#pixel

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

39

Vissa Pixel 8 Pro-mobiler har knölar i skärmen

En del ägare av Pixel 8 Pro har hittat små bulor under mobilens skärm. Men Google säger att det kan bli så med den nya skärmen och att det ska inte påverka hur telefonen fungerar.

30

Krönika: Äntligen får min nya telefon duga

Med Googles satsning på uppgraderingar under längre tid är det äntligen möjligt för Android-användare att använda sina telefoner länge. Och det är verkligen på tiden.

106

Google avtäcker Pixel 8 – sju års uppdateringar och uppskruvad prislapp

Med Pixel 8-familjen spänner Google AI-musklerna med nya systemkretsen Tensor G3. Därtill uppgraderas både kameror och prislapp.

49

Google Pixel 8 kan få prislapp över 10 000-kronorsstrecket

Med lansering nära förestående menar rykteskarusellen att Googles telefoner ser prisökningar om så mycket som 45 procent.

40

Google lanserar Pixel 8 den 4 oktober

Efter Apple är det nu Googles tur att bjuda in media till ett pressevent där årets nya Pixel-modeller ska avtäckas.

47

Specifikationerna för Google Pixel 8 Pro läckta

Google kan få svårt att överraska med kommande Pixel 8 och Pixel 8 Pro efter att flera viktiga specifikationer letat sig ut i förtid.

16

Googles Pixel Fold viker ned sig

När Youtube-profilen Jerryrigeverything hårdhänt testar telefoner överlever de allra flesta, men Googles vikbara Pixel Fold pallar inte trycket.

87

Google släpper mer plånboksvänliga Pixel 7a

Med nära oförändrad hårdvara under huven blir Pixel 7a ett mindre och billigare alternativ med prislapp på 5 690 kronor i Sverige.

95

Google: "Stäng av samtal över Wifi och VoLTE med Exynos-telefoner"

Trots att 90 dagar gått sedan Google rapporterade allvarliga dag noll-sårbarheter till Samsung har många enheter ännu inte fått säkerhetsuppdateringar.

19

Google kan släppa Pixel 7 "Ultra" med bättre kamera – sämre skärm

Källkod i Pixel 7 avslöjar fler detaljer kring kodnamnet "Lynx", som tros vara en Ultra-variant med bättre 5G-lösning, kamera och lustigt nog lägre upplöst skärm.

80

Googles designfokuserade Pixel 7 landar i Sverige

Pixel får inte på några stora nyheter, men för svenska kunder är situationen en annan: Google lanserar slutligen den kamerastarka telefonfamiljen i Sverige.

35

Specifikationer om Pixel 7-serien letar sig ut

På torsdag väntas Google avtäcka Pixel 7 och Pixel 7 Pro skarpt, men till följd av snabba fingrar på publiceringsknappar har detaljerna letat sig ut i förväg.

52

Android 13 släppt skarpt

Efter månader av utvecklarversioner och betatest har Google nu släppt Android 13 skarpt till Pixel-telefoner.

25

Pixel 6a bantar ned storlek, kamera och pris

Det något mer budgetmedvetna tillskottet till Pixel 6-familjen behåller Googles Tensor-systemkrets men lanseras likt sina föregångare inte i Sverige.

29

Ny jobbannons pekar på att Pixel kan släppas i Sverige

Googles Pixel-telefoner har varit svåra att få tag på i Sverige, men en ny jobbannons hintar om att Googles telefon kan dyka upp i Sverige inom kort.