Inlägg

Inlägg som tomjut har skrivit i forumet
Av tomjut

Jag retar mig som fan på kvinnor (ja, det är framförallt kvinnor) som inte förstår att deras kropp tar fysisk plats i ett utrymme och att de därmed blockerar ytor så att folk inte kommer förbi och fram.
Vid tunnelbanespärren så kommer de på att de behöver ta fram busskortet precis framför spärren. I rulltrappor står de i bredd. I affärer kan de i sällskap ta en 7 meter bred gång i anspråk utan att själva förstå att de är i vägen. Don't even get me started när det gäller barnvagnar...
I mitt eget samhälle hade folk i vägen mötts av väktare med batonger som slog folk på skenbenen när de är olaga i vägen.

Av tomjut

Byter väldigt sällan men insåg vid bytet till nuvarande vilken enorm skillnad en riktigt bra skärm gör. Vi datornördar lägger ofta ofantliga summor på annan hårdvara och snålar på det vi stirrar på dagarna i ända.

Av tomjut

Var precis på väg att slänga upp lädret, men utan ultrawide och med 60Hz cap så avstår jag. Känns ju inte som 2022 direkt.

Av tomjut

Annonsen är avslutad

Av tomjut
Skrivet av kazaf13:

2 200 kr hämtar

Det blir bra, skickar PM.

Av tomjut

i5 9600K, MSI Z370 Gaming plus och kylare

Säljer p.g.a. uppgradering lite komponenter. Har ingen vidare koll på andrahandsmarknaden så lägger ut det för budgivning så ser vi var det landar.

Kan skickas (mot fraktkostnad) men hämtning lokalt i Nacka / Stockholm city har prioritet.

CPU: i5 9600K
Moderkort: MSI Z370 Gaming Plus
Kylare: Be Quiet! Pure Rock

Om det ska skickas så är det förskottsbetalning via Swish som gäller.

Läs hela annonsen här

Av tomjut

Annonsen är avslutad

Av tomjut
Skrivet av JohanHellström:

6 500 kr plus ev frakt

Har skickat PM.

Av tomjut
Skrivet av JohanHellström:

6 500 kr plus ev frakt

Låter bra! Låter budgivningen pågå till 21:00, har det inte kommit något bättre så är kortet ditt.

Av tomjut
Skrivet av KalleKlockare:

Hur många har du? Jag är inne på att jag behöver två stycken, minst. Är det samma räckvidd i höjdledd? Dvs om man har två våningsplan, räcker det med att ha bra täckning på bottenplan,så får man det automatiskt uppe också?

Jag har två stycken. Den ena som router och den andra som mesh-nod, ansluten via nätverkskabel. Räckvidd i höjdled vet jag inte, men fokus på sändningen ligger nog ungefär horisontellt som andra routrar/mesh-system. Jag bor i lägenhet så jag har aldrig testat det på det sättet.
Vad gäller täckning mellan våningsplan så är det ju svårt att veta innan man testar, det beror ju mycket på material och andra faktorer. Men jag hade nog köpt ett tvåpack (bra priser nu på BF). En per våningsplan, hyfsat i närheten av varandra i höjdled.

Av tomjut

MSI RTX2080 Gaming X Trio

Säljer p.g.a. uppgradering. Bra skick, har enbart använts till gaming som sig bör.
Komplett med kartong.

Vet inte riktigt vad 2080 går för begagnat så jag sätter ut den för budgivning så ser vi hur det går.
Får mitt nya kort på måndag (förhoppningsvis) så budgivningen pågår åtminstone tills jag installerat det nya, eller tills dess att jag känner mig tillfreds med att det är en bra affär för båda parter.

Kan hämtas i Nacka eller skickas mot förskottsbetalning via Swish plus fraktkostnad.

Läs hela annonsen här

Av tomjut

XT8:an har haft en strulig period tidigare, men med de två senaste firmware-uppdateringarna så har det funkat klockrent.
Kan varmt rekommendera. Bra räckvidd och riktigt snabb, kommer upp i ca. 700-800 Mbps som bäst med en iPhone 13 över wifi (inkommande fiber 1Gbps).
Totalt 26 samtidigt anslutna enheter, inga stabilitetsproblem alls.

Av tomjut

Resident Evil Village - 200 kr

Av tomjut

Jabra Elite 85t kan jag rekommendera. Bra ljud, bra ANC och ingen har hittills klagat på ljudet när jag pratar ute på stan.

Av tomjut

För er Stockholmare som gillar kebab a'la Jönköping så kan jag tipsa om Ciao Bella i Lännersta (Nacka). Finns både vanligt skosule-kebabkött och fläskkött (som de kallar gyros). Ska det bli rätt så tar du självklart en gyrosrulle med extra sås.
Inte fullt i klass med JKPG, men tillräckligt bra för att åka dit och testa.

Av tomjut

350 kr bjudet om du hjälper till att aktivera!

Av tomjut

Jag köpte 34GN850 i somras och är väldigt nöjd. Kan egentligen inte hitta något att anmärka på. 34" ultrawide är helt klart en maffig upplevelse, men man vänjer sig också väldigt snabbt. Känns futtigt med mindre än 34" nu.
Nackdelen är att jag blev onödigt sugen på att uppgradera 2080 till 3080, det är ju en del pixlar att driva för grafikkortet.

Av tomjut
Skrivet av JohanFlodqvist:

Köper gärna för 750:- och hämtar

PM skickat.

Av tomjut

Gigabyte Z390 UD

Köpte kortet i felsökningssyfte, visade sig vara ett helt annat problem.
Kortet är enbart testmonterat och därmed helt nytt med samtliga tillbehör , kartong och manual.
Finns att hämta i Nacka. Kan skickas mot fraktkostnad, i så fall betalning i förskott med Swish.

Läs hela annonsen här

Av tomjut

Spelade 10 minuter och begärde refund. Ser ju inte ens bra ut OCH flyter kasst. Det sämsta av två världar.