Inlägg

Inlägg som Langos har skrivit i forumet
Av Langos

Rapporterade inte Swec själva att datorspel står för ca 45% av alla sålda spel, och detta för inte allt för länge sedan? 14 eller 45%, vilket är det?

Av Langos

Är inte elektronikbranchen medveta om något som mer eller mindre all annan tillverkande industri vetat i över 20 år? Att lagerhålla produkter kostar pengar, mycket pengar.

Av Langos
Citat:

Ursprungligen inskrivet av pazu
för att få bättre fysik i spel?

För man kan inte göra fysikberäkningar med processorn eller?

Av Langos

Jag fattar inte varför man ska köra fysik på grafikkortet, när man spelar nyare spel är det ju grafikkortet som är den begränsande faktorn i de flesta datorer, inte processorn. Så varför lägga en större mängd beräkningar på grafikkortet när processorn inte ens jobbar i närheten av sin maximala kapacitet? För att sälja fler grafikkort är naturligtvis svaret men jag gillar det inte för det...

Av Langos
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Laggeman
ECS-datorn var riktigt läcker faktiskt.
Langos; det var datorn från GeCube som hade 2GB utrymme och inbyggd BT.

Ahh, så går det när man inte kan läsa...

Av Langos

ECS-datorn såg riktigt bra ut, tänkte köpa en eeePC men nu kanske jag väntar på en ECS. Synd på lagringsutrymmet med bara 2 gig men man kan väl plugga in ett 8gb usb-minne så är det löst. Najs med blåtand.

Av Langos

Sjukt häftigt, detta kan kanske öka min produktivitet i Pro/E? Det skulle kunna behövas faktiskt...

Av Langos

Jag ser inte hur detta skiljer sig från t.ex Vapochills produkter förutom i form av den uppenbara bristen på ingenjörskonst. Armerade böjbara rör borde kunna användas tycker man, kostar kanske mer men å andra sidan så kanske de faktiskt skulle kunna sälja produkten då.

Av Langos
Citat:

Ursprungligen inskrivet av raekan
Transformers, anyone?

Cylons, anyone?

http://scifipedia.scifi.com/images/thumb/d/df/BSG_Centurion1.JPG...

Av Langos

Man undrar nästan om nVIDIA är/var medvetna om detta eller om det är någon slags nödlösning som de inte är så värst stolta över. Märkligt.

Av Langos
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SNix
Varför blod och kemisk energi? Varför inte mekanisk energi? Skruva fast nån form av generator i en led, koppla till en sån där rolig kondensator som håller laddningen hela dagen, koppla kondingen till elektroniken. Relativt enkelt och i stort sett utan ny teknik.
Fördelen med det här skulle väll vara att man slipper kabeldragningen från strömkällan till det man vill driva och att lösningen saknar rörliga delar.

Som du själv säger så slipper man rörliga delar men den genererar också ström konstant, dygnet runt utan att du behöver röra dej eller ha ett batteri inopererat i armen. Sedan ska vi nog ta detta med en stor nypa salt, det är bara en koncept design trots allt.

Av Langos

Om detta någonsin blir verklighet sättar jag 1000 spänn på att det kommer att användas av amerikanska försvaret, på folk med något slags sjukdomstillstånd eller på galna japaner. Detta känns verkligen som Sci-Fi, häftigt men jag skulle inte vilja ha en i mig.

Av Langos
Citat:

Ursprungligen inskrivet av AmPz
IPv6 ligger helt i mjukvara på exempelvis så kallade hemmaroutrar. Om just din routertillverkare tänker spendera ett rött öre på att utveckla ny firmware till en produkt som du redan köpt av dom är dock lite mer tveksamt.
Vissa Linksysroutrar har firmwareuppgraderingar för IPv6.

Tur att jag har en Linksys router med Linux-firmware så man kan byta då.

Av Langos
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Yuong
Nätverkskorten kommer kunna hantera IPv6 genom MAC-adresser.
Du behöver bara en ny router dvs routern måste förstå det nya IP varianten. Sen måste du ha stöd för det i ditt operativsystem vilket jag tror att Windows XP har eller om det bara är Vista som har eller om det gäller 64-bitars OS, har dålig koll på det.

Skulle inte en firmware-uppdatering kunna duga eller ligger det på hårdvarunivå så hela routern måste bytas ut?

Av Langos

Folk som piratkopierar spel skjuter sig själva i foten, om vi inte betalar för spelen kommer det en dag inte att finns några spel att köpa, inga bra spel iallafall.

Av Langos

Very naajs! Bra jobbat!

Av Langos

Bryr mej inte om vilket format som vinner, bara man slipper combo-spelare och två olika format till ingen nytta.

Av Langos

Uttrycket Dog eat Dog känns passande för att beskriva detta.

Av Langos

Vilket ha-begär detta väckte i mej... mmm.

Av Langos
Citat:

Ursprungligen inskrivet av invztr
Go EU, bend over Intel.