AMD Radeon R9-290X på bild med prestandatester – snabbare än Titan

Permalänk
Medlem
Skrivet av martinboson:

ojojoj de slår Titan med 3 fps - ett kort som är över ett halvår gammalt.

Väntar tills Nvidia kommer med 800-serien/790 så får vi se vem som är kungen.

Det uttalandet visar att du inte fattat någonting. GK110 är förmodligen den enskilda krets som innehåller flest transistorer av alla som någonsin tillverkats. Det som är imponerande är om man ändå kan slå Nvidia, med så mycket färre transistorer. Det betyder ju att hela arkitekturen är bra mycket effektivare (för ändamålet) Capish?

Visa signatur

If you follow the herd you are going to have to step through a lot of manure. Have the courage to trust in yourself and follow your own path.

Permalänk
Skrivet av Aleshi:

Nej. Januari 2012. NDA lyftes i December, släppet till marknaden och säljstart var i Januari, även då i viss mån begränsat antal första veckorna.

Ja det var helt klart en paper launch, precis som 680 i mars... Tyvärr har det blivit standard i branchen nu, och det lär upprepa sig inom kort.

Skrivet av Aleshi:

Fast jag börjar ju misstänka att du menat en sak och skrivit en annan, sedan blir förvirrad när folk opponerar sig på det du faktiskt skrev.

Jag tror snarare att vi menar väldigt olika med "gjorda för att mötas". I vilket fall som helst känns det inte intressant nog att fortsätta diskutera detaljer i GPU-historia. Ge oss nya kort istället!