Inledning

För nästan ett år sedan lämnade Noblechairs av en spännande produkt hos mig – Noblechairs Hero Real Leather. Tyvärr blev min ändalykt något besviken över sittkomforten i den stolen som jag i övrigt inte kunde hitta något att klaga på, den hade verkligen allt. När Noblechairs nu ville att jag skulle testa deras uppdaterade Hero Black Edition i helt nytt material var jag inte sen att hoppa på tåget.

Logga1.jpg

Noblechairs har gjort en del modifikationer i sin Hero Black Edition-serie. Sedan jag testade sist är det framförallt i materialet. De använder nu sig av ett hybridmaterial som de påstår inte tidigare testats i gamingstolar. De övriga funktionerna som listas som nya tycker jag mig känna igen från Real Leather-modellen jag testade i våras, det ska bli spännande att se vad Noblechairs har att presentera.

Sedan jag testade Noblechairs stol senast bör jag tillägga att jag fått till mig att en ergonomisk stol inte ska vara för mjuk i sitsen. Kan vara värt att notera eftersom det var just den hårda sitsen som jag klagade på senast.

En annan detalj är att jag tappat lite i vikt sedan sist, och min inbyggda vaddering har alltså minskat i omfång. Något som potentiellt kan påverka bedömningen.

Kudde i stol.jpg

Stolen i övrigt är av samma utförande som den jag testade sist, Hero modellen saknar de bälteshål för fempunktsspännen som ofta hittas i gamingstolar. Den är även helt svart som den förra modellen jag testade.

Egenskap

Värde

Testpilot

Björn "Deriveh" Höjing Burle

Längd

174 cm

Vikt

76 kg

Testpilot2019.jpg

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand provköra de senaste produkterna i datorvärlden.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Om Testpiloten Deriveh:
Jag är en hårdvaruentusiast som hängt av och till här på forumet i många år. Det var först 2017 som jag på allvar blev en frekvent besökare på forumet.
Sedan december 2018 är jag en av Sweclockers testpiloter och har en försmak för att göra videos. På Sweclockerawards 2019 fick jag den stora äran att bli utnämnd till årets testpilot, något som jag är mycket stolt över!

När jag inte testar hårdvara arbetar jag inom äldreomsorgen och är i grunden utbildad sjuksköterska. Ni kan säkert även hitta mig hängandes på Discord i PUBG kanalerna eller i moddningskanalen.

Läs mer om SweClockers testpiloter