#pixel

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

19

Google kan släppa Pixel 7 "Ultra" med bättre kamera – sämre skärm

Källkod i Pixel 7 avslöjar fler detaljer kring kodnamnet "Lynx", som tros vara en Ultra-variant med bättre 5G-lösning, kamera och lustigt nog lägre upplöst skärm.

80

Googles designfokuserade Pixel 7 landar i Sverige

Pixel får inte på några stora nyheter, men för svenska kunder är situationen en annan: Google lanserar slutligen den kamerastarka telefonfamiljen i Sverige.

35

Specifikationer om Pixel 7-serien letar sig ut

På torsdag väntas Google avtäcka Pixel 7 och Pixel 7 Pro skarpt, men till följd av snabba fingrar på publiceringsknappar har detaljerna letat sig ut i förväg.

52

Android 13 släppt skarpt

Efter månader av utvecklarversioner och betatest har Google nu släppt Android 13 skarpt till Pixel-telefoner.

25

Pixel 6a bantar ned storlek, kamera och pris

Det något mer budgetmedvetna tillskottet till Pixel 6-familjen behåller Googles Tensor-systemkrets men lanseras likt sina föregångare inte i Sverige.

29

Ny jobbannons pekar på att Pixel kan släppas i Sverige

Googles Pixel-telefoner har varit svåra att få tag på i Sverige, men en ny jobbannons hintar om att Googles telefon kan dyka upp i Sverige inom kort.

52

Google lanserar Pixel 6 och Pixel 6 Pro

Med egenutvecklad systemkrets och mångårig erfarenhet inom maskininlärning går Google all-in med sjätte generationens Pixel.

63

Google direktsänder Pixel-evenemang

Det är Googles tur att fånga teknikfantasternas uppmärksamhet. Ikväll presenteras Pixel 6 och Pixel 6 Pro med egenutvecklad systemkrets.

21

Google håller Pixel-evenemang 19 oktober 

Om knappt två veckor lanseras Google Pixel 6 och Pixel 6 Pro med bolagets egenutvecklade systemkrets Tensor.

39

Google smyglanserar mellanklassaren Pixel 5a

Ett tydligt släktskap med fjolårets Pixel 4a 5G genomsyrar det diskreta avtäckandet, där batteriet och ett yttre av metall är de största nyheterna.

27

Google egenutvecklade systemkrets Tensor gör debut i Pixel 6

I höst släpps Googles Pixel 6-telefon och med den gör Google Tensor debut. Tensor ska accelerera AI och maskininlärning med fokus på bildbearbetning.

64

Google Pixel 4a är mellanklasstelefon med kameran i fokus

Med pressad prislapp och avskalade funktioner presenterar nu sökmotorjätten Pixel 4a, men svenska spekulanter lär bli besvikna.

17

Googles mellanklasstelefon Pixel 4a avtäcks den 3 augusti

På en webbsida med latinsk text och pussel avslöjar Google ett avtäckningsdatum som av allt att döma gäller Pixel 4a.

32

Google Pixel 4 tittar fram i svenska butiken

Inför lanseringen av speltjänsten Stadia råkar Google visa den kompatibla telefonen Pixel 4 i svenska Google Store.

24

Oneplus dissar Google Pixel 4 på Twitter

I en tydlig gliring mot Google pekar Oneplus på att deras telefonskärmar körs i konstant 90 Hz, ett inlägg som försvann lika snabbt som det publicerades.