpc.

Hela 400kr billigare än 7820X ja. Jag är lite förvånad över att de inte sänker priserna mer faktiskt.

Av Flamso
Skrivet av Kakann:

Hur kunde någon annan ens få en enda röst?

Det går att rösta på flera alternativ samtidigt och andra byggen utmärker sig på andra sätt. Jag gillar verkligen Mahogany Desk men samtidigt gillade jag också andra byggen som var nominerade!

Av Flamso

Lite intressant att alla instegsmodeller har samma röda tema. I övrigt är det väl inte direkt fasligt spännande det här.

Av Flamso
Skrivet av The-Architect:

Om TW3 är någon indikation så blir det raka motsatsen.

Det låter inget vidare. Jag håller helt med om att demot inte var så inspirerande rent grafiskt. Visst var det bra rörelse och liv i scenerna men det var inte så värst vackert.

Av Flamso

Så länge storlekarna är väldigt tydliga är det helt klart ett bra alternativ!

Av Flamso

Kul quiz! Lyckades få 12/14, förstår inte riktigt hur men någon gång ska jag också ha rätt, hah!

Av Flamso

Episkt verkstadsarbete. Ett rent nöje att se framstegen!

Av Flamso

Det är så himla häftigt att se AMDs kort efter några år. Speciellt när 780 Ti var herre på täppan vid release och nu är 290X helt plötsligt förbi med marginal? Imponerande arbete med drivrutiner!

Av Flamso

Nu börjar det blir riktigt trögt. Moores lag känns som ett avlägset minne. Som tur är verkar de åtminstone bli bättre på att konstruera kretsar som är mer strömsnåla och snabbare på samma tillverkningsprocess!