Vilket namn datorn får har än så länge inte publicerats. Biohazards tidigare datorer heter exempelvis Annihilation, Frostbyte och Armageddon. Den nya datorn är inte helt färdig men prototypen ser nästan helt klar ut. Chassit ser ut att komma från Lian Li. Hårdvaran i övrigt består av en Core 2 Extreme QX9650 och två stycken Geforce 8800 GTX-grafikkort i SLI-läge. Enligt uppgift skall kompressorn (som har tre förångare) hålla grafikkorten och processorn i cirka -15 grader.

I skrivande stund finns det ingen information kring minnestyp och moderkort, men vi antar att datorn minst har fyra gigabyte högpresterande minne och ett Nvidia Nforce 780i SLI-baserat moderkort. Biohazard har sagt att datorn skall levereras överklockad i minst fyra gigahertz, troligen en bra bit över.

Det finns ingen information kring lanseringsdatum eller något om priset, fast det står klart rätt snabbt att det inte kommer att bli en billig dator. Som det ser ut nu ser det ut att kunna bli den snabbaste PC:n någon tillverkare erbjuder detta år.

Källa: Fudzilla