#lg

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

Sponsras av LG
16

Testpilot: LG Ultragear 48GQ900 – äntligen en renodlad OLED-spelskärm på 48 tum

LG har förstått att vi PC-spelare gillar OLED och gör äntligen en renodlad skrivbordsvariant med 48-tums OLED-panel, något som vanligtvis huserar i deras TV-modeller.

Sponsras av LG
28

Testpilot: LG OLED Flex 42LX3 – TV:n som svänger

Eller: Hur Nissling slutade ängslas och lärde sig älska krökta skärmar. Det är dags att ta en titt på något så ovanligt som en böjbar OLED för skrivbordet.

144

LG tar OLED till spelskärm i 27-tumsformat

Nu stegar LG in på skärmmarknaden med OLED i ett format som många längtar efter. Med det följer hög uppdateringsfrekvens, rimlig upplösning och halvfet prislapp.

Sponsras av LG
49

Testpilot: LG Ultragear 32GQ950 – stor, pixeltät och snabb som vinden

LG lockar till stora hål i plånboken med en spelskärm i absoluta toppsegmentet, som "Dinoman" sätter under lupp.

68

LG uppges satsa på OLED till datorskärmar

Till slutet av året ska LG växla upp satsningen på mindre TV-apparater och datorskärmar med OLED i storlekarna 27 respektive 32 tum.

Sponsras av LG Ultragear
11

LG Ultragear belönar League of Legends-fantaster med biljetter

Högoktanigt spelande äger rum i Malmö den 10 och 11 september. Nu korar LG Ultragear 8 vinnare som får biljetter till League of Legends European Championship Finals.

66

LG visar böjbara 42-tummaren OLED Flex

LG kontrar Corsairs böjbara OLED-skärm med egna varianten OLED Flex LX3 på 42 tum som låter användaren kontrollera krökningen med inbyggda motorer.

6

VESA sjösätter ny standard för att mäta rörelseoskärpa hos bildskärmar

Standarden ClearMR ska göra det lättare för konsumenter att ta reda hur tydlig bild bildskärmar kan presentera i rörelse.

Sponsras av LG Ultragear
11

Tävla med LG Ultragear och vinn biljetter till League of Legends-finalen i Malmö

Snart är det dags för final i League of Legends European Championship. LG Ultragear ställer upp med 16 biljetter till SweClockers.

28

LG lanserar 48 tum stor OLED-skärm i 138 Hz

Ultragear-familjens första spelinriktade alternativ får fler specifikationer och säljstart redan nästa månad.

59

Första intrycken av Samsungs egna QD‑OLED är positiva

Samsungs TV S95B som bygger på bolagets QD-OLED-paneler har börjat leta sig ut bland användare. Av initiala intryck att döma ser de ut att ge LG en rejäl match.

124

LG:s nya OLED-modeller får officiell prislapp i Europa

Den nya 97-tummaren i G2-serien går loss på över 250 000 kronor och flera modeller i C2-serien får lägre priser än förra året.

36

LG visar 48-tums OLED-skärm med spelfokus

Jätteskärmen är tillverkad specifikt för spelande med PC och konsol och får LG:s 4K-upplösta WOLED-panel med uppdateringsfrekvens på 120 Hz.

43

Philips först med ljusstark OLED EX-panel för TV-apparater

Först ut med en TV-apparater som huserar OLED EX blir Philips, där den patenterade tekniken Ambilight givetvis är ett av dragplåstren.

Sponsras av LG
51

Testpilot: LG Ultrafine 32EP950 Pro Display – OLED som lämnar mer att önska

Testpiloten André "Yatagarasu" Uppman tar sig en titt på LG:s första tillskott med OLED-teknik ämnad skrivbordet.