Inlägg

Inlägg som ferk har skrivit i forumet
Av ferk

När jag tittar på proccessorn så står det att den enbart är kompatibel med de moderkort som står i listan och där står inte det moderkortet med som ni rekomenderade. Men i listan på Moderkortet står dock processorn med, det förvirrar mig något?

ABIT AB9, P965, Socket-775, GbLAN, inkl Corsair Voyager 1GB USB-minne

Ska jag ta detta istället som står med i listan för processorn eller är det bara så att det inte är helt uppdaterat i proccessorlistan?

ABIT AB9, P965, Socket-775, GbLAN, ATX, 6xSATAII, DDR2, Firewire, PCI-Ex16

Dvd brännaren och hårdisken kräver SATA kontakt är det något som jag har?
Undrar även om jag måste köpa till sladdar av olika slag, tex SATA-kabel eller andra kablar, behöver jag köpa kylpasta? Medföljer sånt i beställningen?

Behöver jag inget ljudkort?

Detta är den lista jag kom fram till, använt mig av ursprungliga tipset med modifikationerna jag fick av låda nätagg och grafikkort samt att jag tog samma hårdisk fast med 160 GB istället, är det något mer jag måste ha för att kunna bygga ihop det? Sladdar skruvar eller liknande? Proccessor kylaren skulle inte komma in förens 1 Februari, kan jag köpa de andra delarna och använda den inbyggda kylaren på processron så länge, eller blir det för svårt att byta processorfläkten senare om jag byggt ihop allt redan?

http://www.komplett.se/k/shoplist.asp?mode=receive&si=424062&...

Citat:

Ursprungligen inskrivet av JGG
40 bord?! Kör du 1 skärm?

Jag spelar inte på 40 bord. Utan det är datainsamling av andra spelare som sker. När jag spelar är det 4 bord som gäller.

Bord är antal "pokerbord" som spelas samtidigt.

Av ferk

Är det helt komplett paket detta du skriver?
Vet man att sakerna fungerar tillsammans?
I så fall så tar jag å beställer dessa delar.

Av ferk

Extremt tyst dator max 10k

Det är viktigt att den är så tyst som möjligt.
Hårdisken kommer att arbeta för fullt hela natten och jag sover nära datorn. Det ända jag hör på min nuvarande dator är hårdiskens evinerliga tuggandes, iaf det som stör mest.

Jag kommer nog nästan bara spela poker på datorn men jag kommer använda datainsamlingsprogram som startar upp så många bord som datorn klarar av. Min nuvarande dator får problem med minnet redan vid runt 40 bord. Jag har 512 nu.

Hur som helst är TYST prioritet nummer 1.

Kan inget om datorer men har byggt ihop datorer förut.
Vill jättegjärna ha en komplett inköpslista där alla delar jag behöver finns med. Utom skärm, mus och tangentbord.