Länsförsäkringar hemsida/app ej nåbar med WiFi

Permalänk
Medlem

Länsförsäkringar hemsida/app ej nåbar med WiFi

Hej!

Jag kommer inte in på Länsförsäkringar bank via mitt WiFi, så här har det varit ett par dagar. Jag trodde först det var deras hemsida som hade problem eller låg nere. De första par dagarna reagerade jag inte på det så mycket, förrän jag behövde komma åt min bank via mobiltelefonen och jag fick samma error där. Bilder för respektive error finns nedan.

Så fort jag dock stänger av WiFi på exempelvis telefonen då kan jag ansluta till appen och hemsidan via 4G, samt när jag delar internet till telefonen så funkar det också.

I Microsoft Edge (Chromium) får jag ett error-meddelande, men jag har ingen aning vad det betyder och det är konstigt att det är ett sådant fel.

https://imgur.com/a/RIoMbUb

Tack på förhand.

Behöver ni mer info så fråga på, jag vill gärna lösa detta!

Edit #1: Jag får detta fel med Google Chrome: https://imgur.com/a/0PhoR6q - kan det vara DNS relaterat? Jag kör med dns 1.1.1.1/1.0.0.1 via min router, Ubiquiti Edgerouter X. Får för övrigt samma fel när jag är ansluten via kabel på min stationära dator också.

Permalänk
Medlem

Vilken ISP kör du med?

Permalänk
Medlem

Byt till din leverantörs DNS-servers och testa om det funkar

Visa signatur

Asus Maximus VII | Intel 4770 3.2GHz | 16GB Kingston 2133MHz | Asus GTX770 2GB SLI | Corsair H70 | Intel PCI Express 256GB SSD | Seagate 2TB HDD

Permalänk
Medlem

Jag har samma problem på min telefon, där jag kör 1.1.1.1 DNS, men inte på datorn där jag kör 9.9.9.9, så gissar på DNS-problem.

Visa signatur

Desktop: AMD Ryzen 7 5700G / 48GB RAM / RX 6600 XT / 2TB SSD / Arch Linux
Server: Intel(R) i5-7400T / 32GB RAM / 88TB HDD / Proxmox

Permalänk
Medlem

Visade sig vara DNS!