Inlägg

Inlägg som Karazhan har skrivit i forumet
Av Karazhan

Tror internetcaféer är näst intill omöjligt i dagens sverige. Vi har ett i Uppsala men är i princip alltid öde

Av Karazhan

Finns det någon enhetshanterar du kan kolla i och se om datorn har flera drivrutiner installerade för samma skärm eller annan skärm som suttit i tidigare? pröva avinstallera dem.

Av Karazhan

Tycker min spacebar låter för högt och boven i dramat är upstroke på switchen, någon som vet en bra switch som har tyst upstroke? Och kan man köpa en enda switch? Vill inte byta min andra tangenter utan tycker det bara är spacebar som låter för högt.

Av Karazhan

Produkt: Grafikkort Predator BiFrost AMD Radeon RX 7800 XT OC 16GB
Länk: https://store.acer.com/sv-se/grafikkort-predator-bifrost-amd-...
Kategori: Grafikkort
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/c/grafikkort?114854=41188&532=41132&s...
Pris: 5 519,20 kr

Acer har 20% rabatt på allt, tror inte 7800 XT har varit billigare än så tidigare

Av Karazhan

Verkar som att ägaren finns här på swec om jag hittat rätt.

@Zajoxx

Av Karazhan

Saknade mitt low profile bord så tog helt enkelt bort undersidan på min pulsar barebone och kör direkt på PCBn på bordet haha. Har tapemodat den så är lite skydd men tycker ergonomin blir myck4et bättre när tangentbordet inte är så högt. Ångrar lite att jag köpte detta och istället byggt mitt eget från grunden men det får bli nästa gång. Har också satt på oringar vilket många verkar rynka på nästan till men upplever att jag får mer thock än innan och något tystare.

Av Karazhan

Om du verkligen är nojjig så kan du sprida pastan själv med fingret eller en spatel. Resultaten blir densamma men du får täckning där du vill.

Av Karazhan

Känns surt att man köpte en tvåa i början av Januari för precis lika mycket. Dock så verkar skillnaden inte vara så stor så no big deal egentligen men ändå...

Av Karazhan

Jag har upptäckt att om jag tycker ner tangenterna ändå i botten ganska hårt är det som att det knakar lite eller vad man ska säga. Antar att det är fjädern som börjar kämpa emot? Går det att fixa? Lube? Är inget som direkt stör då jag sällan trycker så hårt. Är Gateron CJ switchar som är lubade av han jag köpte dem av.

Av Karazhan
Skrivet av Icetec:

Kan du ta loss dem eller sitter allt fastlött? Det påverkar hur mycket möjlighet du har att göra något åt det. Skulle tro att den vanligaste anledningen till att de rasslar att är metallpinnen inte är helt rak. Annars är det väl PTFE-smörja som är mångas go-to för att smörja upp stabilisatorer.

Sitter på ett pulsar barebone så vet inte, det är hotswap swtiches i alla fall

Av Karazhan

Fick just hem ett tangentbord jag köpt här på marknaden, det är nice förutom att stabsen låter rätt så mycket. Finns det något bra tips på hur man kan dämpa dem? Spacebaren blev bättre när jag fyldle den men klonkar rätt så högt när den återställer sig. Backspace klonkar också rätt så bra

Av Karazhan

Du är inte intresserad av att byta ner dig eller är det sälja som gäller?

Av Karazhan
Nytt bud: 15 000 kr Hämtning
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Karazhan

Om inte moondrop är sålda budar jag 250. Ska till Umeå på fredag annars går frakt bra

Av Karazhan

Jag har en orginal men vet inte vad den är värd. Har även en xbox dosa så kanske har behov av den men ge mig ett bud

Av Karazhan

Hade varit kul att börja meka med tangentbord så lägger ett bud på 500, bor i Uppsala men borde kunna ordna så jag kan hämta det i stockholmo

Av Karazhan
Skrivet av Cr4zyt0e:

När man köper från Amazon? Blir det inte sån här tullavgift och fraktavgift som leder till typ 300-500 kr extra?

Amazon.se har inga extra avgifter

Av Karazhan

Det är inga problem, varken 7800x3d eller 4070ti är någon strömslukare. Hårddiskar osv drar så lite

Av Karazhan

Dina önskemål är inte direkt komplicerade så om ni är säkra på upplägget så hyr en jurist, finns inte så mycket mer att krångla med. Det kommer kosta en slant men gör ingen skillnad om du kommer med ett blankt papper med dina önskemål eller har ett färdigt dokument då juristen ändå måste läsa igenom allt eftersom hen inte skrivit den. En familjejurist har mallar osv som hen kan dra upp.

Av Karazhan
Skrivet av DeluxXxe:

Visst är det nåt med MSI ventus serien? Nåt problem med bios eller nåt sånt?

Detta, right? #20349824

Är det fortfarande ett problem? Ett fyndvara kort som kanske är tillbakaskickat av den anledningen tänker jag. Uppdaterar man bios går garantin åt skogen?

Var problem med bio ja, garantin går inte åt skogen