Inlägg

Inlägg som Rinsewood har skrivit i forumet
Av Rinsewood

jag körde ett test till med loggning, då visade den en start på ca 50% upp till 97 som högsta, pendlande upp och ner beroende på hur banan ser ut. Inga andra bilar.

Av Rinsewood

jag kör IRacing på nästan maximala inställningar.

Av Rinsewood

Jag har testat lite nu, och det visar att jag har trubbel nånstans, jag har en Average GPU usage på ca 30%, och en användning på en kärna på CPUn på 87%, om jag fattar det ni säger rätt så är det min processor som flaskar grafiken och inte orkar leverera data i nog snabb takt. Dom andra kärnorna visar mycket lite intresse av att arbeta då jag kör spelet.

Av Rinsewood

Jag kör med Hyper 212 kylaren, men det vart direkt jag startade spelet, spelet hade inte ens varit igång mer än en minut typ

Av Rinsewood

Fick lagg i spel efter överklockning

Tja !

Jag testade efter tips igår att överklocka min FX8350, med moderkortets överklockning når jag 4,3 Ghz, men då jag testade med AMD overdrive så hamnade jag på 4.7 Ghz men då började hela datorn lagga som en tok, jag hade lägre FPS förut, men mindre stutter men nu i 4.7 då vart det mer frames men då fick jag stutter som FN i stället.

Nån som har tips på vad det beror på.

Av Rinsewood

Fråga: Är det värt att byta från en FX8350, till en Intel 4690K

Hej

Jag sitter idag på en FX8350, och har ett GTX970, är det motiverbart prismässigt att spendera 3000 spänn på att byta till ett intel system med en 4690K istället.

MvH Thord

Av Rinsewood

Hej

Jag köpte ett Soundblaster Tactic 3D Fury. Och det låter bra och dom jag pratar med säger det var länge sen jag hade ett sån bra MIC, kostade 495... så det var ganska okay i pris också.

Av Rinsewood

media strömmare till XBMC

Tjenare...

Nån här som kan ge tips på bra media strömmare till XBMC, som tex swefilmer, dreamfilm, och liknande. Dom jag har testat har inte funkat sådära jättebra...

Av Rinsewood

Jag rekommenderar att köpa 3st 2 armars monitor fästen som dessa: http://www.amazon.co.uk/dp/B003L171KW/ref=pe_385721_37038051_... då kommer du att kunna sätta skärmarna i stort sett som du vill och det går att vinkla och bygga i alla dom riktningar du kan tänka dig nästan. och har du väldigt stort skrivbord eller stor yta så skaffa bara en hålsåg, såga bara ett hål lika stort som bordsfästet på armen skruva fast i hålet, så kan du sätta armarna precis så du får rumkänslan som du var ute efter. Jag kollade runt efter ett med tre fästen på men hittade inget som var varken riktigt bra i vinklar eller som inte kostade som om dom var gjorda av guld.

Av Rinsewood

Ni grabbar är underbara, man blir glad i själen då man ser att det är en ny panel på tuben. Keep up the good work and keep em comming. ibland önskar man man hade er i garderoben så man kunde ställa fram er och låta er "svammla en stund" man blir så mycke gladare efteråt...

Trevlig helg på er....

Av Rinsewood

Jag installerade en Samsung 840 EVO, använde medföljande programvara till att migrera med, bara välja vilken partition du vill migrera från till vilken enhet du vill ha den nya på .... sen gör den allt.... det var skitenkelt, otroligt att det funkade men det var otroligt enkelt.

Av Rinsewood

Ett tips kolla så att alla grejer i datorn sitter fast okay... det kan vara så att du har skakat på nånting då du har transporterat den, kan vara minnen, grafikkort, kylare som har flyttat sig lite... kan vara vad som helst som sitter lite glappt men det är ganska vanligt efter man har transporterat saker...

Av Rinsewood

Diskkloning

Hej kollegor

Vilket program rekommenderar ni att man använder till att klona en disk, ska byta från hårddisk till en SSD disk, är lat och tänkte slippa installera om. VET att det kan bli trubbel, men jag vill chansa.

Tackar på förhand....

Av Rinsewood

Kul att se er igen grabbar, det är efterlängtat.

OCH jag älskar era freestylande intron.

Keep up the great work, see ya soon

Av Rinsewood
Skrivet av Wiiga:

Aldrig spelat COD men spelar däremot BF4. (spelade även BF3)

Och jag är väl en av dem som avskyr sniper och önskar att de inte ens fanns med i spelet. Nu vet jag inte hur det är med COD, men i BF4 så ligger dom ju oftast bara på någon bergknall och bidrar inget till spelet. Alltså typ cappar punkter. Bäst är väl ändå de nötterna som ligger i spawn där man inte kan komma åt dem. Och lyckas man (eller fienden) knäppa dem därifrån grinar dom över spawnrape.

Har inget emot dem som faktist använder sin sniperklass på ett sätt där det hjälper oss andra i squaden tex, lägger en bra spawnbeacon. Men i 99.9% av fallen så är det långt ifrån punkterna och man får springa som en idiot. Är det ingen vettig sniper brukar jag kicka dom ganska omgående ur squaden.
För övrigt har jag väl kanske själv lagt ca 4 minuter på att spela sniper och planerar inte på att lägga speciellt många fler på det.

Men jag brukar välja servrar som har sniperlimit eller nosniper så det blir ganska smärtfritt ändå.

Jag håller med föregående talare, jag blir lite osäker ibland på vad Dice vill med battlefield, arcad eller sim. Dom vill få det att verka sim men spelstilen gör det till råarcad, bästa närstridsvapnet om du är duktig, sniper, bästa vapnet om du är som jag en som inte kan sikta, lägg dig på en kulle sätt ett stort satans sikte på bössan och panga folk, precis som att klicka ikoner windows. Jag har testat spela sniper men finner inget nöje i det, det blir för enkelt, det enda som kan vara häftigt är om du träffar skallen på 3 kilometers håll. MEN å andra sidan som den tidigare sa, en recon som spelar LAGspel, och hjälper teamet det är helt okay, men en statskåt 12 åring som snipar han kan lika gärna dra åt, jani tänker inte svära. Jag spelar aldrig på servrar som inte har nosniper eller sniperlimit, pga att det blir en massa nördar som bara oneshottar hela tiden. Som föregående sa, ta bort sniper skit gevären ur spelet helt, DÅ kan man ha strategier och inte behöva tänka på att ALDRIG stå still. Jag har spelat på en skitbra server nu ett tag och det är inga fordon, en sniper i varje lag eller inga snipers beroende på bana. Helt underbart man kan samla sitt team, man kan avancera, planera medan man går framåt, och slippa statskåta 14isar som inte vill hjälpa teamet.

Av Rinsewood

Jag blir bara skitrött på alla dessa snor snipers som bara springer omkring och harvar poäng och inte bryr sig ett djävla dugg om att spela spelet, det är väl upp till alla att spela som man vill men om man BARA gör det för att harva poäng då har man missuppfattat grejen tycker jag. Och sniper gevären har blivit ÄNNU bättre i 4an än dom var i 3an. Jag har testat själv, och det är fan BARA peka och klicka. Helt meningslöst.

Av Rinsewood

Litet windows program

Jag söker ett program som man kan använda till att låsa windows, Du installerar programmet, och sen kan användaren köra windows göra allt som personen vill sen då man startar om datorn så är datorn tillbaka till grunden. Det är till min son som ska få sin första egna dator, och det är för att minimera mitt återställningsjobb. Jag vet att programmet existerar men jag kommer inte ihåg vad det heter.

Av Rinsewood

Testa med att starta i felsäkert läge, om du får mus och tangent tillbaka då, så kan du testa installera drivarna till moderkort då.

sorryy missade att du hade testat i felsäkert läge....

Jag tror att en omformatering ligger nära till hands. Även om det är likadant moderkort som du har nu, så kan det vara nån hårdvarudesign eller sånt som dom har ändrat.

Av Rinsewood

Ballt tillbehör för att köra iRacing på treskärmars... Hoppas Hoppas Hoppas

Av Rinsewood

Du Joel vad dricker ni på firmafesten